— Posted in Tantrisk oslo best mature porn

Behaarde negerinnen kut slavin zoekt meester

Slavin ontvangt neuken nieuwegein

Big tieten dikke ronde tieten


Een kant is geheel behangen met spiegels. De rest van de zaal is gevuld met zachte kussens en matrassen, vreemde sportapparaten en verschillende soorten mogelijkheden van bondage. In de zaal zijn een stuk of twaalf mensen aanwezig.

Naast de mannen die mijn begeleiden zie ik nog 8 andere mannen en twee vrouwen. De ene is heel blond en de andere vrouw is een slanke gespierde negerin met een kaalgeschoren hoofd. De laatste is bezig met het pijpen van een van de 8 heren. Haar glanzende schedel beweegt zich enthousiast op en neer in de schoot van een donkerharige man. Vanaf mijn positie kijk ik recht in de geschoren kut van het meisje. Het vocht glimt in haar paars-bruine pruim. Ik zie haar matglanzende gespierde bruine billen en ik ben niet de enige.

Zonder enige vorm van proces komt een man aan die zijn lange dunne paal in haar kutje ramt. Aan het krommen van haar rug en de duw bewegingen naar achteren zie ik dat dat haar bevalt. Ik ben geil en ik wil ook neuken en pijpen, aftrekken en laten spuiten, maar vooral klaarkomen. Mijn gedraai valt op en ik word opgepakt en aan een van de stellingen geketend. Als de deur van de zaal opengaat, staakt iedereen zijn activiteiten. De Black Lady komt binnen. Ze komt op mij af en zegt: Het blonde meisje wiegt op me af.

Haar grote borsten deinen bij iedere stap. Haar ogen staan echter koud. Ik ben een beetje bang. Mijn angst heeft me wel wat ontnuchterd. De blonde vrouw weet echter wel van wanten. Haar tong verkent dwingend eerst de buitenkant en dan de binnenkant van mijn gladde kutje. Gelukkig wil ze indruk maken op de neger die achter me staat. Ze vergeet de tijd en tegen de tijd dat ik bijna op klappen sta, omdat zij mijn kittelaar heeft bereikt, gaat de gong.

Teleurgesteld trekt ze haar gezicht terug. De grote neger stapt op de blonde toe en laat geroutineerd zijn sterke vingers in en uit haar kutje glijden. Zijn boxers short zwelt op; hij is geil en wil haar neuken. De Black Lady verhindert het. Rico tilt de blonde schone op en legt haar achterover op een gewatteerde kast en bewerkt met zijn ene hand haar kittelaar en met de andere pompt hij in haar kut. Hij duwde haar armen schuin omhoog, zodat ze als gekruisigd in de opening stond.

Toen drukte hij op het knopje van de elfde verdieping. Er ging geen belletje en de lift stopte niet. Esther sloot haar ogen en probeerde het brommen van de twee vibrerende objecten die haar vanuit haar diepste binnenste aanvielen te negeren. Dat was razend moeilijk en al bijna een uur hing ze nu tegen een orgasme aan.

Haar kont was tot de uiterste limiet gevuld met de vibrerende, zwarte, gummi buttplug, en haar G-spot werd permanent gestimuleerd door het roze tril-ei, nog steeds allebei door Donatien op afstand bediend. Terwijl ze zo, met haar armen en benen gespreid, passief bleef staan wachten op wat er kon gebeuren, griende ze heel stilletjes.

Ze durfde zich niet te bewegen en toen de lift op de elfde verdieping was aangekomen, hield ze haar schoot geopend, maar haar ogen gesloten. Langzaam schoven de deuren open en toen er niets gebeurde, keek ze knipperend voorzichtig om zich heen. Ze keek een verlaten halletje in met aan weerszijden glazen deuren die naar de galerij leidden. Naakt stond ze voor Donatien, die op zijn horloge keek en zei: Laten we bij mij thuis een glaasje drinken.

Tijdens de wandeling over de galerij, die welhaast een uur leek te duren, wendde Esther zich een beetje af van het flatgebouw dat op vijftig meter afstand aan de overkant van een grasveldje lag en waar zij zelf een appartement had. Mocht men daar al een naakte, roodharige vrouw aan een halsband zien worden meegetrokken door een pafferige, fatterige persoon, dan zouden ze in ieder geval niet absoluut zeker kunnen weten dat zij dat was.

Al maakte Esther zich geen enkele illusie over het imago waarmee Donatien haar in de afgelopen weken had opgezadeld. Hij draalde, opzettelijk natuurlijk, bij zijn voordeur, maar opende hem uiteindelijk voor zijn seksspeeltje. Alsof hij de hele dag van begin tot einde al gepland had, lagen op zijn salontafel vier handboeien klaar om meteen gebruikt te worden.

Donatien greep er twee van en met Esther nog steeds aan de lijn, liep hij naar de balkondeuren. Het was vroeg in de avond. De zon was in die junimaand nog lang niet ondergegaan en het was aangenaam warm. Op het balkon stond nog de tuinstoel waarin Esther al eerder gezeten had, toen net zo naakt als nu, maar nog zonder het zwarte uiteinde van een buttplug uit haar aars stekend.

Donatien gebaarde Esther dat ze moest gaan zitten. De ene handboei ging om haar linker-, de andere om haar rechterenkel. Hij ketende haar vast aan de balustrade van het balkon, haar benen zo wijd uit elkaar als maar kon.

Weer kon heel Amsterdam bij haar naar binnen kijken, weer was ze door haar kweller teruggebracht tot een naakte hoop vlees, tot twee tieten en een gapende kut. Donatien haalde een vinger door haar overgevoelige spleet en zei: Je bent toch werkelijk wel zo ongelofelijk kletsnat, dat bestaat gewoon niet. Wat windt je het meeste op: De twee vreemde lichamen binnenin haar bromden onverminderd door. Terwijl ze zo liederlijk en geopend op de tuinstoel zat, kroop ze weer stilletjes naar een orgasme toe.

Ten overvloede herhaalde Donatien: Als jij nu klaarkomt, lieverd, bederf je alles en zal ik als straf proberen je te doden door extase. Denk daar niet te gering over, het is een klassieke marteling die in vele culturen toegepast wordt.

Ik ga iets te drinken halen. Ze kon haar armen verroeren en een stukje van haar bovenlijf, maar haar benen en voeten zaten echt strak tegen de railing vastgeketend en daar kon ze maar weinig heen en weer bewegen.

Gelukkig waren de boeien comfortabele speeltjes, het metaal zorgvuldig omkleed met zacht fluweel. De wind waaide langs haar liezen. Ze werd zo gek van de hoeveelheid prikkels die haar geslachtsdelen moesten verwerken dat ze hallucinaties begon te krijgen. Bossen werden autowegen werden taart werd vliegtuigsporen in de lucht en alles draaide en smaakte paars en maakte agressief lawaai.

Er werd geroepen en gejoeld. Donatien doorbrak Esthers trance en zei scherp: Ze dwong zichzelf vrolijk naar hem te zwaaien. Het tril-ei voerde Esther mee op een golf van onmenselijk genot. Donatien, die de werking van het apparaatje ondertussen heel grondig onder de knie had gekregen, had hem weer zo ingesteld dat Esther permanent op de rand van een orgasme bleef, een beetje zoals een surfer op zijn golf. Het was een balanceeract, daar vastgeketend op het balkon. Beneden in de brede gracht voer een rondvaartboot voorbij, de meeuwen krasten brutaal, de buttplug maakte weeë seks van Esthers onmogelijk gevulde endeldarm en het tril-ei zoemde diep in haar vagina, onophoudelijk en zonder mededogen.

Esther sloot haar ogen en hield niet meer op met kreunen. Laat me klaarkomen of laat me met rust. Ik heb even geen tijd voor je,' en weg was Donatien weer. Esther verloor ieder gevoel voor tijd. Zat ze daar op die tuinstoel een kwartier, of al een uur? Het niet-klaarkomen putte haar zo vreselijk uit dat ze begon te bibberen en brabbelend vroeg ze om haar Meester. Haar borsten rolden zwaar en ongecontroleerd heen en weer, haar tepels deden pijn.

Na wat wel weer een dag leek was Donatien eindelijk klaar voor haar. Hij zette zich neer in een tweede tuinstoel en vroeg: En hoe wil je klaarkomen? Ik doe het waar je wilt, hier, of op de galerij of in de lift of in de pa-ha-harkeergara Wel heel goede ideeën, trouwens. Ik ben blij dat je een beetje begint mee te denken. Heb je nog andere suggesties? Nee, geen sprake van. Ondanks het warme zomerweer was hij keurig gekleed in een double-breasted jasje.

Niet doen, niet doen, niet doen, Meester, alsjeblieft. Hoe gaan we dat doen? Laat me klaarkomen, laat me klaarkomen. Hij maakte de twee handboeien los en zei: Donatien maakte de halsband los en legde de vier handboeien klaar. Het was me een situatie. De gedachte dat als Donatien nu een hartaanval zou krijgen haar, Esther, een verschrikkelijke dood te wachten zou staan, deed haar eigen hart ineen krimpen. Haar kweller liep driftig door de kamer en leek iets te zoeken.

Ik kan niet meer! Eerder dan Donatien, zou Esther zelf een hartaanval kunnen krijgen. Ze zocht alweer wanhopig naar het orgasme, dat haar Meester haar onthield. Telkens als het erop leek dat ze haar hoogtepunt zou bereiken, draaide hij het ei een klein beetje zachter. Hoe zullen we dat oplossen? Heb ik dat goed verstaan?

Vingert u me, of lik me, of neuk me. Als ik maar van die verschrikkelijke kriebel af ben. Op welke manier ook, je hebt het zelf gezegd. Ik heb het in mijn dictafoon, ondubbelzinnig. Wat nu komt heb ik je niet opgedrongen. Dit is wat jijzelf wilt. En zo te horen ook nog dringend. Dat is dan afgesproken. Waarom laat ik mij commanderen door een jongen van nog geen twintig jaar? Waar haalt hij het gemak vandaan waarmee hij zich doet gelden?

Mijn handen gaan over mijn billen en vegen zijn zaad van mijn huid. Ik weet wat hij wil en doe het. Hij legt zijn hand op mijn schouders. Ik weet wat hij wil en doe het – opnieuw. Het smaakt zout, natuurlijk. Als ik zijn gulp dichtdoe, zegt hij 'Je kunt gaan'. Het poseren verandert in een opmaat voor de uitspattingen met hem; telkens in hetzelfde steegje. Met zijn blikken tijdens de les kan hij mij al laten vloeien. Dan, na de les, jaagt de opwinding door mijn lijf en drijft me naar het steegje waar hij op me wacht.

Het gaat snel en vrijwel geluidloos. Hij is geen grote minnaar, maar zijn natuurlijke overwicht doet me zwichten en zuchten. Hij splijt me, dringt binnen, maakt me gek, trekt zich dan terug en laat mijn bilnaad glimmen, telkens opnieuw.

Ik ben er om de smeerzooi, die ik veroorzaakt heb, op te ruimen, zoals hij het stelt. Geduldig doet mijn mond wat hij verlangt, waarna ik vertrek, zijn zilte smaak in mijn mond. In de tussenliggende weekenden heb ik, op een keer na, telkens voor niets voor hem op de poef klaargelegen. De keer dat hij komt is kort en hevig.

Het lijkt wel of hij afstand neemt, iets wat mij zeer verontrust. Het is de laatste woensdag waarop ik voor de studenten poseer en ik weet dat ik hem nooit weer zal zien. Met een snik kom ik klaar. Opnieuw trekt hij zich terug, en opnieuw is het de ruimte tussen mijn billen die zijn zaad opvangt. Als ik voor de laatste keer zijn sappen inslik, loopt hij weg, met achterlatend met mijn rok op mijn onderrug en een tik op mijn billen als laatste contact.

Als ik mijn rok laat zakken en mij omdraai, zie ik het staan. Het is verpakt in bruin papier en ik weet wat het is: Thuisgekomen trek ik het bruine papier weg. Ik zie een vrouw, naakt, de benen verder gespreid dan tijdens mijn poseren, de tepels hoger verrezen dan de mijne ooit zullen doen, het lichaam straalt een enorme trots uit, maar de gezichtsuitdrukking is gelaten, een berustende overgave.

Ik ben diep onder de indruk. Hij zal toch niet, omdat ik me heb overgegeven aan de jongen van de Academie? Leer er mee leven' Hij weet dat ik nu - juist nu! Dan een zucht, het nat en zijn smaak die ik zo heb leren waarderen. Het is de derde keer deze morgen. Als de klok zeven uur slaat, legt hij de laatste hand aan mijn uitrusting.

Behalve mijn kousen en pumps, draag ik de halsband die ik deze middag van hem heb gekregen. Vanaf de ring, die voor aan de halsband is bevestigd, loopt een touw tussen mijn borsten naar mijn kut waar hij een knoop in het touw heeft gelegd.

Precies ter hoogte van mijn klit. Het touw loopt tussen mijn benen door, via mijn bilnaad omhoog naar de boeien die mijn handen achter mijn hoofd in mijn nek houden. Het touw staat strak en trekt mijn armen pijnlijk naar beneden, maar als ik mijn armen probeer te strekken, voel ik het touw door mijn bilnaad schuren en drukt de knoop tegen mijn klit.

Ik vind echter alles best, bereid als ik ben om hem te laten zien dat ik zijn enige echte slavin ben. Natuurlijk, ik ben niet gek en weet heel goed dat dit precies is wat hij probeert te bereiken. Het is niet de eerste keer dat ik in de greep van de jaloezie ben.

Het duurt geen vijf minuten of de bel gaat. Dan strikt hij mijn blinddoek achter mijn hoofd vast. In de verte hoor ik een vrouwenstem. Mag zij zomaar uit zichzelf bij hem komen? Even later komen de stemmen dichterbij. Het is even stil, dan zijn stem: Je mag haar wel even begroeten' Ik herken zijn vriendelijke maar dringend manier van voorstellen.

Dan voel ik haar handen op mijn heupen, langzaam omhoog naar mijn borsten, mijn tepels brutaal betastend, een ongekende woede in mij losmakend. Ik ruk, maar tref slechts mijzelf.

Ik hoor de zoef niet eens maar voel slechts de acute hitte in mijn billen. Dan zijn rustige stem, terwijl de tranen in mijn blinddoek smoren.

Laat eens aan Nadia zien dat je braaf bent. Dan haar lippen op mijn tepels, omhoog likkend langs mijn hals, op mijn mond. Mijn mond die opent en haar tong die binnendringt. Zacht, teder en begaan. Ik open mijn mond en bied haar mijn natte tong, mijn warme lippen. Dan schurkt haar lichaam - haar naakte lichaam!! Haar borsten beroeren mijn borsten, haar armen strijken langs mijn armen, haar dijen raken mijn dijen. Dan zakt ze langs mijn lichaam naar beneden en slaat ze haar armen om mijn middel, waardoor ik achterover tegen de wand aan wordt gedrukt.

Ik voel het dikke koord knellen tussen de wand en mijn ruggengraat. Haar hoofd ter hoogte van mijn navel, haar haren kietelend over mijn buik. Dan komen de stoten. Verdomd hij neukt haar! Hier waar ik bij sta.

Terwijl hij mij de hele dag niet heeft aangeraakt! Slechts mijn hoofd over zijn pik schuiven. Ik hoor haar kreunen, terwijl haar hoofd tegen mijn buik stoot. Volledig machteloos voel ik haar genot tegen mijn onderbuik. Langzaam gaat het tempo omhoog, haar uithalen zijn ondragelijk. Ze volgen elkaar steeds sneller op tot ze klaar komt in een bruisend orgasme.

Ze drukt haar mond op mijn buik drukkend om haar kreten te smoren. Dan laat ze me los; ik hoor gesmak en gesabbel. Ik ken het maar al te goed. Dan neemt hij me mee naar de tafel en legt me voorover. Ik weet wat hij wil en spreidt mijn benen.

Dan voel ik haar warme handen op mijn onderrug. Plotseling een koude vloeistof tussen mijn billen, het loopt langzaam naar beneden. Dan de koude druk van staal tegen mijn kontgaatje. Ik zucht, en weet wat er gaat komen. Is het de overgave of het verlangen dat mij mijn anus doet ontspannen? Laat ik mij zomaar door een andere vrouw van achter binnendringen? Hoe dan ook, enige minuten later weet ik mij volledig gevuld. Ik voel een ring tussen mijn billen als het enige zichtbare bewijs van de plug in mijn kont.

Hij helpt me bovenop zijn brede houten tafel, mijn benen gespreid over de zijkanten geslagen. Onder de tafel worden mijn enkels met behulp van een touw aan elkaar verbonden. De ring rinkelt tegen het tafelblad. Het kost enkele minuten en zuchten van Nadia, maar dan hoor ik ook haar ring op de tafel vallen. Dan iets wat ik nog nooit heb gehad. Plotselinge pijn in mijn tepels! Dit moet een klem zijn! Voel de buttplug tegen de tafel stoten, mij diep van binnen rakend.

Ik bijt op mijn tanden, weet niet wat te doen, maar dan, een warm gevoel, een tinteling. De pijn zakt iets af. Even later hoor ik dat Nadia dezelfde behandeling ondergaat. Tevreden stel ik vast dat ook zij erg veel moeite heeft met de tepelklemmen.

Ik voel dat de klemmen op mijn beide tepels met elkaar zijn verbonden door middel van een touwtje of zoiets. Het is even stil en dan krijg ik het gevoel of mijn plug langzaam uit mijn kontje wordt getrokken, maar hij blijft steken achter mijn sluitspier. Beiden zijn jullie gesierd met prachtige tepelklemmen en een buttplug.

De beide pluggen zijn middels een touw onder de tafel aan elkaar verbonden om te voorkomen dat jullie te dicht bij elkaar komen. Ik wil jullie uitnodigen om elkaar te vingeren. Het is echter verboden om klaar te komen zonder mijn toestemming.

Nadia's vingers liggen in now time tussen mijn gespreide benen en glijden over mijn natte schaamlippen. Dan glijdt mijn hand als vanzelf naar voren op zoek naar haar. Ik voel haar gladde dijen, haar gevoelige liezen ze schokt even en dan haar meer dan natte kut. Hij moet haar helemaal hebben volgespoten, want zelfs de tafel is nat van haar vocht.

Als ik voorover buig voel ik de plug spannen in mijn kontje, maar ik moet wel, om haar kutje te bereiken. Haar vingers spelen ondertussen een gevaarlijk spel met mijn kutje. Het duurt niet lang of ik sta op het punt om klaar te komen. Ook haar gehijg begint nu heviger te worden. We moeten gas terug nemen maar dat wil bijna niet omdat we zelf zo lekker worden gevingerd. Op zijn commando proberen we elkaar te zoenen, maar de buttplug lijkt het te beletten.

Hij dwingt ons om te zoenen, maar ik schiet snel weer terug en de pijn in mijn kontje verminderend. Ik krijg gelijk als ik merk dat mijn tepelklemmen pijnlijk naar voren worden getrokken. Ik besef dat hij onze tepelklemmen aan elkaar verbindt om ons zo te dwingen om onze hoofden dicht bij elkaar te houden. Ondertussen moet ik mijn uiterste bet doen om de plug niet uit mijn kontje te laten schieten.

Mijn aandacht springt heen en weer tussen mijn kutje, haar kutje, onze monden, de plug in mijn kontje, haar vingers die wonderlijke dingen doen Ik oooh' Het scheelt niets.

Een seconde later en ik was klaargekomen, alsof je boven aan de glijbaan zit, en voelt dat je over de rand heen schuift en weet dat je daarna niet meer terug kan. Hij heeft onze polsen in een ferme greep en zegt: Lik eerst elkaar's vingers maar eens schoon.

Ook haar vingers hebben mijn mond gevonden. Er is geen twijfel meer – we zullen doen wat hij zegt. Hij leidt en wij volgen, nieuwsgierig naar welke plaatsen hij ons zal brengen. Slechts hopend op genot. Ik zal het nooit zeggen, maar weet wat ze met me doet.

Zelfs haar mond kan mijn kutje doen verkrampen. Ik voel de trek op mijn plug toenemen, en hoor Nadia kreunen. Ik weet dat zij hetzelfde voelt. Bijna schiet hij uit mijn kontje, ik voel mijn grip verliezen. Maar dan ineens schiet de plug weer bij mij naar binnen, ons beide een diepe zucht ontlokkend.

Op zijn verzoek leggen we opnieuw onze handen bij elkaar in het kruis. Ik voel de hitte van haar kutje. Dan ga ik op de tast langs haar plooien, de glanzende gladheid van haar lippen, de onweerstaanbare drang om binnen te dringen in haar roos van genot, haar blaadjes een voor een verwijderend.

Twee vingers nu in haar natte gleuf, mijn duim op haar opgerichte knopje. Ze schokt, ik hoor de ring van haar plug op de tafel slaan. Nu is zij het die zich nauwelijks kan inhouden, dieper ademt, mijn vingers binnenzuigt, kreunt en steunt.

Maar het lukt me niet om mijn vingers terug te trekken, mij te beheersen, want zij doet - oh! Ik kan niet stoppen omdat zij niet kan stoppen, omdat ik niet kan Het is te laat, gezamenlijk tuimelen we naar beneden, schieten omhoog, kennen geen genade meer, pompende vingers in kloppende kutten.

Diep, diep van binnen ontstaat een schreeuw, het vind een uitweg in diepe grommen, hoge uithalen. Mijn hoofd op haar schouder, haar mond achter mijn oor, haar tranen over mijn nek. Ik hoor zijn stem, als een langzaam opstekende wind, eerst onhoorbaar, maar allengs luider. De verdoving verbreekt, zeker als hij ons van elkaar trekt, onze tepelklemmen spannend.

Sex date regio sex gluren bij de buren


Lik me klaar, help me!! Onbeweeglijk lag Esther een eeuwigheid aan haar boeien te trekken. Donatien was zachtjes van alles aan het doen, maar wel steeds op de achtergrond. De duizelige gedachten van de geblinddoekte Esther concentreerden zich op haar gemartelde kruis en plotseling, hard als een pistoolschot, klonk Donatiens stem door haar trance heen: De webcam staat opgesteld. Het wachten is op de eerste inloggers.

Ontspan je nu maar, het kan niet lang meer duren. Een zee van misselijkheid golfde door haar maag. Wat verwachtten die deze keer dan wel te zullen zien van Esther, live op het internet?? Haar schaamlippen begonnen nog heviger te jeuken. Na wat een eeuwigheid leek, waarin Donatien maar steeds bleef zwijgen en geen enkele blijk ervan gaf de dringende vragen van Esther te horen, werd er gebeld.

Even later hoorde Esther begroetingen van diverse stemmen. Een mannenstem met een Amsterdams accent, een man en een vrouw met een Brabants of misschien Limburgs accent.

Even later kwam er nog iemand binnen, een Rotterdammer, zo te horen. Waren er nu vijf mensen in de kamer? In de kamer waar zij, geblinddoekt en naakt aan vier posten van een bed gebonden lag, met een tril-ei snorrend in haar opgezwollen, wild geagiteerde kutje en een brutaal brommende buttplug in haar kont? Ze sjorde en trok maar haar boeien waren veel te sterk en ze bleef uitgespreid liggen, als een tentoongesteld kunstwerk.

Goedkeurend stemmen verzamelden zich om haar heen. Geen van die stemmen kende ze. Tweede Donatien was er niet bij, noch de suave man van de parkeerplaats.

Dat maakte ondertussen wel meer dan tien mensen die zich intiem met Esthers naaktheid hadden beziggehouden. Herhaalde malen heeft ze me gevraagd, ja zelfs gesmeekt haar klaar te laten komen, op welke manier dan ook.

Haar geslachtsdelen hebben verlossing nodig, ik zou zeggen, mevrouw, mijne heren: Maar de overtuigingskracht van haar schoot was te overweldigend groot.

Ik verplaats de webcam een klein beetje, zodat ze alles nog beter kunnen zien. Dit was het moment dat Esthers geest plotseling een omslag maakte: Haar tepels stonden keihard omhoog, haar kut dreef weg en En plotseling genoot ze ervan, de vernedering, de anticipatie, het exhibitionisme. Ze wenkte de vijf mensen in de kamer, die allemaal zo te horen nog op een afstandje waren blijven staan, kijkend maar niets aanrakend. Ze wenkte hen met haar geest, met haar vastgebonden handen, met haar geringde tepel, haar buik en vooral wenkte ze hen, zo voelde het, met haar heupen en haar roodgeringde kruis.

Ze was aan het heupwiegen. Kom dan, zeiden haar schaamlippen, hier zijn we, kijk dan, kijk maar. Zie je mijn kut, zie je mijn geharste schaamstreek? Zie je de opwinding die me gevangen houdt? Ze probeerde in haar vastgebonden houding nog verder haar vagina open te sperren. Kijk toch, zie je mijn opening, kun je naar binnen kijken?

Heb je ooit zo'n mooie kut gezien, zulke mooie, stevige, zelfverzekerde borsten? Internetkijkers, zien jullie het ook goed? De Brabantse vrouwenstem zei 'Ach Alsof er duizend volt door Esther heen spatte. Ik heb een oproep geplaatst,' zei Donatien. Geen wonder dat je zo opgewonden bent.

Waarom doe je dat dan ook? Haar sluitspier klampte zich vast aan het zwarte voorwerp, maar door rustig te blijven trekken, wist de Amsterdammer hem toch uit haar inwendige te krijgen.

Een zuigend geluid weerklonk en leeg was haar kont. Meteen voelde ze een vinger tegen haar nog halfgeopende aars. Toen werd het ei aan zijn koordje uit Esthers vagina getrokken.

De trillingen klommen tergend langzaam langs haar kutwand naar buiten en al die plekken die voorheen nog niet zo hevig geagiteerd waren geweest, werden het nu.

Toen gleed het ding met een soppend geluid van tussen haar schaamlippen vandaan en de Rotterdammer riep: Laat me er eens bij. Haar gevoelens van weerzin waren nu langzamerhand geheel verdwenen, en het was niet langer alleen haar clitoris die deze behandeling heerlijk vond. Het feit dat ze haar belagers niet kon zien, samen met haar eigen totale bewegingloosheid wonden haar bovenmate op. Alles, alles mogen jullie met me doen. Laat het zien op internet, ik wil dat iedereen op de wereld het ziet.

Oh, en nu ook wat Russen. Ze brak bijna haar armen in de spasmen die ze nu kreeg. Grommend als een krols roofdier riep ze: Doe het met me! Ik ben een seksspeeltje, een exhibitioniste, ik ben speeltuig. Ze raakte in een trance van extase!

Zoveel ze kon duwde ze haar kut naar voren. Neem me, vul me, bezit me, gebruik me. Een vinger streelde haar binnenste schaamlippen en als een draad van stroop gleed Esther er achteraan. Ik houd het niet langer. Een zachte tong gleed plotseling over haar gevoelige liefdesknopje. Een onbeschrijfelijke rilling ging door haar heen. Ooohhh, Neuk me nu toch!! Wil je dat die honderd mensen zien hoe je geneukt gaat worden door drie mannen en hoe een vrouw je Iemand zoog aan haar linkertepel en het tril-ei werd tegen haar clitoris gezet en bijna ogenblikkelijk begon ze klaar te komen in golf na golf na golf van ontlading en vervulling.

De man die haar vagina aan het vullen was hield zich ook niet lang in en spoot straal na hete straal tegen haar baarmoeder.

Esther voelde hoe haar enkels van het bed losgemaakt werden en omhoog werden getrokken. Nu lag ze met haar knieën naast haar borsten en in die houding werd ze weer vastgeketend. Ze voelde hoe haar aars eerst ijskoud werd, en daarna gloeiend heet. Ze hadden een druppeltje Play O op haar gat gesmeerd! Ook voelde ze hoe een glibberige kou daar naar binnen gedrukt werd en even later bromde een vibrator tegen het tintelende uiteinde van haar darmkanaal.

Toen het apparaat weggehaald was voelde ze de warme druk van een penis tegen de strakke opening en, terwijl ze verwoed aan het zuigen bleef aan de grote tamp in haar mond, werd haar kont genadeloos veroverd door de derde lul. Als een beest ging het daar tekeer, maar Esther voelde geen pijn. Ze voelde alleen genot en orgasme na orgasme sidderde door haar lichaam. De man die over haar heen gebogen stond kwam nu hoestend en brullend klaar in haar mond en Esther had de grootste moeite om de enorme lading warm, kleverig en zoet sperma door te slikken.

Terwijl de spermatozoïden door haar slokdarm naar haar maag zwommen, voelde ze de lul in haar kont verdikken en het hete sperma door haar darmen spuiten. Kijk toch allemaal, kijk naar wat ze met me doen. Kijk hoe heerlijk ik het vind. Ze zoog hem schoon en proefde zichzelf. Iemand legde weer een vibrator tegen haar aars en duwde hem nu zonder al te veel plichtplegingen diep, diep naar binnen. Op handen en voeten zit ik voor hem , mijn kontje omhoog wijzend.

Zijn lul wijst nog steeds fier in de lucht. Ik hoor een gezoem achter me en kijk om. Hij heeft een beamer naast de bank neergezet en heeft hem net aangedaan. Dan hoor ik een klik, en op de witte wand voor mij verschijnt levensgroot het beeld van een jonge vrouw, stijlvol gekleed en geblinddoekt. Het is een knappe vrouw. Het is een foto van mij.

Hij klikt en een volgende foto verschijnt. Opnieuw ikzelf, een open spijkerjasje met daaronder een mooie bh. Ik kijk om en zie hem trekken aan zijn pik. Ik voel me teleurgesteld. Ik heb gefaald, kan hem niet bevredigen, en nu moet ik toezien hoe hij zich aftrekt op foto's van mijn lichaam. Meer foto's nu, met minder kleren. In de houding voor hem met alleen mijn slipje aan. Ineens zie ik mezelf voor het raam van mijn eigen huis. Hij moet mij een keer bekeken hebben toen ik mijn ochtend ritueel uitvoerde.

Ik zie hoe goed mijn lichaam zichtbaar is voor het raam. Ik zie mezelf naakt terwijl ik mijn tanden poets. Dan voorover gebukt, terwijl ik mijn kousen aantrek. De vrouw zit nu op een krukje. Haar benen zijn gespreid en ze toont een prachtig bijgeschoren kutje.

Haar vingers omvatten haar borsten. Andere foto's tonen haar lichaam. Close-ups van haar borsten, haar kut, haar kontje. Dan weer liggend, dan weer voorover staand, de schaamlippen geopend met de vingers. Ik kan er niets aan doen, maar het windt me op om de foto's te zien. Achter me hoor ik hoe hij driftig aan zijn lul trekt.

De foto's worden geiler en de vrouw ongeremder. Het is voor het eerst dat ik de verandering bij mijzelf van buiten kan waarnemen. De foto's zijn vulgair. Ze tonen mij, liggend op de poef, met slechts pumps aan mijn lijf. Mijn benen opengesperd, mijn kut in volle glorie tonend.

Dan dezelfde poef, maar een andere setting. Ik herken mijn eigen huis. Mijn buik vol sperma, mijn hand in mijn mond, zaad op mijn vingers, een geile blik in mijn ogen. Meer foto's, groffer ook. Mijn buik onder het zaad, mijn hoofd tussen de dijen van een onbekende vrouw. Ik ben in de ban van de foto's, maar ineens hoor ik zijn stem. Het is meer dan ik kan bevatten, maar hij neemt er geen genoegen mee. In je mond ermee' Mijn vingers gaan langs mijn mondhoek, mijn kin en over mijn borsten. Dan neem ik de laatste resten van zijn zaad in mijn mond.

Geduldig wacht ik op zijn instructies om het door te slikken. Maar hij zegt niets, draait me slechts om en zet me op handen en voeten en drukt zijn lul in mijn kut. Je bent drijfnat van het kijken naar jezelf, geile slet' Zonder pardon neukt hij me nu. Ik houd het bijna niet uit, wil het uitschreeuwen, maar moet mijn lippen op elkaar houden. Natuurlijk lukt me dat niet.

Het zal hem niet verbazen dat het zaad langs mijn kin op de grond drupt. Hij stopt terwijl zijn lul diep in mijn kut rust. Hierdoor verlies ik bijna alles wat ik nog in mijn mond heb.

Het is minuten later als hij eindelijk aangeeft dat hij klaar gaat komen. Hij zegt het rustig als altijd, trekt zich uit me terug en grijpt me bij mijn nek. Hij trekt me overeind en zet zijn eikel tegen mijn mond.

Zonder genade loost hij opnieuw in mijn toch al volle mond. Natuurlijk houdt ik het niet, ik verslik me, mors op mijn borsten, mijn dijen. Gulzig werk ik zijn zaad naar binnen, veeg de rest op en slik ook dat door. Dan buig ik me voorover en neem zijn pik in mijn mond. Zacht en teder lik ik hem schoon, terwijl hij mijn haren streelt. Heel, heel langzaam voel ik zijn lul tussen mijn lippen verslappen. Zijn greep stevig rond mijn halflange haren en dwingt mijn hoofd tussen zijn benen.

Zijn vingers krabben een beetje in mijn nek. Ik houdt dan ook zijn slappe pik in mijn mond, voorzichtig spelend met mijn tong. Ik begrijp dat je soms moeite hebt om je werkelijk over te geven, maar je snapt dat ik dat niet kan toelaten. Over te geven aan je eigen lusten. Over te geven aan je eigen verlangen om mij te gehoorzamen. Wat het ook kost. Mijn vinger glijdt over zijn penis, door zijn kleine toefje schaamhaar. Ik kus hem in zijn liezen.

Natuurlijk zijn er vrouwen die dol zijn op seks en er geen genoeg van krijgen. Daar ben jij er een van. Maar je overgeven, weten dat je lichaam niet meer door jezelf wordt geregeerd maar door een ander, dat kunnen niet veel vrouwen.

Ik zuig heel zachtjes op zijn ballen. Omdat ik je beloon met datgene waar je het meest naar verlangt: Seks omdat je niet zonder kan, omdat je bent geboren met een hunkerende kut.

Afstraffing omdat je dat het excuus voor jezelf verschaft om de dingen te doen die ik je zeg te doen. Nu, op dit moment, is mijn afstraffing geen excuus meer, maar een van de dingen waarvan je hoopt dat ik deze met je zal doen. Ik heb je kutgeil zien vloeien na mijn afranseling. Geil tussen mijn schaamlippen. Maar het is vergeefs. Ik ken meisjes als jij.

Ik zal met je doen, wat mij goeddunkt. Dat is ten diepste wat jij wilt. Je zult echter denken dat je mij daarin kunt sturen. Er is hier maar een die stuurt. Ik zal je daarom nemen wanneer en waar ik wil.

Ik zal je straffen wanneer en waar ik wil. Ik heb daarvoor geen reden meer nodig. Jij bent de rede voorbij. Ik zal je geven wat je nodig hebt, op mijn tijd. Als ik dat overlaat aan jou komt er niets van terecht want jij weet net zo goed als ik dat je door je kut wordt geregeerd.

Vergis ik me nu of komt er weer leven in zijn geslacht? Daarom gaan we vanmiddag naar de kunstacademie. Ik heb je aangemeld als naaktmodel voor één avond in de week. Hij weet dat ik zal doen wat hij me vraagt.

De Academie Ik hoor het mezelf zeggen. Ik stel mijzelf en anderen geen grenzen op dit gebied. Ik sta dan ook open voor uiteenlopende opdrachten en verwacht geen last te hebben van schaamte, zelfs in de meest compromitterende omstandigheden. Ik heb mijzelf aangeleerd om geduldig te zijn. Maar terwijl ik mezelf hoor praten, besef ik hoe dicht het bij de waarheid is. Ik besef dat hij mij ten overstaan van een vreemde voor het eerst laat verwoorden wat er de afgelopen maanden met mij gebeurd is.

Omdat het zaterdag is zijn we bij de docent thuis uitgenodigd. Ik heb tot nog toe afgemaakt waar ik aan begonnen ben' Ik kijk even naar mijn meester. Hij knikt haast onmerkbaar. Zou hij ook denken aan vanochtend?

Gaan zijn gedachten ook terug naar het moment waarop hij voor de derde keer klaarkwam in mijn mond? Weet hij wat het voor mij betekent om hem langer dan een uur te pijpen? Zou hij de opluchting kennen waarmee ik zijn zaad ontvang? Als ik 's avonds mijn eigen woning binnenloop heb ik een map met de start van mijn portfolio onder mijn arm. In de map zitten de foto's die de docent deze middag van mij heeft gemaakt.

Sfeervolle portretfoto's en stijlvolle naaktfoto's waarop mijn lichaam prachtig uitkomt. Ik ben werkelijk trots op de start van mijn portfolio. Het zal de studenten van de academie de gelegenheid geven een indruk van mij te krijgen zodat ze mij kunnen kiezen als model. Als ik dezelfde avond nog door de post ga staat mijn hart toch weer stil. Een envelop met zijn handschrift. In de envelop zit een briefje met enkele uitvergrotingen van de dia's die hij me deze morgen liet zien.

Rachel, Een aanvulling op je portfolio. Uiteraard heb ik ook afdrukken opgestuurd naar de academie om aan je portfolio aldaar toe te voegen. Het is het schaamteloze gemak waarmee hij over mijn lichaam beschikt dat mij volledig verlamt. Dan komt de woede, maar als altijd komt ook de opwinding, en de schaamte over mijn eigen opwinding.

Terwijl ik dit toch niet zou moeten pikken? Het zijn de foto's waar ik deze ochtend nog zo trots op was. Ze sprongen eruit, en lieten me op mijn mooist zien. Maar deze foto's zijn privé! Niet om in een openbare map te stoppen. Ik zie mijzelf geblinddoekt, met slechts mijn pumps aan, soms kousen. Dan weer met mijn geopende dijen, een geile blik in de camera. Op een andere foto open ik mijn schaamlippen voor de kijker. Dan weer mijn naakte lichaam, met slechts boeien en pumps. De foto's hebben een onmiskenbare erotische lading.

Zeg maar gerust, een pornografische lading. Zo is het dat ik twee weken later voor het eerst mijn kleren uittrek voor een groep kunstenaars en mijn lichaam aanbied als model voor hun kunstzinnige uitingen. Met een glimlach op mijn mond denk ik terug aan de avond waarin ik de verzoeken vanuit de academie aan hem voorleg. Tot mijn verbazing kiest hij die avond niet voor de extreme verzoeken welke, waarschijnlijk als gevolg van zijn aanvulling op mijn portfolio, zijn binnengekomen.

Zijn keus valt op een eerstejaars cursus, waarbij ik acht weken lang op woensdagavond naakt zal poseren. Als ik mijn badjas laat zakken en plaatsneem op de houten kubus, in de door de docent gewenste positie, voel ik de blikken van de overwegend 18 tot 20 jarige studenten over mijn lichaam gaan.

Ik kan een gevoel van gêne niet onderdrukken, te meer daar de docent mij persoonlijk voorstelt en vertelt dat ik voor het eerst poseer. Met neergelagen ogen volg ik hun blikken, zie mijn borsten, rustig deinend op het ritme van mijn adem. De docent vraagt mij om mijn positie in te nemen en na enkele aanvullende opmerkingen zit ik blijkbaar in de juiste positie.

In het half uur wat volgt vertelt de docent over de contouren en schaduwen, de lijnen van mijn lichaam. Hij beschrijft het zo objectief dat ik na zekere tijd bijna afstandelijk naar mijn eigen lichaam kan kijken. Het is voor het eerst dat ik zie hoe mooi ik eigenlijk ben. Ik ben nooit onzeker over mijzelf geweest en zelfs best tevreden, maar nu hij mij beschrijft aan de studenten, zie ik voor het eerst de werkelijke schoonheid van mijn eigen lichaam.

Zittend op een houten kubus, mij benen licht gespreid, mijn handen achter mijn billen op de rand van de kubus, waardoor mijn bovenlichaam spant als een snaar, mijn tepels naar de hemel gericht; een lastige pose.

Na een kwartier last de docent een pauze in waarin ik mijn lichaam even kan ontspannen. Ik kijk voorzichtig de klas in, maar mijn schuchterheid is nergens voor nodig. Daarna sloeg hij met zijn vlakke hand eerst een paar keer flink op de billen, om te zien of de meiden strak genoeg waren. Ook de borsten moesten er stevig bij staan. Vervolgens legde de man, zoals we kunnen zien op de foto, het zwarte neukvlees op een verhoogde tafel op haar buik en bond hij de handen vast met een touw.

De slavin kon zich niet meer verroeren en kreeg het commando: Daarna ritste hij zijn gulp open en haalde zijn gezwollen lid naar buiten. Hij pakte het meisje bij haar heupen en stak krachtig zijn pik diep in haar, helemaal tot aan zijn vette pens en kreunde: Toen hij dreigde klaar te komen, haalde hij zijn geslachtsdeel uit het meisje en hijgde zwaar: Home   »   Pornofilms   »   Negerin als slaaf misbruikt door meester.