— Posted in Tantrisk oslo best mature porn

Op kutje spuiten neuken friesland

op kutje spuiten neuken friesland

En wat dan nog? Ja, besloot ze, ze was er wel klaar voor. Ze had wel zin in sex, en eigenlijk maakte het haar nu niet meer uit met wie. Of juist wel; het was wel opwindend, het idee hier met een vreemde man te gaan geilen, terwijl even verderop haar man met een vreemde vrouw bezig was.

En het was een soort partnerruil ; ook Hidde vond het blijkbaar een extra kick. Ja, ze wilde wel met Hidde, zodat beide echtparen elkaar met elkaars partner bezig konden zien. Ze keek nog eens naar Reinder, die zich verrukkelijk liet pijpen. Zou zij dat nou ook eens proberen? Haar man leek er van te genieten, en Hidde leek het van haar ook te verwachten. Ze tastte naar Hiddes lul en kneedde de warme worst even.

Daarna rook ze even aan de lul, die lekker rook, en steeds stijver werd. Nog even snuffelde ze aan de eikel en stak daarna aarzelend haar tong uit. Toen ze de eikel aanraakte schokte Hidde, en zijn lul. Hij begon enthousiast te kermen, en moedigde haar aan door te gaan. Voorzichtig proefde ze, en toen de smaak niet tegenviel nam ze de eikel tussen haar lippen en begon te zuigen.

Hé, dit was best lekker zo. En Hidde vond het overduidelijk heerlijk; zijn lul klopte en bonkte en hijzelf kreunde er op los. Renske beperkte zich tot de eikel omdat ze bang was te stikken als ze meer zou proberen op te slokken.

Ze kneedde de lul, die heerlijk hard en heet was, en begon er lol in te krijgen. Gut, waarom had ze hier nou al die jaren tegenop gezien.

Ze wierp haar tong in de strijd, zoog op de zompige eikel, en knikte met haar hoofd, zodat de lul toch steeds verder in haar mond doordrong.

Ze keek even hoe Hisse Reinder pijpte, en probeerde haar na te doen. Zo een vreemde pik pijpen, en tegelijkertijd zien hoe haar man werd afgezogen was net alsof ze hem pijpte, alsof het Reinders pik was. Ze werd steeds energieker en pijpte er weldra lustig op los. Reinder zag tot zijn stijgende opwinding hoe zijn vrouw naar de pik tastte van een andere man, en kreeg bijna een schok toen hij zag dat ze begon om Hidde te pijpen. Bij hem had ze dat nog nooit gedaan, en nu deed ze het zomaar met een ander!

Terwijl Hisse hem enthousiast bleef afzuigen zag Reinder hoe zijn vrouw de lul van Hidde in haar mond stak en hem begon af te zuigen. En met nauw verholen genoegen en gretigheid ook! Hij wist niet welk gezicht hij geiler vond: Renske pijpte lustig door en kreeg er echt lol in.

Het was alleen erg vermoeiend; door gebrek aan ervaring werden haar kaakspieren al snel moe. Hidde had blijkbaar door dat ze niet meer door zou gaan met pijpen, en liet zich naast haar op de vloer zakken. Hij begon haar volle borsten te strelen en te kussen, en streelde ook geroutineerd haar dijen en kutstreek.

Haar kut begon steeds meer te jeuken en te vloeien; ze wilde dolgraag neuken. Ze duwde Hidde achterover en ging zo op hem zitten dat ze Reinder en Hisse kon zien. Maar die leek dat prima te vinden en sloeg haar handen rond Reinders billen, alsof ze hem zo nog verder in haar mond wilde duwen. Goh, wat ging Reinders lul ver in haar mond! Heel even schoot het nog door haar hoofd dat ze een andere man zou gaan neuken, maar haar lichaam kut wilde zo graag, dat ze nauwelijks aarzelde, en haar kut over die stijve pik liet glijden.

Met een langgerekte zucht en een stijgend gevoel van genot voelde ze haar kut gevuld worden door die hete pik. Wat was het toch heerlijk om een pik in je te voelen! Ze bleef even genietend op Hidde zitten, om dat door een hete pik gevulde gevoel optimaal te ervaren, steunde op Hiddes borstkas, en begon op en neer te wippen. Slurpend en soppend schoof de pik in en uit haar kut, die jeukte en klopte, verlangend naar een climax, en een lading heet zaad diep in haar. Hidde greep naar haar bungelende borsten en kneedde ze heerlijk, zodat het voor Renske nog fijner werd.

Ze wipte steeds feller op en neer, en Hiddes lul flitste in en uit haar soppende kut. Hij stootte zijn onderlijf steeds omhoog als zij net neerkwam, zodat zijn pik nog dieper in haar kut doordrong.

Wat was dit toch fantastisch! Ze zag Reinder naar haar kijken en begon te roepen: En jij laat je pijpen door een ander, Hisse gaat je helemaal leegzuigen, je gaat al je zaad in haar lekkere bekkie spuiten.

Ooh, wat is dit geil, ik kom al klaaaaaaaar! En ze kwam inderdaad rillend klaar. Goh, dat zij ooit als de eerste de beste slet of pornoactrice zulke geile taal zou uitslaan. Ze had dat altijd ongeloofwaardig en overdreven gevonden, maar merkte nu hoe extra prikkelend het was.

En dus bleef ze luidkeels rondbazuinen dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Reinder zag hoe zijn vrouw Hidde begon te neuken, hoe haar kut over Hiddes lul heenzakte, en na een korte steek van jaloezie ervoer hij alleen nog maar opwinding; zijn vrouw neukte een ander, en hij zag het gebeuren.

Zo had hij haar nog nooit meegemaakt, maar hij vond het beregeil! Ze wipte op en neer en kwam luidkeels klaar, haar kut op en neer Hiddes pik persend en haar genot uitkrijsend. Toen Reinder dat zag besloot hij dat hij ook wilde neuken, net als zijn vrouw een ander neukte. Hisse pijpte hem fantastisch, maar nou wilde hij ook neuken.

Hisse leek het niet erg te vinden dat hij haar probeerde uit te kleden, maar grabbelde naar zijn pik en wilde die weer dolgraag pijpen. Marije was naar het toilet vertrokken, en Melis lag zich nu alleen op te geilen aan al dat gepijp en geneuk van de anderen.

Ze wenkte hem, en na een aarzelende blik op de deur waarachter Marije was verdwenen, kwam hij inderdaad op haar af. Ze moest hem nog een keer wenken, voordat hij dicht genoeg in haar buurt was om meteen zijn pik te grijpen. Aan zijn pik sleurde ze hem naderbij, en kneedde nu twee pikken tegelijk, in elke hand een. Ze keek omhoog in de gezichten van Wessel en Melis, die genot, lust, en bij Melis een spoor angst en aarzeling toonden.

Melis had ook wel een lekkere, al was ie een beetje dun. Eigenlijk de perfecte lul om te aarsneuken. Dat kwam dus fantastisch uit. Zij hield van aarsneuken, Melis ook, en hier waren ze met zijn.. Een lekkere sandwich dus, mmmm. En ze zou Melis zijn speciale wens kunnen vervullen, dus dat was nog mooier. Ze besloot de twee eerst nog even lekker op temperatuur te pijpen, dat was ook zo lekker, twee pikken afwisselend afzuigen! Hij was weliswaar nog steeds benauwd wat er zou gebeuren wanneer Marije terugkwam en hem zo zag, maar hij kon niet meer terug; het verlangen naar sex, met wie dan ook, of nee, bij voorkeur met anderen, die dwong hem door te gaan.

Goh, wat was dit fantastisch, Nynke pijpte hem, gulzig, gretig en hongerig, en het voelde geweldig aan. En ondertussen bleef ze aan Wessels pik sjorren, die wel een bijzonder grote had. Daarbij viel zijn eigen pik in het niet.

Maar Nynke leek zijn pik toch heerlijk te vinden, en pijpte verrukkelijk door. Maar toen liet ze hem toch los, en dook op Wessels pik, die ze met een grom in haar mond stak, zodat ie er voor de helft in verdween. Na een tijdje liet ze die lekkere grote pik los en keek de jongens guitig aan.

Wessel mag dan lekker met zijn grote pik in mijn kut, en Melis, jij mag dan eindelijk weer eens in een aars, lijkt je dat niet wat? Joepie, dit zou lekker worden. Ze duwde Wessel achterover en nestelde zich snel op hem. Zijn grote pik gleed verrukkelijk haar kut in, en toen ze met haar hele gewicht op hem zakte, schoof hij er helemaal in en werd haar jeukende pik volledig gevuld. Ze zakte verder voorover en siste Melis toe dat hij haar in haar kont moest neuken, en snel ook een beetje.

En ja hoor, daar was dat aparte gevoel van een hete pik die langzaam haar kont binnendrong, zodat ze weer twee pikken in haar lijf had, joepieeee! Haar kontgat stond al open, en ze leek er klaar voor.

Na al die jaren zou hij weer een vrouw in haar aars neuken, en ja, daar had hij eigenlijk al die tijd naar verlangd. Het ging soepel, nog beter dan bij Inez toen, en hij zonk er meteen ver in weg. Aaaaah, wat was dit lekker. Hij hoorde Nynke instemmend steunen en grommen, en hoe Wessel kreunde dat hij Meliss lul kon voelen. Dit zou een prachtig nummertje worden; nog beter dan toen met Inez, dat wist Melis zeker.

Omdat Nynke ook Wessel probeerde te neuken, en die ook druk bezig was, ging het niet zo gemakkelijk als hij had gedacht, maar toch was het verrukkelijk. Die voelde hem spuiten en koerde van plezier, waarbij ze haar onderlijf zo samentrok, dat ook Wessels pik werd leeggemolken, zodat ze ook haar kut kreeg volgespoten.

Marije was toch flink in de war gevlucht naar het toilet. Nadat ze haar kut had schoongemaakt van Meliss overvloedige spermalozing, bleef ze zitten om haar gedachten en gevoelens op een rij te krijgen. Ja, ze was opgewonden van al die verhalen. En van het toekijken hoe de anderen neukten en geilden. En van haar nummertje met Melis. Maar hoe moest dit nu verder. Dit kon toch allemaal niet? Haar gedachten bleven maar door haar hoofd jagen, en in cirkeltjes draaien.

Ze kwam er niet uit, en besloot uiteindelijk maar terug te gaan, en maar af te wachten wat zou gebeuren. In de gang hoorde ze al gekreun en gekrijs. Ze hoorde hoe Renske de hele buurt bijeenkrijste en brulde dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Zo, dus die neukte nu ook al met anderen, alsof dat niks was. Met enig angst en beven deed ze de deur open om te zien wat er ondertussen allemaal was gebeurd, want de rest had blijkbaar niet stilgezeten.

Ze ervoer nieuwsgierigheid, opwinding, en angst, want zou Melis ook meedoen, en wat zou zij daarvan vinden? Nou, de rest was uitermate actief bezig. Ze zag hoe Renske met klotsende borsten op Hidde reed en luidkeels haar genot uitkrijste. Hisse pijpte Nanne en werd tegelijkertijd vanachter geneukt door Reinder. Zo, die liet zich ook gaan! Met een angstig gevoel liet ze haar blikken door de kamer dwalen; waar was Melis.

Daar, en hij zat achter Nynke en neukte haar blijkbaar. Nog erger; hij neukte Nynke blijkbaar in haar aars, want Marije zag Wessel onder Nynke liggen! Ze versteende en verkilde. Dit kon ze niet langer aanzien. Maar inplaats van Melis bij Nynke weg te trekken, draaide ze zich om en rende terug naar de badkamer om daar haar schok en ellende uit te huilen. Renske zag hoe haar man Hisse begon te neuken, terwijl die Nanne pijpte. Wow, een vrouw met twee mannen; en dat Hisse zoiets deed.

Van Nynke had ze dat wel verwacht, maar Hisse was blijkbaar zo ver heen dat ze alles okay vond. Hoe zou dat zijn, met twee mannen; één pijpen, de ander neuken?

Ze kreeg van die gedacht nog meer de kriebels en wipte nog feller op Hiddes lul, die verrukkelijk in haar kut pookte. Mmmm, lekker neuken, en ook nog met een vreemde man, en toekijken hoe haar man een andere vrouw neukte! Ze voelde het volgende orgasme al aankomen, wat was ze toch geil! Ze zag dat Nynke ook met twee man bezig was: Wow, dat was wat! Maar Renske keek toch liever hoe haar man bezig was Hisse te neuken, en hoe die Nanne pijpte.

Nanne zat lekker onderuit en liet zich uitgebreid pijpen. Goh, wat was die meid verzot op pijpen, en deed ze het goed. Hij keek nog even naar de orgie; hoe Renske geil op Hidde danste en zich luidkeels naar een orgasme werkte, en naar zijn eigen Nynke, die druk bezig was met Wessel en Melis en een sandwich deed. Kwam die even lekker aan haar trekken!

Maar hij kwam dat ook, en voelde zijn zaad al weer borrelen. Goh, wat kon die Hisse een man gek pijpen! Hij wrikte zijn pik nog een paar keer ver in haar mond, en voelde hoe zijn pik haar keel in schoof. Ze bleef gulzig zuigen, en toen kwam voor hem de ontlading. Met een kreet loosde hij zijn zaad diep in haar keel en mond, en Hisse zoog alles op en liet geen druppel verloren gaan. Als een professional zoog ze Nanne leeg en slikte en dronk al zijn zaad weg.

Met haar keelspieren kneep ze in zijn pik, en haar tong cirkelde langs zijn stam, zodat ze hem bleef prikkelen en aansporen meer te spuiten. Daarna trok ze zijn pik een stukje terug, zodat hij de rest van zijn sperma in haar ruimere mondholte kon spuiten, en er kwam nog heel wat!

Nanne zag hoe Hisse genoot en slikte en slikte; er ging niets verloren. Toen hij eindelijk was uitgespoten en het gevoel had dat zijn hele ruggemerg was meegekomen, en Hisse nu wel tot aan haar nek moest vol zitten met zaad, liet ze zijn lul met een smakkend geluid los.

Ze kuste de verslappende lul nog even, en wendde zich toen naar Reinder, die nog druk bezig was om haar te neuken. Reinder was heerlijk aan het neuken, voor het eerst sinds hij met Renske was neukte hij een andere vrouw, en het was heerlijk.

Hisse was nauw, en zijn pik werd daardoor heerlijk geprikkeld. Hij begon nog feller in haar kut te beuken, en verlangde naar zijn ontlading, die niet lang op zich zou laten wachten.

En toen liet Hisse Nanne los en smeekte hem niet in haar kut te spuiten. Reinder aarzelde maar even. Hisse graaide meteen naar zijn pik, en dook met haar gulzige lippen op de pik.

...

Geile thai massage neuken in de huiskamer


op kutje spuiten neuken friesland

En wat dan nog? Ja, besloot ze, ze was er wel klaar voor. Ze had wel zin in sex, en eigenlijk maakte het haar nu niet meer uit met wie. Of juist wel; het was wel opwindend, het idee hier met een vreemde man te gaan geilen, terwijl even verderop haar man met een vreemde vrouw bezig was.

En het was een soort partnerruil ; ook Hidde vond het blijkbaar een extra kick. Ja, ze wilde wel met Hidde, zodat beide echtparen elkaar met elkaars partner bezig konden zien. Ze keek nog eens naar Reinder, die zich verrukkelijk liet pijpen.

Zou zij dat nou ook eens proberen? Haar man leek er van te genieten, en Hidde leek het van haar ook te verwachten. Ze tastte naar Hiddes lul en kneedde de warme worst even. Daarna rook ze even aan de lul, die lekker rook, en steeds stijver werd. Nog even snuffelde ze aan de eikel en stak daarna aarzelend haar tong uit. Toen ze de eikel aanraakte schokte Hidde, en zijn lul. Hij begon enthousiast te kermen, en moedigde haar aan door te gaan. Voorzichtig proefde ze, en toen de smaak niet tegenviel nam ze de eikel tussen haar lippen en begon te zuigen.

Hé, dit was best lekker zo. En Hidde vond het overduidelijk heerlijk; zijn lul klopte en bonkte en hijzelf kreunde er op los. Renske beperkte zich tot de eikel omdat ze bang was te stikken als ze meer zou proberen op te slokken. Ze kneedde de lul, die heerlijk hard en heet was, en begon er lol in te krijgen. Gut, waarom had ze hier nou al die jaren tegenop gezien.

Ze wierp haar tong in de strijd, zoog op de zompige eikel, en knikte met haar hoofd, zodat de lul toch steeds verder in haar mond doordrong.

Ze keek even hoe Hisse Reinder pijpte, en probeerde haar na te doen. Zo een vreemde pik pijpen, en tegelijkertijd zien hoe haar man werd afgezogen was net alsof ze hem pijpte, alsof het Reinders pik was.

Ze werd steeds energieker en pijpte er weldra lustig op los. Reinder zag tot zijn stijgende opwinding hoe zijn vrouw naar de pik tastte van een andere man, en kreeg bijna een schok toen hij zag dat ze begon om Hidde te pijpen. Bij hem had ze dat nog nooit gedaan, en nu deed ze het zomaar met een ander! Terwijl Hisse hem enthousiast bleef afzuigen zag Reinder hoe zijn vrouw de lul van Hidde in haar mond stak en hem begon af te zuigen. En met nauw verholen genoegen en gretigheid ook! Hij wist niet welk gezicht hij geiler vond: Renske pijpte lustig door en kreeg er echt lol in.

Het was alleen erg vermoeiend; door gebrek aan ervaring werden haar kaakspieren al snel moe. Hidde had blijkbaar door dat ze niet meer door zou gaan met pijpen, en liet zich naast haar op de vloer zakken. Hij begon haar volle borsten te strelen en te kussen, en streelde ook geroutineerd haar dijen en kutstreek. Haar kut begon steeds meer te jeuken en te vloeien; ze wilde dolgraag neuken.

Ze duwde Hidde achterover en ging zo op hem zitten dat ze Reinder en Hisse kon zien. Maar die leek dat prima te vinden en sloeg haar handen rond Reinders billen, alsof ze hem zo nog verder in haar mond wilde duwen. Goh, wat ging Reinders lul ver in haar mond!

Heel even schoot het nog door haar hoofd dat ze een andere man zou gaan neuken, maar haar lichaam kut wilde zo graag, dat ze nauwelijks aarzelde, en haar kut over die stijve pik liet glijden. Met een langgerekte zucht en een stijgend gevoel van genot voelde ze haar kut gevuld worden door die hete pik.

Wat was het toch heerlijk om een pik in je te voelen! Ze bleef even genietend op Hidde zitten, om dat door een hete pik gevulde gevoel optimaal te ervaren, steunde op Hiddes borstkas, en begon op en neer te wippen. Slurpend en soppend schoof de pik in en uit haar kut, die jeukte en klopte, verlangend naar een climax, en een lading heet zaad diep in haar. Hidde greep naar haar bungelende borsten en kneedde ze heerlijk, zodat het voor Renske nog fijner werd.

Ze wipte steeds feller op en neer, en Hiddes lul flitste in en uit haar soppende kut. Hij stootte zijn onderlijf steeds omhoog als zij net neerkwam, zodat zijn pik nog dieper in haar kut doordrong. Wat was dit toch fantastisch! Ze zag Reinder naar haar kijken en begon te roepen: En jij laat je pijpen door een ander, Hisse gaat je helemaal leegzuigen, je gaat al je zaad in haar lekkere bekkie spuiten. Ooh, wat is dit geil, ik kom al klaaaaaaaar! En ze kwam inderdaad rillend klaar.

Goh, dat zij ooit als de eerste de beste slet of pornoactrice zulke geile taal zou uitslaan. Ze had dat altijd ongeloofwaardig en overdreven gevonden, maar merkte nu hoe extra prikkelend het was. En dus bleef ze luidkeels rondbazuinen dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Reinder zag hoe zijn vrouw Hidde begon te neuken, hoe haar kut over Hiddes lul heenzakte, en na een korte steek van jaloezie ervoer hij alleen nog maar opwinding; zijn vrouw neukte een ander, en hij zag het gebeuren.

Zo had hij haar nog nooit meegemaakt, maar hij vond het beregeil! Ze wipte op en neer en kwam luidkeels klaar, haar kut op en neer Hiddes pik persend en haar genot uitkrijsend. Toen Reinder dat zag besloot hij dat hij ook wilde neuken, net als zijn vrouw een ander neukte. Hisse pijpte hem fantastisch, maar nou wilde hij ook neuken. Hisse leek het niet erg te vinden dat hij haar probeerde uit te kleden, maar grabbelde naar zijn pik en wilde die weer dolgraag pijpen.

Marije was naar het toilet vertrokken, en Melis lag zich nu alleen op te geilen aan al dat gepijp en geneuk van de anderen. Ze wenkte hem, en na een aarzelende blik op de deur waarachter Marije was verdwenen, kwam hij inderdaad op haar af. Ze moest hem nog een keer wenken, voordat hij dicht genoeg in haar buurt was om meteen zijn pik te grijpen.

Aan zijn pik sleurde ze hem naderbij, en kneedde nu twee pikken tegelijk, in elke hand een. Ze keek omhoog in de gezichten van Wessel en Melis, die genot, lust, en bij Melis een spoor angst en aarzeling toonden.

Melis had ook wel een lekkere, al was ie een beetje dun. Eigenlijk de perfecte lul om te aarsneuken. Dat kwam dus fantastisch uit. Zij hield van aarsneuken, Melis ook, en hier waren ze met zijn.. Een lekkere sandwich dus, mmmm.

En ze zou Melis zijn speciale wens kunnen vervullen, dus dat was nog mooier. Ze besloot de twee eerst nog even lekker op temperatuur te pijpen, dat was ook zo lekker, twee pikken afwisselend afzuigen! Hij was weliswaar nog steeds benauwd wat er zou gebeuren wanneer Marije terugkwam en hem zo zag, maar hij kon niet meer terug; het verlangen naar sex, met wie dan ook, of nee, bij voorkeur met anderen, die dwong hem door te gaan.

Goh, wat was dit fantastisch, Nynke pijpte hem, gulzig, gretig en hongerig, en het voelde geweldig aan. En ondertussen bleef ze aan Wessels pik sjorren, die wel een bijzonder grote had. Daarbij viel zijn eigen pik in het niet. Maar Nynke leek zijn pik toch heerlijk te vinden, en pijpte verrukkelijk door.

Maar toen liet ze hem toch los, en dook op Wessels pik, die ze met een grom in haar mond stak, zodat ie er voor de helft in verdween. Na een tijdje liet ze die lekkere grote pik los en keek de jongens guitig aan. Wessel mag dan lekker met zijn grote pik in mijn kut, en Melis, jij mag dan eindelijk weer eens in een aars, lijkt je dat niet wat? Joepie, dit zou lekker worden. Ze duwde Wessel achterover en nestelde zich snel op hem.

Zijn grote pik gleed verrukkelijk haar kut in, en toen ze met haar hele gewicht op hem zakte, schoof hij er helemaal in en werd haar jeukende pik volledig gevuld.

Ze zakte verder voorover en siste Melis toe dat hij haar in haar kont moest neuken, en snel ook een beetje. En ja hoor, daar was dat aparte gevoel van een hete pik die langzaam haar kont binnendrong, zodat ze weer twee pikken in haar lijf had, joepieeee!

Haar kontgat stond al open, en ze leek er klaar voor. Na al die jaren zou hij weer een vrouw in haar aars neuken, en ja, daar had hij eigenlijk al die tijd naar verlangd. Het ging soepel, nog beter dan bij Inez toen, en hij zonk er meteen ver in weg. Aaaaah, wat was dit lekker.

Hij hoorde Nynke instemmend steunen en grommen, en hoe Wessel kreunde dat hij Meliss lul kon voelen. Dit zou een prachtig nummertje worden; nog beter dan toen met Inez, dat wist Melis zeker.

Omdat Nynke ook Wessel probeerde te neuken, en die ook druk bezig was, ging het niet zo gemakkelijk als hij had gedacht, maar toch was het verrukkelijk. Die voelde hem spuiten en koerde van plezier, waarbij ze haar onderlijf zo samentrok, dat ook Wessels pik werd leeggemolken, zodat ze ook haar kut kreeg volgespoten.

Marije was toch flink in de war gevlucht naar het toilet. Nadat ze haar kut had schoongemaakt van Meliss overvloedige spermalozing, bleef ze zitten om haar gedachten en gevoelens op een rij te krijgen.

Ja, ze was opgewonden van al die verhalen. En van het toekijken hoe de anderen neukten en geilden. En van haar nummertje met Melis.

Maar hoe moest dit nu verder. Dit kon toch allemaal niet? Haar gedachten bleven maar door haar hoofd jagen, en in cirkeltjes draaien. Ze kwam er niet uit, en besloot uiteindelijk maar terug te gaan, en maar af te wachten wat zou gebeuren. In de gang hoorde ze al gekreun en gekrijs.

Ze hoorde hoe Renske de hele buurt bijeenkrijste en brulde dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Zo, dus die neukte nu ook al met anderen, alsof dat niks was. Met enig angst en beven deed ze de deur open om te zien wat er ondertussen allemaal was gebeurd, want de rest had blijkbaar niet stilgezeten.

Ze ervoer nieuwsgierigheid, opwinding, en angst, want zou Melis ook meedoen, en wat zou zij daarvan vinden? Nou, de rest was uitermate actief bezig. Ze zag hoe Renske met klotsende borsten op Hidde reed en luidkeels haar genot uitkrijste. Hisse pijpte Nanne en werd tegelijkertijd vanachter geneukt door Reinder. Zo, die liet zich ook gaan! Met een angstig gevoel liet ze haar blikken door de kamer dwalen; waar was Melis. Daar, en hij zat achter Nynke en neukte haar blijkbaar.

Nog erger; hij neukte Nynke blijkbaar in haar aars, want Marije zag Wessel onder Nynke liggen! Ze versteende en verkilde. Dit kon ze niet langer aanzien. Maar inplaats van Melis bij Nynke weg te trekken, draaide ze zich om en rende terug naar de badkamer om daar haar schok en ellende uit te huilen.

Renske zag hoe haar man Hisse begon te neuken, terwijl die Nanne pijpte. Wow, een vrouw met twee mannen; en dat Hisse zoiets deed. Van Nynke had ze dat wel verwacht, maar Hisse was blijkbaar zo ver heen dat ze alles okay vond.

Hoe zou dat zijn, met twee mannen; één pijpen, de ander neuken? Ze kreeg van die gedacht nog meer de kriebels en wipte nog feller op Hiddes lul, die verrukkelijk in haar kut pookte. Mmmm, lekker neuken, en ook nog met een vreemde man, en toekijken hoe haar man een andere vrouw neukte! Ze voelde het volgende orgasme al aankomen, wat was ze toch geil!

Ze zag dat Nynke ook met twee man bezig was: Wow, dat was wat! Maar Renske keek toch liever hoe haar man bezig was Hisse te neuken, en hoe die Nanne pijpte. Nanne zat lekker onderuit en liet zich uitgebreid pijpen.

Goh, wat was die meid verzot op pijpen, en deed ze het goed. Hij keek nog even naar de orgie; hoe Renske geil op Hidde danste en zich luidkeels naar een orgasme werkte, en naar zijn eigen Nynke, die druk bezig was met Wessel en Melis en een sandwich deed.

Kwam die even lekker aan haar trekken! Maar hij kwam dat ook, en voelde zijn zaad al weer borrelen. Goh, wat kon die Hisse een man gek pijpen! Hij wrikte zijn pik nog een paar keer ver in haar mond, en voelde hoe zijn pik haar keel in schoof. Ze bleef gulzig zuigen, en toen kwam voor hem de ontlading. Met een kreet loosde hij zijn zaad diep in haar keel en mond, en Hisse zoog alles op en liet geen druppel verloren gaan.

Als een professional zoog ze Nanne leeg en slikte en dronk al zijn zaad weg. Met haar keelspieren kneep ze in zijn pik, en haar tong cirkelde langs zijn stam, zodat ze hem bleef prikkelen en aansporen meer te spuiten. Daarna trok ze zijn pik een stukje terug, zodat hij de rest van zijn sperma in haar ruimere mondholte kon spuiten, en er kwam nog heel wat!

Nanne zag hoe Hisse genoot en slikte en slikte; er ging niets verloren. Toen hij eindelijk was uitgespoten en het gevoel had dat zijn hele ruggemerg was meegekomen, en Hisse nu wel tot aan haar nek moest vol zitten met zaad, liet ze zijn lul met een smakkend geluid los. Ze kuste de verslappende lul nog even, en wendde zich toen naar Reinder, die nog druk bezig was om haar te neuken. Reinder was heerlijk aan het neuken, voor het eerst sinds hij met Renske was neukte hij een andere vrouw, en het was heerlijk.

Hisse was nauw, en zijn pik werd daardoor heerlijk geprikkeld. Hij begon nog feller in haar kut te beuken, en verlangde naar zijn ontlading, die niet lang op zich zou laten wachten. En toen liet Hisse Nanne los en smeekte hem niet in haar kut te spuiten. Reinder aarzelde maar even. Hisse graaide meteen naar zijn pik, en dook met haar gulzige lippen op de pik.

...


Hij hoorde Nynke instemmend steunen en grommen, en hoe Wessel kreunde dat hij Meliss lul kon voelen. Dit zou een prachtig nummertje worden; nog beter dan toen met Inez, dat wist Melis zeker.

Omdat Nynke ook Wessel probeerde te neuken, en die ook druk bezig was, ging het niet zo gemakkelijk als hij had gedacht, maar toch was het verrukkelijk. Die voelde hem spuiten en koerde van plezier, waarbij ze haar onderlijf zo samentrok, dat ook Wessels pik werd leeggemolken, zodat ze ook haar kut kreeg volgespoten. Marije was toch flink in de war gevlucht naar het toilet. Nadat ze haar kut had schoongemaakt van Meliss overvloedige spermalozing, bleef ze zitten om haar gedachten en gevoelens op een rij te krijgen.

Ja, ze was opgewonden van al die verhalen. En van het toekijken hoe de anderen neukten en geilden. En van haar nummertje met Melis. Maar hoe moest dit nu verder. Dit kon toch allemaal niet? Haar gedachten bleven maar door haar hoofd jagen, en in cirkeltjes draaien. Ze kwam er niet uit, en besloot uiteindelijk maar terug te gaan, en maar af te wachten wat zou gebeuren.

In de gang hoorde ze al gekreun en gekrijs. Ze hoorde hoe Renske de hele buurt bijeenkrijste en brulde dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Zo, dus die neukte nu ook al met anderen, alsof dat niks was. Met enig angst en beven deed ze de deur open om te zien wat er ondertussen allemaal was gebeurd, want de rest had blijkbaar niet stilgezeten.

Ze ervoer nieuwsgierigheid, opwinding, en angst, want zou Melis ook meedoen, en wat zou zij daarvan vinden? Nou, de rest was uitermate actief bezig. Ze zag hoe Renske met klotsende borsten op Hidde reed en luidkeels haar genot uitkrijste.

Hisse pijpte Nanne en werd tegelijkertijd vanachter geneukt door Reinder. Zo, die liet zich ook gaan! Met een angstig gevoel liet ze haar blikken door de kamer dwalen; waar was Melis.

Daar, en hij zat achter Nynke en neukte haar blijkbaar. Nog erger; hij neukte Nynke blijkbaar in haar aars, want Marije zag Wessel onder Nynke liggen! Ze versteende en verkilde. Dit kon ze niet langer aanzien. Maar inplaats van Melis bij Nynke weg te trekken, draaide ze zich om en rende terug naar de badkamer om daar haar schok en ellende uit te huilen. Renske zag hoe haar man Hisse begon te neuken, terwijl die Nanne pijpte. Wow, een vrouw met twee mannen; en dat Hisse zoiets deed.

Van Nynke had ze dat wel verwacht, maar Hisse was blijkbaar zo ver heen dat ze alles okay vond. Hoe zou dat zijn, met twee mannen; één pijpen, de ander neuken? Ze kreeg van die gedacht nog meer de kriebels en wipte nog feller op Hiddes lul, die verrukkelijk in haar kut pookte.

Mmmm, lekker neuken, en ook nog met een vreemde man, en toekijken hoe haar man een andere vrouw neukte! Ze voelde het volgende orgasme al aankomen, wat was ze toch geil! Ze zag dat Nynke ook met twee man bezig was: Wow, dat was wat! Maar Renske keek toch liever hoe haar man bezig was Hisse te neuken, en hoe die Nanne pijpte. Nanne zat lekker onderuit en liet zich uitgebreid pijpen. Goh, wat was die meid verzot op pijpen, en deed ze het goed.

Hij keek nog even naar de orgie; hoe Renske geil op Hidde danste en zich luidkeels naar een orgasme werkte, en naar zijn eigen Nynke, die druk bezig was met Wessel en Melis en een sandwich deed.

Kwam die even lekker aan haar trekken! Maar hij kwam dat ook, en voelde zijn zaad al weer borrelen. Goh, wat kon die Hisse een man gek pijpen! Hij wrikte zijn pik nog een paar keer ver in haar mond, en voelde hoe zijn pik haar keel in schoof. Ze bleef gulzig zuigen, en toen kwam voor hem de ontlading. Met een kreet loosde hij zijn zaad diep in haar keel en mond, en Hisse zoog alles op en liet geen druppel verloren gaan.

Als een professional zoog ze Nanne leeg en slikte en dronk al zijn zaad weg. Met haar keelspieren kneep ze in zijn pik, en haar tong cirkelde langs zijn stam, zodat ze hem bleef prikkelen en aansporen meer te spuiten. Daarna trok ze zijn pik een stukje terug, zodat hij de rest van zijn sperma in haar ruimere mondholte kon spuiten, en er kwam nog heel wat! Nanne zag hoe Hisse genoot en slikte en slikte; er ging niets verloren. Toen hij eindelijk was uitgespoten en het gevoel had dat zijn hele ruggemerg was meegekomen, en Hisse nu wel tot aan haar nek moest vol zitten met zaad, liet ze zijn lul met een smakkend geluid los.

Ze kuste de verslappende lul nog even, en wendde zich toen naar Reinder, die nog druk bezig was om haar te neuken. Reinder was heerlijk aan het neuken, voor het eerst sinds hij met Renske was neukte hij een andere vrouw, en het was heerlijk. Hisse was nauw, en zijn pik werd daardoor heerlijk geprikkeld. Hij begon nog feller in haar kut te beuken, en verlangde naar zijn ontlading, die niet lang op zich zou laten wachten.

En toen liet Hisse Nanne los en smeekte hem niet in haar kut te spuiten. Reinder aarzelde maar even. Hisse graaide meteen naar zijn pik, en dook met haar gulzige lippen op de pik. De eikel schoof in haar mond, en toen ze meteen begon te zuigen voelde hij hoe de bom ging barsten. Ze gromde even van goedkeuring, maar moest meteen daarop vlug slikken en drinken, want ook Reinder spoot emmersvol sperma in haar mond, en ze had echt moeite alles te verwerken.

Reinder schudde en spartelde van onbeheerst genot, trilde op zijn benen en probeerde zijn pik nog verder in haar zuigende mond te persen. Ze moest hem wel laten schieten, en twee, drie stralen, klodderig, warm zaad, spatte tegen haar neus, haar lippen en wangen, voordat ze de zaaduitbrakende eikel weer kon vangen tussen haar lippen en hem verder kon leegzuigen.

Die gedachte zorgde voor nog een paar krachtige zaadstralen, die Hisse geroutineerd wegzoog. Hisse volgde zijn lul, en likte de laatste opwellende druppels van zijn eikel.

Reinder had het gevoel alsof zijn pik was overreden door een trein; helemaal kapot en leeg. Toen Hisse klaar was met het aflikken van zijn eikel, en met een innig tevreden gelaatsuitdrukking achterover leunde, zich om haar lippen likkend, betekende dat eindelijk de welverdiende rust voor Reinders geplaagde lul.

Hij keek toe hoe Hisse met haar vingers over haar met Wessels en Reinders zaad besmeurde gelaat streek, zo klodders zaad verzamelend, om ze daarna gulzig af te likken. Wow, dat was geil! Ze zag hem kijken , glimlachte geil en herhaalde haar handeling. Goh, was die gek op zaad! En toen hoorde hij zijn vrouw weer luidkeels brullen. Tjee, die was hij bijna vergeten! Hij keek snel en zag haar weer schokkend en schuddend klaarkomen op Hidde, met heen en weer schuddende borsten en een extatische uitdrukking op haar gezicht.

Wat was ze toch mooi, zo! Renske kwam nog een keer klaar, maar kon gewoon doorneuken. Heerlijk dat Hidde het zo lang kon volhouden, zo kon zij ook lekker vaak klaarkomen. Wat een genot, lekker neuken en kijken hoe haar man een ander neukte. Ze bleef naar Reinder kijken, ze hoopte dat ze hem nog zou zien klaarkomen, dat zou voor haar ook het ultieme moment zijn zich weer te laten gaan. En als Hidde dan ook nog tegelijkertijd zou klaarkomen en haar kut zou volspuiten, mmmmm.

Tjee, wat kon die veel lul in haar mond verwerken! Toen haar man begon te brullen dat hij klaarkwam en dat Hisse hem moest leegzuigen, ging Renske stande pede over de top. Het orgasme joeg door haar hele lijf; dit was de moeder van alle orgasmen, dit was feller dan ooit!

Haar krampende kut en spasmerende lijf waren voor Hidde ook te veel, en briesend spoot hij zijn zaad in haar kut omhoog. Zien hoe haar man een andere vrouw in haar mond spoot, zelf in haar kut volgespoten worden door een andere man, en tegelijk ook zelf klaarkomen; dit was het absolute summum! Ze schokte en schudde, en het leek wel uren te duren voordat de scheuten van genot waren uitgewerkt, en Hidde ophield haar kut vol zaad te pompen. Uiteindelijk zakte ze uitgeput ineen.

Ze voelde nog hoe Hiddes lul, slap en uitgespoten uit haar kut glipte, waarna stroompjes zaad uit haar geopende vagina begonnen te lekken. Met luid, obsceen geslurp schoof de lul in en uit haar mond, en Hidde kon zoen hoe zij er van genoot deze pik te pijpen, laat staan hoe Reinder er van genoot om gepijpt te worden, en nog wel door een andere vrouw.

Hidde keek naar Renske en zag hoe die bezig was zichzelf te vingeren, terwijl ze bleef toekijken hoe haar man werd gepijpt door een andere vrouw. Ze had haar benen wijd gespreid en toonde zo duidelijk haar kut. Hidde voelde zijn lul met schokjes reageren op het gebodene, en besloot in actie te komen; de partnerruil compleet te maken. Hij kwam overeind en liep op Renske af, met de bedoeling dat zij hem kon pijpen, terwijl zijn vrouw haar man afzoog.

Renske zag Hidde aankomen, en voelde even een aanzet tot paniek. Oeps, een andere man, eentje die iets met haar wilde. Ze keek even angstig naar haar man, maar besefte toen dat die met haar goedvinden met een andere vrouw bezig was, en zag ook hoe Reinder alleen maar geïnteresseerd toekeek.

Ja, natuurlijk, als Reinder het met een ander mocht, dan mocht zij dat ook. Maar wilde ze dat wel? Ze keek Hidde even aan, en keek toen naar zijn lul, die nog bezig was te verstijven. Zou ze inderdaad met een andere man? En wat dan nog? Ja, besloot ze, ze was er wel klaar voor.

Ze had wel zin in sex, en eigenlijk maakte het haar nu niet meer uit met wie. Of juist wel; het was wel opwindend, het idee hier met een vreemde man te gaan geilen, terwijl even verderop haar man met een vreemde vrouw bezig was.

En het was een soort partnerruil ; ook Hidde vond het blijkbaar een extra kick. Ja, ze wilde wel met Hidde, zodat beide echtparen elkaar met elkaars partner bezig konden zien. Ze keek nog eens naar Reinder, die zich verrukkelijk liet pijpen. Zou zij dat nou ook eens proberen? Haar man leek er van te genieten, en Hidde leek het van haar ook te verwachten.

Ze tastte naar Hiddes lul en kneedde de warme worst even. Daarna rook ze even aan de lul, die lekker rook, en steeds stijver werd. Nog even snuffelde ze aan de eikel en stak daarna aarzelend haar tong uit. Toen ze de eikel aanraakte schokte Hidde, en zijn lul.

Hij begon enthousiast te kermen, en moedigde haar aan door te gaan. Voorzichtig proefde ze, en toen de smaak niet tegenviel nam ze de eikel tussen haar lippen en begon te zuigen. Hé, dit was best lekker zo. En Hidde vond het overduidelijk heerlijk; zijn lul klopte en bonkte en hijzelf kreunde er op los. Renske beperkte zich tot de eikel omdat ze bang was te stikken als ze meer zou proberen op te slokken.

Ze kneedde de lul, die heerlijk hard en heet was, en begon er lol in te krijgen. Gut, waarom had ze hier nou al die jaren tegenop gezien. Ze wierp haar tong in de strijd, zoog op de zompige eikel, en knikte met haar hoofd, zodat de lul toch steeds verder in haar mond doordrong. Ze keek even hoe Hisse Reinder pijpte, en probeerde haar na te doen. Zo een vreemde pik pijpen, en tegelijkertijd zien hoe haar man werd afgezogen was net alsof ze hem pijpte, alsof het Reinders pik was.

Ze werd steeds energieker en pijpte er weldra lustig op los. Reinder zag tot zijn stijgende opwinding hoe zijn vrouw naar de pik tastte van een andere man, en kreeg bijna een schok toen hij zag dat ze begon om Hidde te pijpen. Bij hem had ze dat nog nooit gedaan, en nu deed ze het zomaar met een ander! Terwijl Hisse hem enthousiast bleef afzuigen zag Reinder hoe zijn vrouw de lul van Hidde in haar mond stak en hem begon af te zuigen. En met nauw verholen genoegen en gretigheid ook!

Hij wist niet welk gezicht hij geiler vond: Renske pijpte lustig door en kreeg er echt lol in. Het was alleen erg vermoeiend; door gebrek aan ervaring werden haar kaakspieren al snel moe. Hidde had blijkbaar door dat ze niet meer door zou gaan met pijpen, en liet zich naast haar op de vloer zakken. Hij begon haar volle borsten te strelen en te kussen, en streelde ook geroutineerd haar dijen en kutstreek. Haar kut begon steeds meer te jeuken en te vloeien; ze wilde dolgraag neuken.

Ze duwde Hidde achterover en ging zo op hem zitten dat ze Reinder en Hisse kon zien. Maar die leek dat prima te vinden en sloeg haar handen rond Reinders billen, alsof ze hem zo nog verder in haar mond wilde duwen. Goh, wat ging Reinders lul ver in haar mond! Heel even schoot het nog door haar hoofd dat ze een andere man zou gaan neuken, maar haar lichaam kut wilde zo graag, dat ze nauwelijks aarzelde, en haar kut over die stijve pik liet glijden.

Met een langgerekte zucht en een stijgend gevoel van genot voelde ze haar kut gevuld worden door die hete pik. Wat was het toch heerlijk om een pik in je te voelen! Ze bleef even genietend op Hidde zitten, om dat door een hete pik gevulde gevoel optimaal te ervaren, steunde op Hiddes borstkas, en begon op en neer te wippen. Slurpend en soppend schoof de pik in en uit haar kut, die jeukte en klopte, verlangend naar een climax, en een lading heet zaad diep in haar.

Hidde greep naar haar bungelende borsten en kneedde ze heerlijk, zodat het voor Renske nog fijner werd. Ze wipte steeds feller op en neer, en Hiddes lul flitste in en uit haar soppende kut. Hij stootte zijn onderlijf steeds omhoog als zij net neerkwam, zodat zijn pik nog dieper in haar kut doordrong.

Wat was dit toch fantastisch! Ze zag Reinder naar haar kijken en begon te roepen:Thuisontvangst haarlem gratis sexkontakte

  • Vrouw wil man neuken priveontvangst sex
  • Op kutje spuiten neuken friesland
  • Heerlijk geneukt worden geile sexfotos

Gangbang adressen sexdate drachten


Of juist wel; het was wel opwindend, het idee hier met een vreemde man te gaan geilen, terwijl even verderop haar man met een vreemde vrouw bezig was. En het was een soort partnerruil ; ook Hidde vond het blijkbaar een extra kick. Ja, ze wilde wel met Hidde, zodat beide echtparen elkaar met elkaars partner bezig konden zien. Ze keek nog eens naar Reinder, die zich verrukkelijk liet pijpen.

Zou zij dat nou ook eens proberen? Haar man leek er van te genieten, en Hidde leek het van haar ook te verwachten. Ze tastte naar Hiddes lul en kneedde de warme worst even. Daarna rook ze even aan de lul, die lekker rook, en steeds stijver werd. Nog even snuffelde ze aan de eikel en stak daarna aarzelend haar tong uit. Toen ze de eikel aanraakte schokte Hidde, en zijn lul.

Hij begon enthousiast te kermen, en moedigde haar aan door te gaan. Voorzichtig proefde ze, en toen de smaak niet tegenviel nam ze de eikel tussen haar lippen en begon te zuigen.

Hé, dit was best lekker zo. En Hidde vond het overduidelijk heerlijk; zijn lul klopte en bonkte en hijzelf kreunde er op los. Renske beperkte zich tot de eikel omdat ze bang was te stikken als ze meer zou proberen op te slokken.

Ze kneedde de lul, die heerlijk hard en heet was, en begon er lol in te krijgen. Gut, waarom had ze hier nou al die jaren tegenop gezien. Ze wierp haar tong in de strijd, zoog op de zompige eikel, en knikte met haar hoofd, zodat de lul toch steeds verder in haar mond doordrong. Ze keek even hoe Hisse Reinder pijpte, en probeerde haar na te doen.

Zo een vreemde pik pijpen, en tegelijkertijd zien hoe haar man werd afgezogen was net alsof ze hem pijpte, alsof het Reinders pik was. Ze werd steeds energieker en pijpte er weldra lustig op los. Reinder zag tot zijn stijgende opwinding hoe zijn vrouw naar de pik tastte van een andere man, en kreeg bijna een schok toen hij zag dat ze begon om Hidde te pijpen. Bij hem had ze dat nog nooit gedaan, en nu deed ze het zomaar met een ander!

Terwijl Hisse hem enthousiast bleef afzuigen zag Reinder hoe zijn vrouw de lul van Hidde in haar mond stak en hem begon af te zuigen. En met nauw verholen genoegen en gretigheid ook! Hij wist niet welk gezicht hij geiler vond: Renske pijpte lustig door en kreeg er echt lol in.

Het was alleen erg vermoeiend; door gebrek aan ervaring werden haar kaakspieren al snel moe. Hidde had blijkbaar door dat ze niet meer door zou gaan met pijpen, en liet zich naast haar op de vloer zakken.

Hij begon haar volle borsten te strelen en te kussen, en streelde ook geroutineerd haar dijen en kutstreek. Haar kut begon steeds meer te jeuken en te vloeien; ze wilde dolgraag neuken. Ze duwde Hidde achterover en ging zo op hem zitten dat ze Reinder en Hisse kon zien. Maar die leek dat prima te vinden en sloeg haar handen rond Reinders billen, alsof ze hem zo nog verder in haar mond wilde duwen.

Goh, wat ging Reinders lul ver in haar mond! Heel even schoot het nog door haar hoofd dat ze een andere man zou gaan neuken, maar haar lichaam kut wilde zo graag, dat ze nauwelijks aarzelde, en haar kut over die stijve pik liet glijden. Met een langgerekte zucht en een stijgend gevoel van genot voelde ze haar kut gevuld worden door die hete pik. Wat was het toch heerlijk om een pik in je te voelen! Ze bleef even genietend op Hidde zitten, om dat door een hete pik gevulde gevoel optimaal te ervaren, steunde op Hiddes borstkas, en begon op en neer te wippen.

Slurpend en soppend schoof de pik in en uit haar kut, die jeukte en klopte, verlangend naar een climax, en een lading heet zaad diep in haar. Hidde greep naar haar bungelende borsten en kneedde ze heerlijk, zodat het voor Renske nog fijner werd. Ze wipte steeds feller op en neer, en Hiddes lul flitste in en uit haar soppende kut.

Hij stootte zijn onderlijf steeds omhoog als zij net neerkwam, zodat zijn pik nog dieper in haar kut doordrong. Wat was dit toch fantastisch! Ze zag Reinder naar haar kijken en begon te roepen: En jij laat je pijpen door een ander, Hisse gaat je helemaal leegzuigen, je gaat al je zaad in haar lekkere bekkie spuiten.

Ooh, wat is dit geil, ik kom al klaaaaaaaar! En ze kwam inderdaad rillend klaar. Goh, dat zij ooit als de eerste de beste slet of pornoactrice zulke geile taal zou uitslaan. Ze had dat altijd ongeloofwaardig en overdreven gevonden, maar merkte nu hoe extra prikkelend het was.

En dus bleef ze luidkeels rondbazuinen dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Reinder zag hoe zijn vrouw Hidde begon te neuken, hoe haar kut over Hiddes lul heenzakte, en na een korte steek van jaloezie ervoer hij alleen nog maar opwinding; zijn vrouw neukte een ander, en hij zag het gebeuren.

Zo had hij haar nog nooit meegemaakt, maar hij vond het beregeil! Ze wipte op en neer en kwam luidkeels klaar, haar kut op en neer Hiddes pik persend en haar genot uitkrijsend. Toen Reinder dat zag besloot hij dat hij ook wilde neuken, net als zijn vrouw een ander neukte. Hisse pijpte hem fantastisch, maar nou wilde hij ook neuken. Hisse leek het niet erg te vinden dat hij haar probeerde uit te kleden, maar grabbelde naar zijn pik en wilde die weer dolgraag pijpen. Maar dat lukte niet, en er ontstond een soort worsteling.

Net op dat moment kwam Nanne Reinder te hulp. Die had inmiddels ook weer een erectie gekregen, en zodra Hisse die in het oog kreeg, liet ze Reinders pik met rust en wierp zich op die van Nanne. Hij had een lekkere grote, dik en lang, en smakend naar sperma en.. Ze ging er lekker voor zitten en concentreerde zich op het afzuigen van deze lekkere lul, die al snel knoeperhard werd en haar hele mond vulde.

Verdraaid, hoe had Hisse dit grote ding zo ver kunnen opslokken? Ze dacht dat ze zelf een kei was in pijpen en lulslikken, maar blijkbaar was Hisse een stiekeme deep-throatster. Ze bleef het proberen, maar een fiks stuk van de grote, lekkere pik bleef toch buiten haar mond. Toch was het verrukkelijk, en ze kloofde gulzig op dit lekkere been.

Toen ze even een pauze inlaste en om zich heen keek om inspiratie op te doen? Marije was naar het toilet vertrokken, en Melis lag zich nu alleen op te geilen aan al dat gepijp en geneuk van de anderen. Ze wenkte hem, en na een aarzelende blik op de deur waarachter Marije was verdwenen, kwam hij inderdaad op haar af. Ze moest hem nog een keer wenken, voordat hij dicht genoeg in haar buurt was om meteen zijn pik te grijpen.

Aan zijn pik sleurde ze hem naderbij, en kneedde nu twee pikken tegelijk, in elke hand een. Ze keek omhoog in de gezichten van Wessel en Melis, die genot, lust, en bij Melis een spoor angst en aarzeling toonden. Melis had ook wel een lekkere, al was ie een beetje dun. Eigenlijk de perfecte lul om te aarsneuken. Dat kwam dus fantastisch uit. Zij hield van aarsneuken, Melis ook, en hier waren ze met zijn.. Een lekkere sandwich dus, mmmm.

En ze zou Melis zijn speciale wens kunnen vervullen, dus dat was nog mooier. Ze besloot de twee eerst nog even lekker op temperatuur te pijpen, dat was ook zo lekker, twee pikken afwisselend afzuigen! Hij was weliswaar nog steeds benauwd wat er zou gebeuren wanneer Marije terugkwam en hem zo zag, maar hij kon niet meer terug; het verlangen naar sex, met wie dan ook, of nee, bij voorkeur met anderen, die dwong hem door te gaan. Goh, wat was dit fantastisch, Nynke pijpte hem, gulzig, gretig en hongerig, en het voelde geweldig aan.

En ondertussen bleef ze aan Wessels pik sjorren, die wel een bijzonder grote had. Daarbij viel zijn eigen pik in het niet. Maar Nynke leek zijn pik toch heerlijk te vinden, en pijpte verrukkelijk door.

Maar toen liet ze hem toch los, en dook op Wessels pik, die ze met een grom in haar mond stak, zodat ie er voor de helft in verdween.

Na een tijdje liet ze die lekkere grote pik los en keek de jongens guitig aan. Wessel mag dan lekker met zijn grote pik in mijn kut, en Melis, jij mag dan eindelijk weer eens in een aars, lijkt je dat niet wat?

Joepie, dit zou lekker worden. Ze duwde Wessel achterover en nestelde zich snel op hem. Zijn grote pik gleed verrukkelijk haar kut in, en toen ze met haar hele gewicht op hem zakte, schoof hij er helemaal in en werd haar jeukende pik volledig gevuld.

Ze zakte verder voorover en siste Melis toe dat hij haar in haar kont moest neuken, en snel ook een beetje. En ja hoor, daar was dat aparte gevoel van een hete pik die langzaam haar kont binnendrong, zodat ze weer twee pikken in haar lijf had, joepieeee! Haar kontgat stond al open, en ze leek er klaar voor.

Na al die jaren zou hij weer een vrouw in haar aars neuken, en ja, daar had hij eigenlijk al die tijd naar verlangd. Het ging soepel, nog beter dan bij Inez toen, en hij zonk er meteen ver in weg. Aaaaah, wat was dit lekker. Hij hoorde Nynke instemmend steunen en grommen, en hoe Wessel kreunde dat hij Meliss lul kon voelen.

Dit zou een prachtig nummertje worden; nog beter dan toen met Inez, dat wist Melis zeker. Omdat Nynke ook Wessel probeerde te neuken, en die ook druk bezig was, ging het niet zo gemakkelijk als hij had gedacht, maar toch was het verrukkelijk. Die voelde hem spuiten en koerde van plezier, waarbij ze haar onderlijf zo samentrok, dat ook Wessels pik werd leeggemolken, zodat ze ook haar kut kreeg volgespoten. Marije was toch flink in de war gevlucht naar het toilet.

Nadat ze haar kut had schoongemaakt van Meliss overvloedige spermalozing, bleef ze zitten om haar gedachten en gevoelens op een rij te krijgen. Ja, ze was opgewonden van al die verhalen.

En van het toekijken hoe de anderen neukten en geilden. En van haar nummertje met Melis. Maar hoe moest dit nu verder. Dit kon toch allemaal niet? Haar gedachten bleven maar door haar hoofd jagen, en in cirkeltjes draaien.

Ze kwam er niet uit, en besloot uiteindelijk maar terug te gaan, en maar af te wachten wat zou gebeuren. In de gang hoorde ze al gekreun en gekrijs. Ze hoorde hoe Renske de hele buurt bijeenkrijste en brulde dat ze klaarkwam, en dat Hidde haar zo lekker neukte. Zo, dus die neukte nu ook al met anderen, alsof dat niks was. Met enig angst en beven deed ze de deur open om te zien wat er ondertussen allemaal was gebeurd, want de rest had blijkbaar niet stilgezeten.

Ze ervoer nieuwsgierigheid, opwinding, en angst, want zou Melis ook meedoen, en wat zou zij daarvan vinden? Nou, de rest was uitermate actief bezig. Ze zag hoe Renske met klotsende borsten op Hidde reed en luidkeels haar genot uitkrijste. Hisse pijpte Nanne en werd tegelijkertijd vanachter geneukt door Reinder.

Zo, die liet zich ook gaan! Met een angstig gevoel liet ze haar blikken door de kamer dwalen; waar was Melis. Daar, en hij zat achter Nynke en neukte haar blijkbaar.

Nog erger; hij neukte Nynke blijkbaar in haar aars, want Marije zag Wessel onder Nynke liggen! Ze versteende en verkilde. Dit kon ze niet langer aanzien. Maar inplaats van Melis bij Nynke weg te trekken, draaide ze zich om en rende terug naar de badkamer om daar haar schok en ellende uit te huilen.

Renske zag hoe haar man Hisse begon te neuken, terwijl die Nanne pijpte. Wow, een vrouw met twee mannen; en dat Hisse zoiets deed. Van Nynke had ze dat wel verwacht, maar Hisse was blijkbaar zo ver heen dat ze alles okay vond.

Hoe zou dat zijn, met twee mannen; één pijpen, de ander neuken? Ze kreeg van die gedacht nog meer de kriebels en wipte nog feller op Hiddes lul, die verrukkelijk in haar kut pookte. Mmmm, lekker neuken, en ook nog met een vreemde man, en toekijken hoe haar man een andere vrouw neukte! Ze voelde het volgende orgasme al aankomen, wat was ze toch geil!

Ze zag dat Nynke ook met twee man bezig was: Wow, dat was wat! Maar Renske keek toch liever hoe haar man bezig was Hisse te neuken, en hoe die Nanne pijpte. Nanne zat lekker onderuit en liet zich uitgebreid pijpen. Goh, wat was die meid verzot op pijpen, en deed ze het goed. Hij keek nog even naar de orgie; hoe Renske geil op Hidde danste en zich luidkeels naar een orgasme werkte, en naar zijn eigen Nynke, die druk bezig was met Wessel en Melis en een sandwich deed.

Kwam die even lekker aan haar trekken! Maar hij kwam dat ook, en voelde zijn zaad al weer borrelen. Goh, wat kon die Hisse een man gek pijpen! Hij wrikte zijn pik nog een paar keer ver in haar mond, en voelde hoe zijn pik haar keel in schoof. Ze bleef gulzig zuigen, en toen kwam voor hem de ontlading. Met een kreet loosde hij zijn zaad diep in haar keel en mond, en Hisse zoog alles op en liet geen druppel verloren gaan.

Als een professional zoog ze Nanne leeg en slikte en dronk al zijn zaad weg. Met haar keelspieren kneep ze in zijn pik, en haar tong cirkelde langs zijn stam, zodat ze hem bleef prikkelen en aansporen meer te spuiten. Daarna trok ze zijn pik een stukje terug, zodat hij de rest van zijn sperma in haar ruimere mondholte kon spuiten, en er kwam nog heel wat! Nanne zag hoe Hisse genoot en slikte en slikte; er ging niets verloren.

Toen hij eindelijk was uitgespoten en het gevoel had dat zijn hele ruggemerg was meegekomen, en Hisse nu wel tot aan haar nek moest vol zitten met zaad, liet ze zijn lul met een smakkend geluid los.

op kutje spuiten neuken friesland