— Posted in Tantrisk oslo best mature porn

Opengesperde kut aangeboden sex

opengesperde kut aangeboden sex

Een beetje verschrikt kijkt ze in de richting van de bar, en ziet mark knipogen naar haar ter geruststelling, dat hij het gezien heeft. De hand voelt warm en zacht, maar toch wat onwennig schrijft ze verder en bij de bar, een beetje beduusd van de aanraking, hoort ze voor een derdemaal mark zeggen, dat het de mannen aan niets mag ontbreken vanavond, en dat ze mogen pakken wat ze willen. Josje knikt wat verlegen maar heeft de boodschap nu begrepen, stelt zich gerust dat mark erbij is en bedenkt zich ook dat de avond dubbel betaald wordt, en dat de fooi die ze krijgt, helemaal voor haar is.

Weer terug bij de tafel, om de drankjes te serveren, voelt ze weer dezelfde paar handen, nu van achter haar, beiden op haar blote buikje. Terwijl josje de drankjes voorovergebogen op de tafel plaatst, voelt ze ook dat de man zich tegen haar kontje aanduwt en zijn handen heel langzaam maar zeker naar boven glijden in de richting van haar borstjes.

Weerloos door het blad in haar handen, en met een schuin oog kijkend naar mark, laat ze de man begaan, terwijl hij nu haar borstjes onder haar T-shirtje omklemt. De mannen aan de tafel kijken haar genoeglijk en teder aan, verlegen kijkt josje terug, als ze voelt dat de man achter haar nu openlijk voor de tafel, zachtjes in haar tepeltjes begint te knijpen. Het laat josje niet onberoerd, en voelt aan haar kontje dat de man achter haar ook geniet van zijn aanraking. Als ze klaar is met de tafel en weer rechtop staat en wil weglopen, houd de man haar tepeltjes stevig vast, om haar zo te gebieden te blijven staan.

Josje volgt deze aanwijzing op waarna de handen, knoopje voor knoopje josjes T-shirtje open maken. Verlegen, bang, onzeker, maar ook enigszins opgewonden, aanschouwt josje in de ogen van de mannen die naar haar kijken, dat haar borstjes worden ontbloot, ten overstaan van een heel café vol met mannenogen. Nu haar bloesje volledig is opengeknoopt, trekken de handen haar bloesje over haar ranke schouders naar achteren en laat dan de blouse op haar gebogen armen hangen.

Zo, met haar borstjes ontbloot, loopt josje vol schaamte terug naar de bar. Markt kijkt haar nietszeggend aan, knipoogt, en glundert, als hij ziet, dat josje het hele café laat genieten van haar gewilligheid. Met haar t-shirtje hangend op haar armen, moet josje zo weer de kroeg in om een andere bestelling op te nemen.

Haar tepeltjes staan wat stijfhes naar voren door de koude wind die langs haar schuddende borstjes waait. Af en toe is er een heer die even aan haar tepeltjes trekt, of haar borstjes even vast houd terwijl josje verder schrijft in haar bestelboekje.

Ook bij een volgende tafel, komen twee handen van achter haar, om haar borstjes en tepeltjes te plagen en te strelen.

Twee vingers proberen hoe ver josjes tepeltjes uitgerekt kunnen worden, en net als josje aan wil geven dat het nu pijn gaat doen, voelt ze twee andere handen, van een man die voor haar geknield is, die vanaf haar witte gympies, hun weg omhoog zoeken, om uiteindelijk onder haar rokje te eindigen. Josje sluit haar oogjes als ze voelt hoe haar kontje en haar onderbuikje worden gestreeld, terwijl de twee vingers hun rollende en trekkende bewegingen blijven maken aan haar tepeltjes.

Lichtjes voorovergebogen om haar tepeltjes te ontzien, voelt ze hoe haar slipje langs haar beentjes naar beneden wordt gerold. Terwijl haar tweede voet hetzelfde ondergaat, opent josje haar oogjes, tranen lopen over haar wangen, maar kan tegelijkertijd niet voorkomen dat ze zucht van opwinding, in een 8 tal ogen ziet, hoe opgewonden haar lijfje trilt.

Met twee voeten 60 cm uit elkaar voelt ze de twee krachtige handen hun weg weer zoeken naar de binnenkant van haar dijen, en ongewild, spreid josje haar beentjes wat verder, om haar verlangen om aangeraakt te worden te bekrachtigen.

Ze voelt hoe vingers haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes beroeren. Dan, als op afspraak, trekken de handen zich terug, josje halfnaakt, in haar ontblote kontje en met de benen gespreid, achterlatend. Een beetje natrillend, ontwaakt josje uit haar coconnetje, haar tepeltjes nog puntig vooruitstekend, komt ze in beweging om haar bestelling af te geven aan mark. Josje plaats haar gympies op de witte stippen voor tafel 8, en wijdbeens, haar voetjes een meter uit elkaar ondergaat ze de volgende vernedering.

Een man voor haar geknield, begint de knoopjes van haar rokje open te maken en al na twee of drie tellen staat josje geheel naakt, wijdbeens, haar drankjes te serveren. Haar kutlipjes glinsteren, haar schaamlippen staan door de houding wat uit elkaar, en om de drankjes op de tafel te zetten moet ze telkens ver voor over buigen. Bij het laatste pilsje wat ze neer zet, wordt haar pols vast gegrepen en het blad in haar andere hand wordt afgenomen, en worden haar handen wijd uiteen op de tafel gedrukt.

Ze staat nu midden in de kroeg, het wordt stil als een man achter haar naderbij komt en haar kontje, haar billen en haar kutje uitvoerig onderzoekt. Haar billetjes worden uiteen getrokken, haar kontgaatje onderzocht, waarna een gladde vinger binnendringt in haar.

Ze voelt de vinger in en uit haar kontje bewegen, terwijl ze haar oogjes wil sluiten, om de andere mannen niet te laten zien dat ze het ondanks de vernederende houding ook lekker vindt. Als er hard aan haar tepeltjes wordt getrokken en haar oogjes open doet, krijgt ze te horen dat ze de mannen aan moet blijven kijken.

De vinger trekt zich terug en haar billetjes zoeken naar haar ontnomen genot. Dan voelt ze een eikel tegen haar kutje drukken, net genoeg dat haar schaamlipjes worden beroerd, maar niet diep genoeg om haar genot te verschaffen. Tevergeefs zoekt ze een manier om de penis te omsluiten, maar ze krijgt geen kans. Nu bijna smekend kijkt ze haar gasten aan, om meer, maar weer laten ze haar zo staan. Ze voelt hoe de penis meer druk zet op haar schaamlipjes, en haar zuchten en open mondje verraden aan de mannen voor haar, dat ze verlangt naar meer.

Terwijl vingers met haar tepeltjes beginnen te spelen, voelt ze de penis in haar vochtige kutje glijden. Josje beweegt alles wat ze kan bewegen om haar genot te verhogen, als de man in een keer diep in haar stoot. Kreunend ondergaat ze de penetratie, voelt hoe zijn onderbuik tegen haar billetjes haar vooruit duwt, terwijl haar tepeltje nu weer tot het uiterste worden uitgerekt. De penis trekt zich uit haar, haar tepeltjes worden bevrijd, en de mannen gaan nu met elkaar verder alsof josje niet bestaat.

Ze huilt zachtjes, een traan biggelt over haar wangen. Josje maakt zich los van de tafel, sluit haar beentjes, en loop terug naar de bar. Daar krijgt ze van mark een volgende blad aangereikt, en weer terug de zaal in gestuurd. Zo blijft ze haar gasten bedienen, haar beentjes telkens op de witte vlakken, haar handjes op de tafel, voor overgebogen om de mannen hun drankjes te geven. Josje is nu helemaal naakt overgeleverd aan de steeds opwindender wordende mannen.

Bij elke tafel zijn er wel handen die haar lijf beroeren, vingers die met haar tepeltjes spelen, vingers die in en uit haar kontje gaan, telkens andere vingers die met haar kutlipjes spelen, die daarna in haar mondje worden gestopt, alsof ze een man moet pijpen. Ze laat als over zich heen komen, en wordt bij elke aanraking meer en meer opgewonden.

Na een half uurtje, krijgt ze niet een blad met drank, maar een blad met allerlei riemen, touwen en banden aangereikt, die ze naar tafel 8 moet brengen.

Ook daar zet ze haar gympies weer op de witte vlakken, die nu nog verder uit elkaar lijken te liggen, en zet het blad op de tafel. Haar kutlipjes staan nu echt open, als haar wordt gevraagd om ook haar armen nu horizontaal te spreiden.

Van alle kanten komen nu mannen aanlopen, en aan elk deel van haar lichaam voelt ze nu, dat er aan haar wordt gewerkt. Haar twee borstjes worden met touwen opgebonden, aan haar enkels en voeten worden banden vastgemaakt. Een vinger gaat in en uit haar kontje terwijl twee handen haar billetjes insmeren met zachte olie.

Om haar buik wordt een brede strakke band gegespt, die strakker en strakker wordt aangetrokken. Haar onderbuikje bolt wat op, en door de strakker wordende band, gaat haar kutje nog iets verder open staan. Ze kan niet stil blijven staan met zoveel verschillende handen dat haar hele lijfje telkens een andere houding zoekt, om dan weer het genot proberen te verhogen of de pijn in haar tepeltjes probeert te vermijden. Net voordat ze een blinddoek krijgt om gedaan ziet ze hoe de tafel voor haar wordt omgedraaid, waarbij in het midden onder de tafel en soort 5e poot zit, die naar de bovenkant toe de vorm krijgt van een grote penis, glad, gepolijst en glanzend van de olie.

Geblinddoekt, met gespreide armen en benen, wordt ze door wel 20 handen, over haar hele lijf liefdevol maar onherroepelijk opgetild.

Ze voelt zich gedragen worden naar een andere plek in het café, en als de handen haar met gespreide beentjes laten zakken, voelt ze hoe ze haar met haar kontje op de houten eikel laten zakken. Dan, zonder er iets aan te kunnen doen, voelt ze de houten penis in haar kontje naar binnen glijden, dieper en dieper.

Ze gilt, ze schreeuwt, maar onverbiddelijk laten de handen haar verder zakken over de penis, tot haar voetjes de onderkant van de tafel raken. Haar beentjes worden nog net iets verder uiteen getrokken, waarna ze aan haar enkelbanden vastgezet worden aan de rand van de tafel. Met haar armpjes gebeurt hetzelfde. Wijd uiteen horizontaal, worden ze uitgerekt totdat ze geen enkele beweging meer kan maken met haar armen. Ze voelt hoe haar opgebonden borstjes door twee tepelklemmetjes naar boven worden getrokken, totdat ze ook op die plek niets meer kan bewegen.

Volledig overgeleverd, bewegingsloos gemaakt, haar buikje volledig ingesnoerd, haar kutlipjes wijd uiteen, geblinddoekt, wacht josje gelaten wat ze met haar gaan doen. Met haar kontje diep over de houten penis heen geschoven, kan ze haar billetjes en bekken geen millimeter bewegen, als ze voelt hoe handen en vingers nu de binnen kant van haar benen en haar gevoelige openstaande kutje verkennen. Zacht, onbedwingbaar, ongecontroleerd, worden haar intieme delen gestreeld, ze wil bewegen maar kan niets, ze ziet niets als een mond haar kreunen, hijgen en zuchten smoort met een innige tongzoen.

Ze kan zich niet meer, als ze zou willen, tegen het blote mannenlijf aanduwen wat van achter tegen haar aan komt staan. De vingers die met haar schaamlipjes spelen maken plaats voor een warme, zachte, vochtige mond, waarvan de tong zich nu overal en nergens in haar kutje beweegt. Josje wordt gek van zoveel aanrakingen. Ondanks dat ze niets kan bewegen, trilt haar hele lijfje. Haar huid glimt van de transpiratie, Handen strelen door haar haren, weer andere handen drukken zachtjes op haar bruine lichtopgezwollen onderbuikje, de man achter haar, speelt met haar, nu opgezwollen borstjes, en knijpt af en toe met zijn nagels hard in haar zachte tepeltjes.

De tong in haar mond, kan niet verhinderen, dat de geluiden uit haar keel hoorbaar zijn in een verder muisstille zaal vol met mannen, die josjes opwinding zien groeien tot ze van binnenuit explodeert. Ze kreunt, ze trilt De zaal is muisstil, elke beweging, elke zucht, hoort josje terugkaatsen in zichzelf. Ze hoort zichzelf vechten tegen het opkomende orgasme, ze kan het niet stoppen Nog natrillend, hijgend, nog meer tranen over haar wangen, haar mondje nog verlangend open, als haar mondje de mannentepel moet loslaten, het warme mannenlijf zich terug trekt, de mond op haar kutje met een zachte kus afscheid neemt van haar vochtige plekje.

Het laatste wat ze voelt is de mannenhand, die boven haar schaamstreek zachtjes blijft draaien en drukken, voordat ook daar haar lichaam wordt losgelaten. Ze laten haar zo staan En josje, die wacht gelaten Na zeker een half uur, bevrijden ze haar van haar houten penis, ontdoen haar van alle touwen, en leggen josje met haar buikje over de rand van een tafel.

Nu josje weer wat bij haar positieven komt, begint ze te beseffen wat de mannen met haar van plan zijn, maar gelaten wacht ze met haar ontblote billetjes op wat komen gaat. Haar blinddoek wordt afgedaan, en ze ziet een 2 meter hoge naakte neger het cafe binenlopen, met een penis, zo groot dat josje er angstig van wordt. Als de heer achter haar staat, wordt haar buikje met enige kracht tegen de tafel aan gedrukt, terwijl ze voelt dat de penis van de neger tegen haar inmiddels gesloten billetjes aan duwt.

De grote handen van de neger, pakken josjes heupen aan weerszijden beet, en tergend langzaam voelt ze hoe de eikel van de neger, haar kontgaatje binnendringt. Haar kreunen, smeekbeden en zuchten, zijn weer hoorbaar in het overvolle maar stille cafe, waar alle mannen toekijken hoe josje op de negerpenis wordt gespiest.

Als de schacht van de negerlul helemaal in haar kontje is doorgedrongen, voelt josje hoe de neger zijn handen om haar borstkas slaat en haar omhoog tilt tot ze met haar rug tegen zijn borstkas aann wordt gedrukt. Door haar eigen gewicht zakt josje nog net iets verder over de negerpenis heen. Terwijl de negerhanden haar lijfje tegen zijn borstkas aangedrukt houd, word haar lijfje met riemen net boven en onder haar borstjes vastgeklonken aan de machtige torso van de neger.

Ook haar beentjes worden aan weerszijden van de sterke benen van de neger vastgesnoerd, zodat haar volle gewicht nu op de penis rust, die in haar kontje zit, en haar geopende beentjes nu haar kutje en haar schaamlipjes volledig zichtbaar en tastbaar maken voor de bezoekers.

Haar armen worden met polsbanden vastgemaakt aan de polsen van de neger, zodat josje als aan een kruis hangt als de neger zijn armen spreid. Tot haar grote onsteltenis krijgt josje ook een soort mondbit in, twee houten blokjes die achter in haar gebit tussen haar laatste kiezen worden geplaatst, waardoor haar mondje nu onmogenlijk ver wordt opengetrokken, dat zij niet kan voorkomen dat elke aanwezige man in het cafe er zijn penis in kan duwen, zonder dat josje dit zou kunnen beletten.

Ook het spreken wordt haar op deze manier helemaal ontnomen. De neger loopt vervolgens met josje op zijn penis geschoven, en haar beentjes en mondje gespreid door het cafe terug naar de bar, waar marc haar op staat te wachten. Bij elke stap die de neger zet, voelt josje hoe de penis in haar kontje, telkens op en neer beweegt, terwijl haar armpjes mee bewegen op de armbewegingen van de grote neger. De neger loopt met zijn dienblad naar tafel 4 en bukt netjes om het dienblad op tafel te zetten.

Josje moet wel alle bewegingen met haar armpjes en lichaam meebewegen, en tijdens het bukken komt zijn grote negerlul nog dieper in haar kontje. Met haar mondje opengesperd, hangt ze voorover over de tafel, terwijl een paar gretige vingers, weer met haar vooruitgestoken tepeltjes spelen.

Haar schaamlipjes, inmiddels weer vochtig geworden door de op en neer gaande dikke penis in haar kontje, en haar open mondje, waar inmiddels ook het vocht uit druppelt, staan nu beiden wagenwijd open voor het publiek aan de tafel, en de overige gasten van het cafe.

De neger doet zijn armen achter zijn rug, waardoor josje nu volledige uitgerekt, met haar tepeltjes vooruit, op de neger zijn lul gespiest, moet afwachten wat de mannen met haar van plan zijn.

Ze ziet 1 van de mannen op zijn knieën voor haar kutje plaatsnemen, terwijl een andere man op een stoel voor haar gaat staan. Sonja deed open, breed lachend, haar rode, halflange, krullende haar wat in de war. Ze had een chifonnen bloes aan die spande rond haar weelderige boezem en ze droeg een kort rokje dat duidelijk een stel prachtige benen en welgevormde billen liet zien verpakt in grijs nylon. Hoewel ik beleefd probeerde te zijn, moet ze toch mijn taxerende blik hebben gezien, want toen ze mijn moeder en daarna mij binnen liet, knipoogde ze even met een monkelende glimlach rond haar sensuele, volle, rode lippen.

Willen jullie wat koffie? De tijd vloog voorbij en Sonja had intussen honderduit vragen voor mij, over hoe het op school ging, en of ik al een vriendinnetje had. Plots zag mijn moeder op haar uurwerk. Sonja wuifde mijn moeder uit en nam mij bij de hand. Nu ga ik de ladder op en jij moet mij wat vasthouden, want het wiebelt nogal.

Sonja stapte het keukenladdertje op, inderdaad nogal een gammel ding met een 5 tal sporten. Zij zorgde ervoor haar knieën hoog te heffen toen ze het op klom met haar gezicht naar mij toe, en ze steunde op mijn schouder.

Zij stond nu met haar dijen vlak voor mijn gezicht en ik kon haar parfum ruiken. Ze richtte zich op en stond nu op haar tenen. Ze voelde dat ik naar haar keek, hoe kon het ook anders: Ze lachtte om haar eigen dubbelzinnigheid en om mijn intussen roodaangelopen gezicht. Ik had al wel wat porno gezien op school. Stiekem in de bank of in de fietsenstalling met een vriend wiens vader een boekhandel had. Ik hield echt van gevulde vrouwen , grote borsten , rond achterste, vlezige maar toch gespierde dijen.

Ik had echter een zeer levendige fantasie en werd soms drijfnat wakker en niet van zweet alleen. Maar nog nooit had ik van zo dichtbij een echte vrouw kunnen bekijken.

Vooral de geuren wonden mij op. Dat had je niet met plaatjes. En driedimensioneel was toch nog iets anders dan een blad uit de Playboy, Hustler, Knive of Papillon! Hou me goed vast, want ik heb wat hoogtevrees. Ze steunde nu wat tegen de muur en leunde wat voorover. Ze was prachtig rond. Wat een mooie poep!

Veel en veel mooier dan ik ooit in de boekjes had gezien. Ik kon haar billen volgen tot helemaal boven, tot aan haar kont…want haar slipje of wat ervoor moest doorgaan, zat helemaal in haar bilnaad getrokken. Wat had ze een parelende, innemende lach. Echt één die van ver in haar onderbuik scheen op te borrelen. Ik vond haar sexy. Voor ik het besefte zat ze zo ongeveer met haar kont op mijn rechterhand en met mijn linkerhand had ik haar linkerdij zo hoog mogelijk vast.

Ze kreunde zachtjes en ik voelde hoe zij zich tegen mijn handen en armen aanwreef. Sonja moet hebben gehoord dat mijn adem wat onregelmatiger werd en liet mij het trapje weer afgaan. Waarom probeer jij het niet eens? Ik voelde haar hete adem tegen mijn gezicht, zag haar zachte rode lippen zweven voor mijn ogen en bekeek, verlekkerd nu, al haar wulpse rondingen. Mijn broek stond intussen al op barsten, en onwennig stapte ik het laddertje op met één hand op mijn kruis alsof ik daarmee mijn tent kon verbergen.

In die tijd droeg ik nog korte katoenen broeken, dus ik veronderstel dat ze zowat mijn hele klokkenspel kon bekijken van daar beneden. Ik voelde mijn bloed kloppen in mijn kruis, het bonsde in mijn hoofd, ik was topheet! Met haar rechterhand gleed ze mijn broekje binnen.

Ze streelde mijn testikels en speelde met mijn penis. Met de linkerhand streelde ze intussen mijn kont. Ze kwam nu wat hoger staan en ik voelde haar mond tegen mijn kont. Ze had intussen behendig mijn broekje losgemaakt, ondanks mijn protest.

Ik zal daar best iets aan doen, denk je niet? Straks ontploft ie nog!! Ze duwde mij naar achteren zodat ik met holle rug tegen de muur aanlag. Daardoor zat mijn penis heel diep in haar mond. Ze duwde met de wijsvinger van haar rechterhand even tussen mijn ballen, trok zo mijn voorhuid wat naar achteren, en terwijl zij mij kreunend afzoog kwam ik schokkend klaar in de vochtige warmte van haar prachtige mond. Ze verlegde nu mijn penis naar de linkerhand, en gleed met haar rechterarm tussen mijn benen door.

Ze duwde mijn ballen telkens met haar arm van rechts naar links en vingerde mijn aars. Het was een raar gevoel. Met haar linkerhand kneedde ze mijn penis, waarbij ze met haar volle hand vooral veel eikel raakte. Ze nam mijn penis vast en likte hem plagerig. Ze kietelde met haar tong de bovenkant en nam hem dan weer vol in de mond,drukte mijn vel naar achteren met haar volle lippen of sloeg ermee op haar tong en kin. Wanneer ik de neiging had wat terug te trekken, stak ze gewoon haar vinger wat dieper in mijn aars, zodat ik weer vooruit stootte.

Al snel kwam ik weer op kookpunt en ze liet mij nog net op tijd van het trapje afkomen ging op haar hurken zitten en nam mijn penis tussen haar ontblootte borsten. Ik keek naar beneden en zag mijn paarse, opgezwollen eikel telkens opwippen van tussen haar zijdezachte, melkwitte vlees. Doe maar… kom maar!

Je smaakt zo heerlijk en wat ben je toch geil, niet? Ja, zeg maar wat je voelt. Kreun maar…je maakt me helemaal heet schatje.

Jaaaaa… ik kom waarempel zelf van jou te horen en te ruiken alleen al , weet je dat? Ooooh wat is dit zaaaalig! Ik wist niet wat mij overkwam. Zij bleef maar met mijn penis spelen. Ze sloeg er hard mee op haar tepels, nam hem drijfnat in de mond en wreef intussen tegen mijn scheenbeen met haar onderlichaam, haar benen wijd opengesperd. Het vocht liep tot in mijn sokken! Toen stond ze met een laatste zucht recht en vroeg: Eerst vond ik het wat vies en wist ik niet goed wat ik precies aanmoest met die tong, maar heel snel volgde ik haar ritme: Wat waren haar lippen vol en zacht!

En wat rook ze lekker.. Wij gaan samen nog heel wat plezier beleven, wees daar maar van overtuigd. Maar nu snel wat opfrissen in de badkamer, want ik denk dat je ma hier zo dadelijk weer wat komt kwebbelen en ze zou wel eens kunnen merken hoe flink jij mij hebt geholpen niet? In de 5 minuten die ma nog wegbleef, bleef ze mij teder toespreken met lieve woordjes, mij geruststellend dat wat wij hadden beleefd helemaal niet vies was maar eigenlijk iets heel moois was dat tussen ons moest blijven als goeie vrienden.

Ook dat ik dit best niet probeerde met vriendinnetjes van mijn leeftijd, maar dat ze mij snel weer zelf meer zou tonen. En hoewel ze mij bij momenten misschien wel wat pijn had gedaan, was het een aangename pijn, één waar mijn lichaam de minuut nadien alweer naar verlangde. En toen ik na een laatste innige kus terug naar boven was gegaan, mocht ik niet aan haar denken of mijn piemel kwam schokkend in actie.

De komende dagen bleef het trouwens zo dat mijn penis er een eigen agenda op na hield: Zeker wanneer ik dagdromend aan Sonja dacht, aan haar billen met dat kleine slipje en aan die vochtige nog steeds onbekende warmte tussen haar benen. Of aan haar weelderige,melkwitte zachtheid waar ik keihard was tussengenomen. En dat kon soms voor pijnlijke situaties zorgen op school en elders….. Ze had trouwens naar mij gevraagd, er moest naar het scheen weer een en ander uitgepakt en opgehangen worden.

Mijn moeder had aangeboden zelf wat te helpen, maar dat was echt niet nodig. Maar het kon wel even duren … dus of ik niet te veel huiswerk had? Ze had eens moeten weten… Dus brave zoon naar beneden met een potje hutspot in de handen en zijn billen al dichtgeknepen voor wat komen gaat. Sonja met haar parelende lach deed open: Ik heb zoveel werk, misschien kunnen we verder werken waar we laatst gebleven waren?

En met een brede lach trekt ze mij bijna naar binnen! Ze drukt mij met de rug tegen de muur en drukt zich vol tegen mij aan. Ik voel het volume van haar prachtige lichaam, haar volle borsten die mij haast beletten te ademen, de hardheid van haar tepels, groot en bruin zoals ik ze vaak genoeg heb herinnerd in mijn natte dromen sinds die eerste keer. Ze drukt met haar stevige onderlichaam tegen mijn uiterst gevoelige buik en ik reageer terstond.

Ze voelt mijn springerig geslacht duwen tegen haar zachte dijen, heft één been en wrijft zich vol tegen mij aan. Ze is mooi, net getrouwd, hongerig naar avontuur. Ze wil mij veel meer tonen en leren, heeft ze mij laatst verzekerd. Ik ben haar gewillige leerling, wat zeg ik.. Ik krijg het helemaal warm als ik denk aan vorige keer, de pracht van haar dijen, haar ronde kont, de geuren en warmte van het onbekende mysterie tussen haar dijen.

Ze blijft mij geruststellen met haar hese, warme stem. Ze maakt me geil. Ah, wat verlang ik naar haar lichaam! Ik kom al bijna klaar van het idee alleen. Ik zie dat ze het keukenladdertje weer op dezelfde plaats heeft gezet en ik kan niet nalaten te vragen: Ik ben al veel minder bedeesd dan 2 weken geleden, en ik kan haast niet wachten om weer naar haar prachtige benen te kunnen kijken.

Ze heeft deze keer zwarte nylons aan zie ik, en in mijn binnenste vind ik dat wat jammer. Ik kon laatst zoveel zien door het zachte grijs van haar panty. Maar ze stapt nu tot op de 5de trede. Ik zie dat haar nylons ophouden halfweg haar dijen en dan zie ik haar bleke, zijdezachte huid daarboven.

En in plaats van de panty van vorige keer voel ik…. Ik verken voorzichtig de rondingen van haar opgespannen billen en kont, ik glij met mijn vingers langs haar aars en met mijn linkerhand streel ik haar zijkant en glij ik verder door naar haar zachte buik.

Ieder spleetje en plooitje is voor jou! Nu laat ik mijn rechterhand langs haar achterste naar beneden glijden en voel wat verward, bevend van verwachting zelfs tussen haar benen langs achteren.

Dat zijn mijn schaamlippen.. En vooral lekker warm en nat … dat komt door jou, kereltje. Door jou hete vingers. Lekker kutje hé dat van mij? Glij daar eens met je vinger tussen naar voren toe…jaah nog, zover je kunt.. Voel je daar dat bultje…wrijf er eens zachtjes langs…jaaaah…nooog, doe maar wrijf maar rond en rond……ietsje harder drukken nu met je vingertop….

Laat je vingertop maar staan en beweeg nu het knobbeltje wat heen en weer als je kunt…………. En ik amuseer mij.. En ze kan nu niet meer stilstaan, haar bekken kantelt heen en weer, ze draait met haar kont…nijpt haar billen dicht, en lost de spanning weer. En ze blijft met me praten, soms heet en ruw, dan weer teder, smekend bijna. En ze windt mij op zoals ik het nog nooit eerder was. Mijn broekje staat op springen en ik ben zeker als ik wat stoot, ik dan zeker gewoon in mijn onderbroek klaarkom.

Ook mijn adem gaat nu heel snel. Plots laat ze haar rechterhand tussen haar benen glijden en spert haar schaamlippen wijd open. Ah wat een zicht zo wijdbeens boven mij! Ik ruik weer die vreemde geur zoals vorige keer.

En zo diep mogelijk… jaaah, niet bang zijn. Dieper schatje…veel dieper…en beweeg je vingers nu in mij…goed zo…en ga nu heen en weer……. En ik beweeg mijn vingers in rondjes. Tegen de zijdezachte, vochtige rose binnenzijde van haar vagina. Maar intussen blijf ik met mijn linkerwijsvinger haar knobbeltje bespelen. Ik ga wat hoger staan en in een opwelling begin ik haar prachtige kont te likken.

Ik voel plots veel vocht langs de vingers van mijn rechterhand. Ze voelt dat ik schrik. Ik vinger haar tot ze helemaal gezwollen staat waarbij ik telkens mijn vingers helemaal uit haar haal en weer naar binnen glij en zoveel mogelijk van achteren naar voren beweeg. Zo passeer ik steeds weer haar plekje. En ze is er helemaal gek van. Ze buigt nu voorover en spert met één hand haar aars open.

En haar geur windt me op. Ze blijft haar onderbuik tegen mijn natte handen aanwrijven , rytmisch.. Nu zal ik je eens echt verwennen, nu krijg je echt alles te zien, ok? Ik zie het aan je mooie kontje……. Mmmmm, en wat een stevige billen. Wij gaan ons eens lekker amuseren hé schat? Ik ben helemaal niet bedeesd zoals vorige keer.

Ze heeft mij toen genomen maar toch vond ik het niet slecht.. Dat denk ik toch niet, voor zover ik nog kan denken natuurlijk. Leg je met je voeten naar de muur toe en met je hoofd net op de rand als je wilt…Ja, goed zo, prima. Langzaam trekt ze haar blouse uit. En daarna haar bh. Wat heeft ze machtige borsten!! Ze hangen echt stevig en gevuld boven mijn hoofd.

Haar bruine tepels zijn zeker zo dik als mijn pink. Dat hebben die meisjes in je klas nog niet. En wat ik straks met je doe, kunnen zij ook nog niet. Ze spreidt haar bruine schaamlippen uit elkaar, begroeid met donzig, rossig haar, en ik zie haar rose binnenkant. Ik zie vocht glinsteren van binnen. Ik durf mij bijna niet veroeren, zo heet en hard is mijn piemel nu!

Ik grijp naar haar. Kijk, hier van boven dit knobbeltje waar ik zo gevoelig was daarnet.. Wil je het allemaal eens goed betasten? Wacht ik kom naast je liggen…. Kijk, zoals wij nu liggen jij met je gezicht naar mijn kut toe en ik met je piemel voor mijn gezicht…dat wordt en genoemd. Soixante-neuf van het frans, weet je wel… Kom schatje, ik zie het bloed kloppen in je piemel!! Sonja zal je eens verlossen zie…En doe jij intussen maar goed je zin daar van onderen…maar voorzichtig..

Dat is waar ik de voorbije dagen het meest van heb gedroomd… het afzuigen zoals zij het noemt. Ze likt mijn ballen en speelt met mijn eikel, ze slaat hem tegen haar tong, ze likt het plekje waar mijn voorhuid vastzit en mijn plasspleetje, ze duwt het open met haar tong en lippen. En ze zuigt me leeg, ze duwt mijn lid diep in haar keel, masseert mijn balletjes en slikt. Ik spuit in harde halen… en ze kreunt.

Intussen ben ik hetzelfde aan het proberen bij haar. Met een natte wijsvinger speel ik met haar aars en ik lik nu vanaf haar aars naar voren toe. Ik duw haar benen verder open en lik haar zijdezachte vlees in de lies. En dan werk ik naar voren toe met mijn tong langs de randen van haar volle, hete schaamlippen naar boven toe, tot aan haar klitje.

Daar trek ik wat rondjes, lik eens in alle richtingen zacht en soms harder met volle halen en de hele breedte van mijn tong of met korte harde prikken met het puntje van mijn tong, en dan weer helemaal terug.

Hoe meer ik haar plaag, hoe heviger ze tekeer gaat met mijn arme piemel. Ze duwt en trekt mijn huid nu helemaal terug bij het inzuigen, en bespeelt mijn eikel steeds heftiger met haar tong. Dan keert ze terug en neemt het topje van mijn voorhuid tussen haar opgespannen lippen of haar tanden. Ik heb net weer een volledige likronde afgelegd en ze probeer haar kut tegen mijn mond te duwen.

Haar klitje is nu helemaal opgezwollen en glinstert- en zeker niet van mijn speeksel alleen. Ik zuig nu op haar klit en kus haar schaamlippen, en trek ze open met mijn mond. Ik kus haar onderkant nu zoals ik haar mond kuste daarnet. Ik vinger haar met mijn tong en ga zo diep mogelijk in haar vagina. Mijn vader verwijt mij soms dat ik een lange tong heb, en hij kon wel eens gelijk hebben!!

Oooooh, jaaaaah dieper nog…. Het geeft mij een machtig gevoel dat ik deze geweldige vrouw mag bespelen. Ik ben nu de slaaf niet meer…neen dat is zij! Ze smeekt, kreunt, gromt diep vanuit haar keel en dreigt! Ze is gek… En ze blijft mij intussen maar betasten, aftrekken, zuigen en kussen. Ze sabbelt op mijn lid en ballen en ik doe hetzelfde met haar klit.

Ik bijt zachtjes in haar lippen en klitje, en haar adem stokt!! Ik laat mijn speeksel langs haar lies en bilnaad doorglijden naar haar aars en steek nu een vinger diep in haar kont. Ik blijf likken en steek nu ook een paar vingers in haar kutje, waarna ik ritmisch in en uit beweeg. Ik spreid haar lippen en knabbel weer op haar klitje.

En ik sla, eerst voorzichtig en daarna wat harder met volle hand. Ook tik ik lichtjes met mijn vingers op haar gespreidde kutje, waarbij ik ervoor zorg zeker haar klitje te beroeren. Ik verplaats mijn linkerarm en neem plots vol haar linkerborst vast en begin met mijn inmiddels natte vingers haar tepel te beroeren.

Ik draai rondjes op wat zij haar tepelhof noemt en tik dan lichtjes tegen haar stijve tepel. Ik duw die zachtjes zoveel mogelijk in met mijn wijsvinger en laat haar dan terug springen. Zij heeft inmiddels mijn voorhuid helemaal teruggetrokken en speelt met mijn donkerpaarse eikel in de holte van haar vochtige hand. Ze kan nu niet meer stil liggen en haar heupen bewegen schokkend.

Telkens wanneer ze vooruit beweegt met haar onderbuik, ga ik heel diep met mijn vingers en wanneer ze achteruit kantelt, verdwijnt mijn rechter wijsvinger heel diep in haar kont. Ze duwt haar kut nu in mijn gezicht en slaat haar benen rond mijn hoofd. Ik wordt drijfnat, maar blijf likken, kussen zuigen en vingeren. Jaaaah nog een beetje meer.

Ze krabt met een lange nagel van haar wijsvinger langs mijn bilspleet en trekt het vel van mijn teelbalzakje naar achteren. De laatste druppels worden uit mijn eikel geperst en ze likt mij helemaal schoon.

Ik zit intussen met bijna mijn volledige rechterhand in haar kut, en beweeg al mijn vingers. Met mijn tong blijf ik haar klit bewerken, die nu echt veel groter is dan het knobbeltje van eerst. Ze kreunt nu luider en ik denk even aan mijn moeder boven, die gelukkig meestal in de keuken bezig is. Ze heeft zich intussen op haar knieën gezet, en hangt nu echt boven mij. Ze laat zich op haar ellebogen zakken, en met mijn linkerhand grijp ik naar haar reuze borsten die nu heet en zacht op mijn buik drukken.

Haar bilspleet staan nu helemaal open, en ik heb vrij baan in haar hele gleuf, en ik betast haar volop. Ik glij van boven haar aars met mijn vingers naar beneden…. Dan glij ik verder door naar beneden tot aan haar grote, dik opgezwollen schaamlippen. Ik heb een kussen onder mijn hoofd gelegd en kan nu beter bij haar kutje, en zoen en lik dat het een lieve lust is.

Dat hebben wij nog nooit gehad he samen?

.

Sexadressen eindhoven sexkontakte limburgopengesperde kut aangeboden sex

Een beetje verschrikt kijkt ze in de richting van de bar, en ziet mark knipogen naar haar ter geruststelling, dat hij het gezien heeft. De hand voelt warm en zacht, maar toch wat onwennig schrijft ze verder en bij de bar, een beetje beduusd van de aanraking, hoort ze voor een derdemaal mark zeggen, dat het de mannen aan niets mag ontbreken vanavond, en dat ze mogen pakken wat ze willen.

Josje knikt wat verlegen maar heeft de boodschap nu begrepen, stelt zich gerust dat mark erbij is en bedenkt zich ook dat de avond dubbel betaald wordt, en dat de fooi die ze krijgt, helemaal voor haar is. Weer terug bij de tafel, om de drankjes te serveren, voelt ze weer dezelfde paar handen, nu van achter haar, beiden op haar blote buikje.

Terwijl josje de drankjes voorovergebogen op de tafel plaatst, voelt ze ook dat de man zich tegen haar kontje aanduwt en zijn handen heel langzaam maar zeker naar boven glijden in de richting van haar borstjes. Weerloos door het blad in haar handen, en met een schuin oog kijkend naar mark, laat ze de man begaan, terwijl hij nu haar borstjes onder haar T-shirtje omklemt. De mannen aan de tafel kijken haar genoeglijk en teder aan, verlegen kijkt josje terug, als ze voelt dat de man achter haar nu openlijk voor de tafel, zachtjes in haar tepeltjes begint te knijpen.

Het laat josje niet onberoerd, en voelt aan haar kontje dat de man achter haar ook geniet van zijn aanraking. Als ze klaar is met de tafel en weer rechtop staat en wil weglopen, houd de man haar tepeltjes stevig vast, om haar zo te gebieden te blijven staan. Josje volgt deze aanwijzing op waarna de handen, knoopje voor knoopje josjes T-shirtje open maken. Verlegen, bang, onzeker, maar ook enigszins opgewonden, aanschouwt josje in de ogen van de mannen die naar haar kijken, dat haar borstjes worden ontbloot, ten overstaan van een heel café vol met mannenogen.

Nu haar bloesje volledig is opengeknoopt, trekken de handen haar bloesje over haar ranke schouders naar achteren en laat dan de blouse op haar gebogen armen hangen. Zo, met haar borstjes ontbloot, loopt josje vol schaamte terug naar de bar. Markt kijkt haar nietszeggend aan, knipoogt, en glundert, als hij ziet, dat josje het hele café laat genieten van haar gewilligheid. Met haar t-shirtje hangend op haar armen, moet josje zo weer de kroeg in om een andere bestelling op te nemen.

Haar tepeltjes staan wat stijfhes naar voren door de koude wind die langs haar schuddende borstjes waait. Af en toe is er een heer die even aan haar tepeltjes trekt, of haar borstjes even vast houd terwijl josje verder schrijft in haar bestelboekje. Ook bij een volgende tafel, komen twee handen van achter haar, om haar borstjes en tepeltjes te plagen en te strelen.

Twee vingers proberen hoe ver josjes tepeltjes uitgerekt kunnen worden, en net als josje aan wil geven dat het nu pijn gaat doen, voelt ze twee andere handen, van een man die voor haar geknield is, die vanaf haar witte gympies, hun weg omhoog zoeken, om uiteindelijk onder haar rokje te eindigen.

Josje sluit haar oogjes als ze voelt hoe haar kontje en haar onderbuikje worden gestreeld, terwijl de twee vingers hun rollende en trekkende bewegingen blijven maken aan haar tepeltjes.

Lichtjes voorovergebogen om haar tepeltjes te ontzien, voelt ze hoe haar slipje langs haar beentjes naar beneden wordt gerold. Terwijl haar tweede voet hetzelfde ondergaat, opent josje haar oogjes, tranen lopen over haar wangen, maar kan tegelijkertijd niet voorkomen dat ze zucht van opwinding, in een 8 tal ogen ziet, hoe opgewonden haar lijfje trilt.

Met twee voeten 60 cm uit elkaar voelt ze de twee krachtige handen hun weg weer zoeken naar de binnenkant van haar dijen, en ongewild, spreid josje haar beentjes wat verder, om haar verlangen om aangeraakt te worden te bekrachtigen. Ze voelt hoe vingers haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes beroeren. Dan, als op afspraak, trekken de handen zich terug, josje halfnaakt, in haar ontblote kontje en met de benen gespreid, achterlatend. Een beetje natrillend, ontwaakt josje uit haar coconnetje, haar tepeltjes nog puntig vooruitstekend, komt ze in beweging om haar bestelling af te geven aan mark.

Josje plaats haar gympies op de witte stippen voor tafel 8, en wijdbeens, haar voetjes een meter uit elkaar ondergaat ze de volgende vernedering. Een man voor haar geknield, begint de knoopjes van haar rokje open te maken en al na twee of drie tellen staat josje geheel naakt, wijdbeens, haar drankjes te serveren. Haar kutlipjes glinsteren, haar schaamlippen staan door de houding wat uit elkaar, en om de drankjes op de tafel te zetten moet ze telkens ver voor over buigen.

Bij het laatste pilsje wat ze neer zet, wordt haar pols vast gegrepen en het blad in haar andere hand wordt afgenomen, en worden haar handen wijd uiteen op de tafel gedrukt. Ze staat nu midden in de kroeg, het wordt stil als een man achter haar naderbij komt en haar kontje, haar billen en haar kutje uitvoerig onderzoekt.

Haar billetjes worden uiteen getrokken, haar kontgaatje onderzocht, waarna een gladde vinger binnendringt in haar. Ze voelt de vinger in en uit haar kontje bewegen, terwijl ze haar oogjes wil sluiten, om de andere mannen niet te laten zien dat ze het ondanks de vernederende houding ook lekker vindt. Als er hard aan haar tepeltjes wordt getrokken en haar oogjes open doet, krijgt ze te horen dat ze de mannen aan moet blijven kijken.

De vinger trekt zich terug en haar billetjes zoeken naar haar ontnomen genot. Dan voelt ze een eikel tegen haar kutje drukken, net genoeg dat haar schaamlipjes worden beroerd, maar niet diep genoeg om haar genot te verschaffen. Tevergeefs zoekt ze een manier om de penis te omsluiten, maar ze krijgt geen kans. Nu bijna smekend kijkt ze haar gasten aan, om meer, maar weer laten ze haar zo staan.

Ze voelt hoe de penis meer druk zet op haar schaamlipjes, en haar zuchten en open mondje verraden aan de mannen voor haar, dat ze verlangt naar meer.

Terwijl vingers met haar tepeltjes beginnen te spelen, voelt ze de penis in haar vochtige kutje glijden. Josje beweegt alles wat ze kan bewegen om haar genot te verhogen, als de man in een keer diep in haar stoot. Kreunend ondergaat ze de penetratie, voelt hoe zijn onderbuik tegen haar billetjes haar vooruit duwt, terwijl haar tepeltje nu weer tot het uiterste worden uitgerekt.

De penis trekt zich uit haar, haar tepeltjes worden bevrijd, en de mannen gaan nu met elkaar verder alsof josje niet bestaat. Ze huilt zachtjes, een traan biggelt over haar wangen. Josje maakt zich los van de tafel, sluit haar beentjes, en loop terug naar de bar. Daar krijgt ze van mark een volgende blad aangereikt, en weer terug de zaal in gestuurd. Zo blijft ze haar gasten bedienen, haar beentjes telkens op de witte vlakken, haar handjes op de tafel, voor overgebogen om de mannen hun drankjes te geven.

Josje is nu helemaal naakt overgeleverd aan de steeds opwindender wordende mannen. Bij elke tafel zijn er wel handen die haar lijf beroeren, vingers die met haar tepeltjes spelen, vingers die in en uit haar kontje gaan, telkens andere vingers die met haar kutlipjes spelen, die daarna in haar mondje worden gestopt, alsof ze een man moet pijpen.

Ze laat als over zich heen komen, en wordt bij elke aanraking meer en meer opgewonden. Na een half uurtje, krijgt ze niet een blad met drank, maar een blad met allerlei riemen, touwen en banden aangereikt, die ze naar tafel 8 moet brengen.

Ook daar zet ze haar gympies weer op de witte vlakken, die nu nog verder uit elkaar lijken te liggen, en zet het blad op de tafel. Haar kutlipjes staan nu echt open, als haar wordt gevraagd om ook haar armen nu horizontaal te spreiden. Van alle kanten komen nu mannen aanlopen, en aan elk deel van haar lichaam voelt ze nu, dat er aan haar wordt gewerkt. Haar twee borstjes worden met touwen opgebonden, aan haar enkels en voeten worden banden vastgemaakt.

Een vinger gaat in en uit haar kontje terwijl twee handen haar billetjes insmeren met zachte olie. Om haar buik wordt een brede strakke band gegespt, die strakker en strakker wordt aangetrokken. Haar onderbuikje bolt wat op, en door de strakker wordende band, gaat haar kutje nog iets verder open staan.

Ze kan niet stil blijven staan met zoveel verschillende handen dat haar hele lijfje telkens een andere houding zoekt, om dan weer het genot proberen te verhogen of de pijn in haar tepeltjes probeert te vermijden.

Net voordat ze een blinddoek krijgt om gedaan ziet ze hoe de tafel voor haar wordt omgedraaid, waarbij in het midden onder de tafel en soort 5e poot zit, die naar de bovenkant toe de vorm krijgt van een grote penis, glad, gepolijst en glanzend van de olie. Geblinddoekt, met gespreide armen en benen, wordt ze door wel 20 handen, over haar hele lijf liefdevol maar onherroepelijk opgetild.

Ze voelt zich gedragen worden naar een andere plek in het café, en als de handen haar met gespreide beentjes laten zakken, voelt ze hoe ze haar met haar kontje op de houten eikel laten zakken.

Dan, zonder er iets aan te kunnen doen, voelt ze de houten penis in haar kontje naar binnen glijden, dieper en dieper. Ze gilt, ze schreeuwt, maar onverbiddelijk laten de handen haar verder zakken over de penis, tot haar voetjes de onderkant van de tafel raken.

Haar beentjes worden nog net iets verder uiteen getrokken, waarna ze aan haar enkelbanden vastgezet worden aan de rand van de tafel.

Met haar armpjes gebeurt hetzelfde. Wijd uiteen horizontaal, worden ze uitgerekt totdat ze geen enkele beweging meer kan maken met haar armen. Ze voelt hoe haar opgebonden borstjes door twee tepelklemmetjes naar boven worden getrokken, totdat ze ook op die plek niets meer kan bewegen.

Volledig overgeleverd, bewegingsloos gemaakt, haar buikje volledig ingesnoerd, haar kutlipjes wijd uiteen, geblinddoekt, wacht josje gelaten wat ze met haar gaan doen. Met haar kontje diep over de houten penis heen geschoven, kan ze haar billetjes en bekken geen millimeter bewegen, als ze voelt hoe handen en vingers nu de binnen kant van haar benen en haar gevoelige openstaande kutje verkennen.

Zacht, onbedwingbaar, ongecontroleerd, worden haar intieme delen gestreeld, ze wil bewegen maar kan niets, ze ziet niets als een mond haar kreunen, hijgen en zuchten smoort met een innige tongzoen.

Ze kan zich niet meer, als ze zou willen, tegen het blote mannenlijf aanduwen wat van achter tegen haar aan komt staan. De vingers die met haar schaamlipjes spelen maken plaats voor een warme, zachte, vochtige mond, waarvan de tong zich nu overal en nergens in haar kutje beweegt. Josje wordt gek van zoveel aanrakingen. Ondanks dat ze niets kan bewegen, trilt haar hele lijfje. Haar huid glimt van de transpiratie, Handen strelen door haar haren, weer andere handen drukken zachtjes op haar bruine lichtopgezwollen onderbuikje, de man achter haar, speelt met haar, nu opgezwollen borstjes, en knijpt af en toe met zijn nagels hard in haar zachte tepeltjes.

De tong in haar mond, kan niet verhinderen, dat de geluiden uit haar keel hoorbaar zijn in een verder muisstille zaal vol met mannen, die josjes opwinding zien groeien tot ze van binnenuit explodeert. Ze kreunt, ze trilt De zaal is muisstil, elke beweging, elke zucht, hoort josje terugkaatsen in zichzelf. Ze hoort zichzelf vechten tegen het opkomende orgasme, ze kan het niet stoppen Nog natrillend, hijgend, nog meer tranen over haar wangen, haar mondje nog verlangend open, als haar mondje de mannentepel moet loslaten, het warme mannenlijf zich terug trekt, de mond op haar kutje met een zachte kus afscheid neemt van haar vochtige plekje.

Het laatste wat ze voelt is de mannenhand, die boven haar schaamstreek zachtjes blijft draaien en drukken, voordat ook daar haar lichaam wordt losgelaten. Ze laten haar zo staan En josje, die wacht gelaten Na zeker een half uur, bevrijden ze haar van haar houten penis, ontdoen haar van alle touwen, en leggen josje met haar buikje over de rand van een tafel.

Nu josje weer wat bij haar positieven komt, begint ze te beseffen wat de mannen met haar van plan zijn, maar gelaten wacht ze met haar ontblote billetjes op wat komen gaat. Haar blinddoek wordt afgedaan, en ze ziet een 2 meter hoge naakte neger het cafe binenlopen, met een penis, zo groot dat josje er angstig van wordt.

Als de heer achter haar staat, wordt haar buikje met enige kracht tegen de tafel aan gedrukt, terwijl ze voelt dat de penis van de neger tegen haar inmiddels gesloten billetjes aan duwt. De grote handen van de neger, pakken josjes heupen aan weerszijden beet, en tergend langzaam voelt ze hoe de eikel van de neger, haar kontgaatje binnendringt. Haar kreunen, smeekbeden en zuchten, zijn weer hoorbaar in het overvolle maar stille cafe, waar alle mannen toekijken hoe josje op de negerpenis wordt gespiest.

Als de schacht van de negerlul helemaal in haar kontje is doorgedrongen, voelt josje hoe de neger zijn handen om haar borstkas slaat en haar omhoog tilt tot ze met haar rug tegen zijn borstkas aann wordt gedrukt. Door haar eigen gewicht zakt josje nog net iets verder over de negerpenis heen. Terwijl de negerhanden haar lijfje tegen zijn borstkas aangedrukt houd, word haar lijfje met riemen net boven en onder haar borstjes vastgeklonken aan de machtige torso van de neger.

Ook haar beentjes worden aan weerszijden van de sterke benen van de neger vastgesnoerd, zodat haar volle gewicht nu op de penis rust, die in haar kontje zit, en haar geopende beentjes nu haar kutje en haar schaamlipjes volledig zichtbaar en tastbaar maken voor de bezoekers.

Haar armen worden met polsbanden vastgemaakt aan de polsen van de neger, zodat josje als aan een kruis hangt als de neger zijn armen spreid. Tot haar grote onsteltenis krijgt josje ook een soort mondbit in, twee houten blokjes die achter in haar gebit tussen haar laatste kiezen worden geplaatst, waardoor haar mondje nu onmogenlijk ver wordt opengetrokken, dat zij niet kan voorkomen dat elke aanwezige man in het cafe er zijn penis in kan duwen, zonder dat josje dit zou kunnen beletten.

Ook het spreken wordt haar op deze manier helemaal ontnomen. De neger loopt vervolgens met josje op zijn penis geschoven, en haar beentjes en mondje gespreid door het cafe terug naar de bar, waar marc haar op staat te wachten. Bij elke stap die de neger zet, voelt josje hoe de penis in haar kontje, telkens op en neer beweegt, terwijl haar armpjes mee bewegen op de armbewegingen van de grote neger.

De neger loopt met zijn dienblad naar tafel 4 en bukt netjes om het dienblad op tafel te zetten. Josje moet wel alle bewegingen met haar armpjes en lichaam meebewegen, en tijdens het bukken komt zijn grote negerlul nog dieper in haar kontje. Met haar mondje opengesperd, hangt ze voorover over de tafel, terwijl een paar gretige vingers, weer met haar vooruitgestoken tepeltjes spelen. Haar schaamlipjes, inmiddels weer vochtig geworden door de op en neer gaande dikke penis in haar kontje, en haar open mondje, waar inmiddels ook het vocht uit druppelt, staan nu beiden wagenwijd open voor het publiek aan de tafel, en de overige gasten van het cafe.

De neger doet zijn armen achter zijn rug, waardoor josje nu volledige uitgerekt, met haar tepeltjes vooruit, op de neger zijn lul gespiest, moet afwachten wat de mannen met haar van plan zijn.

Ze ziet 1 van de mannen op zijn knieën voor haar kutje plaatsnemen, terwijl een andere man op een stoel voor haar gaat staan. Sonja deed open, breed lachend, haar rode, halflange, krullende haar wat in de war. Ze had een chifonnen bloes aan die spande rond haar weelderige boezem en ze droeg een kort rokje dat duidelijk een stel prachtige benen en welgevormde billen liet zien verpakt in grijs nylon.

Hoewel ik beleefd probeerde te zijn, moet ze toch mijn taxerende blik hebben gezien, want toen ze mijn moeder en daarna mij binnen liet, knipoogde ze even met een monkelende glimlach rond haar sensuele, volle, rode lippen. Willen jullie wat koffie? De tijd vloog voorbij en Sonja had intussen honderduit vragen voor mij, over hoe het op school ging, en of ik al een vriendinnetje had.

Plots zag mijn moeder op haar uurwerk. Sonja wuifde mijn moeder uit en nam mij bij de hand. Nu ga ik de ladder op en jij moet mij wat vasthouden, want het wiebelt nogal. Sonja stapte het keukenladdertje op, inderdaad nogal een gammel ding met een 5 tal sporten. Zij zorgde ervoor haar knieën hoog te heffen toen ze het op klom met haar gezicht naar mij toe, en ze steunde op mijn schouder.

Zij stond nu met haar dijen vlak voor mijn gezicht en ik kon haar parfum ruiken. Ze richtte zich op en stond nu op haar tenen. Ze voelde dat ik naar haar keek, hoe kon het ook anders: Ze lachtte om haar eigen dubbelzinnigheid en om mijn intussen roodaangelopen gezicht.

Ik had al wel wat porno gezien op school. Stiekem in de bank of in de fietsenstalling met een vriend wiens vader een boekhandel had. Ik hield echt van gevulde vrouwen , grote borsten , rond achterste, vlezige maar toch gespierde dijen. Ik had echter een zeer levendige fantasie en werd soms drijfnat wakker en niet van zweet alleen. Maar nog nooit had ik van zo dichtbij een echte vrouw kunnen bekijken. Vooral de geuren wonden mij op. Dat had je niet met plaatjes.

En driedimensioneel was toch nog iets anders dan een blad uit de Playboy, Hustler, Knive of Papillon! Hou me goed vast, want ik heb wat hoogtevrees. Ze steunde nu wat tegen de muur en leunde wat voorover.

Ze was prachtig rond. Wat een mooie poep! Veel en veel mooier dan ik ooit in de boekjes had gezien. Ik kon haar billen volgen tot helemaal boven, tot aan haar kont…want haar slipje of wat ervoor moest doorgaan, zat helemaal in haar bilnaad getrokken. Wat had ze een parelende, innemende lach. Echt één die van ver in haar onderbuik scheen op te borrelen. Ik vond haar sexy. Voor ik het besefte zat ze zo ongeveer met haar kont op mijn rechterhand en met mijn linkerhand had ik haar linkerdij zo hoog mogelijk vast.

Ze kreunde zachtjes en ik voelde hoe zij zich tegen mijn handen en armen aanwreef. Sonja moet hebben gehoord dat mijn adem wat onregelmatiger werd en liet mij het trapje weer afgaan. Waarom probeer jij het niet eens? Ik voelde haar hete adem tegen mijn gezicht, zag haar zachte rode lippen zweven voor mijn ogen en bekeek, verlekkerd nu, al haar wulpse rondingen. Mijn broek stond intussen al op barsten, en onwennig stapte ik het laddertje op met één hand op mijn kruis alsof ik daarmee mijn tent kon verbergen.

In die tijd droeg ik nog korte katoenen broeken, dus ik veronderstel dat ze zowat mijn hele klokkenspel kon bekijken van daar beneden. Ik voelde mijn bloed kloppen in mijn kruis, het bonsde in mijn hoofd, ik was topheet!

Met haar rechterhand gleed ze mijn broekje binnen. Ze streelde mijn testikels en speelde met mijn penis. Met de linkerhand streelde ze intussen mijn kont. Ze kwam nu wat hoger staan en ik voelde haar mond tegen mijn kont. Ze had intussen behendig mijn broekje losgemaakt, ondanks mijn protest. Ik zal daar best iets aan doen, denk je niet? Straks ontploft ie nog!! Ze duwde mij naar achteren zodat ik met holle rug tegen de muur aanlag. Daardoor zat mijn penis heel diep in haar mond.

Ze duwde met de wijsvinger van haar rechterhand even tussen mijn ballen, trok zo mijn voorhuid wat naar achteren, en terwijl zij mij kreunend afzoog kwam ik schokkend klaar in de vochtige warmte van haar prachtige mond. Ze verlegde nu mijn penis naar de linkerhand, en gleed met haar rechterarm tussen mijn benen door. Ze duwde mijn ballen telkens met haar arm van rechts naar links en vingerde mijn aars.

Het was een raar gevoel. Met haar linkerhand kneedde ze mijn penis, waarbij ze met haar volle hand vooral veel eikel raakte. Ze nam mijn penis vast en likte hem plagerig. Ze kietelde met haar tong de bovenkant en nam hem dan weer vol in de mond,drukte mijn vel naar achteren met haar volle lippen of sloeg ermee op haar tong en kin. Wanneer ik de neiging had wat terug te trekken, stak ze gewoon haar vinger wat dieper in mijn aars, zodat ik weer vooruit stootte. Al snel kwam ik weer op kookpunt en ze liet mij nog net op tijd van het trapje afkomen ging op haar hurken zitten en nam mijn penis tussen haar ontblootte borsten.

Ik keek naar beneden en zag mijn paarse, opgezwollen eikel telkens opwippen van tussen haar zijdezachte, melkwitte vlees. Doe maar… kom maar! Je smaakt zo heerlijk en wat ben je toch geil, niet? Ja, zeg maar wat je voelt. Kreun maar…je maakt me helemaal heet schatje.

Jaaaaa… ik kom waarempel zelf van jou te horen en te ruiken alleen al , weet je dat? Ooooh wat is dit zaaaalig! Ik wist niet wat mij overkwam. Zij bleef maar met mijn penis spelen. Ze sloeg er hard mee op haar tepels, nam hem drijfnat in de mond en wreef intussen tegen mijn scheenbeen met haar onderlichaam, haar benen wijd opengesperd. Het vocht liep tot in mijn sokken!

Toen stond ze met een laatste zucht recht en vroeg: Eerst vond ik het wat vies en wist ik niet goed wat ik precies aanmoest met die tong, maar heel snel volgde ik haar ritme: Wat waren haar lippen vol en zacht! En wat rook ze lekker.. Wij gaan samen nog heel wat plezier beleven, wees daar maar van overtuigd. Maar nu snel wat opfrissen in de badkamer, want ik denk dat je ma hier zo dadelijk weer wat komt kwebbelen en ze zou wel eens kunnen merken hoe flink jij mij hebt geholpen niet?

In de 5 minuten die ma nog wegbleef, bleef ze mij teder toespreken met lieve woordjes, mij geruststellend dat wat wij hadden beleefd helemaal niet vies was maar eigenlijk iets heel moois was dat tussen ons moest blijven als goeie vrienden. Ook dat ik dit best niet probeerde met vriendinnetjes van mijn leeftijd, maar dat ze mij snel weer zelf meer zou tonen.

En hoewel ze mij bij momenten misschien wel wat pijn had gedaan, was het een aangename pijn, één waar mijn lichaam de minuut nadien alweer naar verlangde. En toen ik na een laatste innige kus terug naar boven was gegaan, mocht ik niet aan haar denken of mijn piemel kwam schokkend in actie. De komende dagen bleef het trouwens zo dat mijn penis er een eigen agenda op na hield: Zeker wanneer ik dagdromend aan Sonja dacht, aan haar billen met dat kleine slipje en aan die vochtige nog steeds onbekende warmte tussen haar benen.

Of aan haar weelderige,melkwitte zachtheid waar ik keihard was tussengenomen. En dat kon soms voor pijnlijke situaties zorgen op school en elders….. Ze had trouwens naar mij gevraagd, er moest naar het scheen weer een en ander uitgepakt en opgehangen worden. Mijn moeder had aangeboden zelf wat te helpen, maar dat was echt niet nodig. Maar het kon wel even duren … dus of ik niet te veel huiswerk had? Ze had eens moeten weten… Dus brave zoon naar beneden met een potje hutspot in de handen en zijn billen al dichtgeknepen voor wat komen gaat.

Sonja met haar parelende lach deed open: Ik heb zoveel werk, misschien kunnen we verder werken waar we laatst gebleven waren? En met een brede lach trekt ze mij bijna naar binnen! Ze drukt mij met de rug tegen de muur en drukt zich vol tegen mij aan. Ik voel het volume van haar prachtige lichaam, haar volle borsten die mij haast beletten te ademen, de hardheid van haar tepels, groot en bruin zoals ik ze vaak genoeg heb herinnerd in mijn natte dromen sinds die eerste keer.

Ze drukt met haar stevige onderlichaam tegen mijn uiterst gevoelige buik en ik reageer terstond. Ze voelt mijn springerig geslacht duwen tegen haar zachte dijen, heft één been en wrijft zich vol tegen mij aan. Ze is mooi, net getrouwd, hongerig naar avontuur. Ze wil mij veel meer tonen en leren, heeft ze mij laatst verzekerd. Ik ben haar gewillige leerling, wat zeg ik..

Ik krijg het helemaal warm als ik denk aan vorige keer, de pracht van haar dijen, haar ronde kont, de geuren en warmte van het onbekende mysterie tussen haar dijen. Ze blijft mij geruststellen met haar hese, warme stem.

Ze maakt me geil. Ah, wat verlang ik naar haar lichaam! Ik kom al bijna klaar van het idee alleen. Ik zie dat ze het keukenladdertje weer op dezelfde plaats heeft gezet en ik kan niet nalaten te vragen: Ik ben al veel minder bedeesd dan 2 weken geleden, en ik kan haast niet wachten om weer naar haar prachtige benen te kunnen kijken. Ze heeft deze keer zwarte nylons aan zie ik, en in mijn binnenste vind ik dat wat jammer.

Ik kon laatst zoveel zien door het zachte grijs van haar panty. Maar ze stapt nu tot op de 5de trede. Ik zie dat haar nylons ophouden halfweg haar dijen en dan zie ik haar bleke, zijdezachte huid daarboven.

En in plaats van de panty van vorige keer voel ik…. Ik verken voorzichtig de rondingen van haar opgespannen billen en kont, ik glij met mijn vingers langs haar aars en met mijn linkerhand streel ik haar zijkant en glij ik verder door naar haar zachte buik. Ieder spleetje en plooitje is voor jou!

Nu laat ik mijn rechterhand langs haar achterste naar beneden glijden en voel wat verward, bevend van verwachting zelfs tussen haar benen langs achteren. Dat zijn mijn schaamlippen.. En vooral lekker warm en nat … dat komt door jou, kereltje. Door jou hete vingers. Lekker kutje hé dat van mij? Glij daar eens met je vinger tussen naar voren toe…jaah nog, zover je kunt.. Voel je daar dat bultje…wrijf er eens zachtjes langs…jaaaah…nooog, doe maar wrijf maar rond en rond……ietsje harder drukken nu met je vingertop….

Laat je vingertop maar staan en beweeg nu het knobbeltje wat heen en weer als je kunt…………. En ik amuseer mij.. En ze kan nu niet meer stilstaan, haar bekken kantelt heen en weer, ze draait met haar kont…nijpt haar billen dicht, en lost de spanning weer.

En ze blijft met me praten, soms heet en ruw, dan weer teder, smekend bijna. En ze windt mij op zoals ik het nog nooit eerder was. Mijn broekje staat op springen en ik ben zeker als ik wat stoot, ik dan zeker gewoon in mijn onderbroek klaarkom.

Ook mijn adem gaat nu heel snel. Plots laat ze haar rechterhand tussen haar benen glijden en spert haar schaamlippen wijd open. Ah wat een zicht zo wijdbeens boven mij! Ik ruik weer die vreemde geur zoals vorige keer. En zo diep mogelijk… jaaah, niet bang zijn. Dieper schatje…veel dieper…en beweeg je vingers nu in mij…goed zo…en ga nu heen en weer……. En ik beweeg mijn vingers in rondjes. Tegen de zijdezachte, vochtige rose binnenzijde van haar vagina.

Maar intussen blijf ik met mijn linkerwijsvinger haar knobbeltje bespelen. Ik ga wat hoger staan en in een opwelling begin ik haar prachtige kont te likken.

Ik voel plots veel vocht langs de vingers van mijn rechterhand. Ze voelt dat ik schrik. Ik vinger haar tot ze helemaal gezwollen staat waarbij ik telkens mijn vingers helemaal uit haar haal en weer naar binnen glij en zoveel mogelijk van achteren naar voren beweeg.

Zo passeer ik steeds weer haar plekje. En ze is er helemaal gek van. Ze buigt nu voorover en spert met één hand haar aars open. En haar geur windt me op. Ze blijft haar onderbuik tegen mijn natte handen aanwrijven , rytmisch.. Nu zal ik je eens echt verwennen, nu krijg je echt alles te zien, ok? Ik zie het aan je mooie kontje……. Mmmmm, en wat een stevige billen. Wij gaan ons eens lekker amuseren hé schat? Ik ben helemaal niet bedeesd zoals vorige keer. Ze heeft mij toen genomen maar toch vond ik het niet slecht..

Dat denk ik toch niet, voor zover ik nog kan denken natuurlijk. Leg je met je voeten naar de muur toe en met je hoofd net op de rand als je wilt…Ja, goed zo, prima. Langzaam trekt ze haar blouse uit. En daarna haar bh. Wat heeft ze machtige borsten!!

Ze hangen echt stevig en gevuld boven mijn hoofd. Haar bruine tepels zijn zeker zo dik als mijn pink. Dat hebben die meisjes in je klas nog niet. En wat ik straks met je doe, kunnen zij ook nog niet. Ze spreidt haar bruine schaamlippen uit elkaar, begroeid met donzig, rossig haar, en ik zie haar rose binnenkant.

Ik zie vocht glinsteren van binnen. Ik durf mij bijna niet veroeren, zo heet en hard is mijn piemel nu! Ik grijp naar haar. Kijk, hier van boven dit knobbeltje waar ik zo gevoelig was daarnet..

Wil je het allemaal eens goed betasten? Wacht ik kom naast je liggen…. Kijk, zoals wij nu liggen jij met je gezicht naar mijn kut toe en ik met je piemel voor mijn gezicht…dat wordt en genoemd. Soixante-neuf van het frans, weet je wel… Kom schatje, ik zie het bloed kloppen in je piemel!!

Sonja zal je eens verlossen zie…En doe jij intussen maar goed je zin daar van onderen…maar voorzichtig.. Dat is waar ik de voorbije dagen het meest van heb gedroomd… het afzuigen zoals zij het noemt. Ze likt mijn ballen en speelt met mijn eikel, ze slaat hem tegen haar tong, ze likt het plekje waar mijn voorhuid vastzit en mijn plasspleetje, ze duwt het open met haar tong en lippen. En ze zuigt me leeg, ze duwt mijn lid diep in haar keel, masseert mijn balletjes en slikt.

Ik spuit in harde halen… en ze kreunt. Intussen ben ik hetzelfde aan het proberen bij haar. Met een natte wijsvinger speel ik met haar aars en ik lik nu vanaf haar aars naar voren toe. Ik duw haar benen verder open en lik haar zijdezachte vlees in de lies. En dan werk ik naar voren toe met mijn tong langs de randen van haar volle, hete schaamlippen naar boven toe, tot aan haar klitje.

Daar trek ik wat rondjes, lik eens in alle richtingen zacht en soms harder met volle halen en de hele breedte van mijn tong of met korte harde prikken met het puntje van mijn tong, en dan weer helemaal terug. Hoe meer ik haar plaag, hoe heviger ze tekeer gaat met mijn arme piemel. Ze duwt en trekt mijn huid nu helemaal terug bij het inzuigen, en bespeelt mijn eikel steeds heftiger met haar tong.

Dan keert ze terug en neemt het topje van mijn voorhuid tussen haar opgespannen lippen of haar tanden. Ik heb net weer een volledige likronde afgelegd en ze probeer haar kut tegen mijn mond te duwen.

Haar klitje is nu helemaal opgezwollen en glinstert- en zeker niet van mijn speeksel alleen. Ik zuig nu op haar klit en kus haar schaamlippen, en trek ze open met mijn mond.

Ik kus haar onderkant nu zoals ik haar mond kuste daarnet. Ik vinger haar met mijn tong en ga zo diep mogelijk in haar vagina. Mijn vader verwijt mij soms dat ik een lange tong heb, en hij kon wel eens gelijk hebben!!

Oooooh, jaaaaah dieper nog…. Het geeft mij een machtig gevoel dat ik deze geweldige vrouw mag bespelen. Ik ben nu de slaaf niet meer…neen dat is zij! Ze smeekt, kreunt, gromt diep vanuit haar keel en dreigt!

Ze is gek… En ze blijft mij intussen maar betasten, aftrekken, zuigen en kussen. Ze sabbelt op mijn lid en ballen en ik doe hetzelfde met haar klit. Ik bijt zachtjes in haar lippen en klitje, en haar adem stokt!! Ik laat mijn speeksel langs haar lies en bilnaad doorglijden naar haar aars en steek nu een vinger diep in haar kont.

Ik blijf likken en steek nu ook een paar vingers in haar kutje, waarna ik ritmisch in en uit beweeg. Ik spreid haar lippen en knabbel weer op haar klitje. En ik sla, eerst voorzichtig en daarna wat harder met volle hand.

Ook tik ik lichtjes met mijn vingers op haar gespreidde kutje, waarbij ik ervoor zorg zeker haar klitje te beroeren. Ik verplaats mijn linkerarm en neem plots vol haar linkerborst vast en begin met mijn inmiddels natte vingers haar tepel te beroeren. Ik draai rondjes op wat zij haar tepelhof noemt en tik dan lichtjes tegen haar stijve tepel. Ik duw die zachtjes zoveel mogelijk in met mijn wijsvinger en laat haar dan terug springen. Zij heeft inmiddels mijn voorhuid helemaal teruggetrokken en speelt met mijn donkerpaarse eikel in de holte van haar vochtige hand.

Ze kan nu niet meer stil liggen en haar heupen bewegen schokkend. Telkens wanneer ze vooruit beweegt met haar onderbuik, ga ik heel diep met mijn vingers en wanneer ze achteruit kantelt, verdwijnt mijn rechter wijsvinger heel diep in haar kont.

Ze duwt haar kut nu in mijn gezicht en slaat haar benen rond mijn hoofd. Ik wordt drijfnat, maar blijf likken, kussen zuigen en vingeren. Jaaaah nog een beetje meer. Ze krabt met een lange nagel van haar wijsvinger langs mijn bilspleet en trekt het vel van mijn teelbalzakje naar achteren. De laatste druppels worden uit mijn eikel geperst en ze likt mij helemaal schoon. Ik zit intussen met bijna mijn volledige rechterhand in haar kut, en beweeg al mijn vingers. Met mijn tong blijf ik haar klit bewerken, die nu echt veel groter is dan het knobbeltje van eerst.

Ze kreunt nu luider en ik denk even aan mijn moeder boven, die gelukkig meestal in de keuken bezig is. Ze heeft zich intussen op haar knieën gezet, en hangt nu echt boven mij. Ze laat zich op haar ellebogen zakken, en met mijn linkerhand grijp ik naar haar reuze borsten die nu heet en zacht op mijn buik drukken. Haar bilspleet staan nu helemaal open, en ik heb vrij baan in haar hele gleuf, en ik betast haar volop.

Ik glij van boven haar aars met mijn vingers naar beneden…. Dan glij ik verder door naar beneden tot aan haar grote, dik opgezwollen schaamlippen. Ik heb een kussen onder mijn hoofd gelegd en kan nu beter bij haar kutje, en zoen en lik dat het een lieve lust is. Dat hebben wij nog nooit gehad he samen?

.

Ze had eens moeten weten… Dus brave zoon naar beneden met een potje hutspot in de handen en zijn billen al dichtgeknepen voor wat komen gaat. Sonja met haar parelende lach deed open: Ik heb zoveel werk, misschien kunnen we verder werken waar we laatst gebleven waren? En met een brede lach trekt ze mij bijna naar binnen! Ze drukt mij met de rug tegen de muur en drukt zich vol tegen mij aan. Ik voel het volume van haar prachtige lichaam, haar volle borsten die mij haast beletten te ademen, de hardheid van haar tepels, groot en bruin zoals ik ze vaak genoeg heb herinnerd in mijn natte dromen sinds die eerste keer.

Ze drukt met haar stevige onderlichaam tegen mijn uiterst gevoelige buik en ik reageer terstond. Ze voelt mijn springerig geslacht duwen tegen haar zachte dijen, heft één been en wrijft zich vol tegen mij aan.

Ze is mooi, net getrouwd, hongerig naar avontuur. Ze wil mij veel meer tonen en leren, heeft ze mij laatst verzekerd. Ik ben haar gewillige leerling, wat zeg ik.. Ik krijg het helemaal warm als ik denk aan vorige keer, de pracht van haar dijen, haar ronde kont, de geuren en warmte van het onbekende mysterie tussen haar dijen. Ze blijft mij geruststellen met haar hese, warme stem. Ze maakt me geil. Ah, wat verlang ik naar haar lichaam! Ik kom al bijna klaar van het idee alleen.

Ik zie dat ze het keukenladdertje weer op dezelfde plaats heeft gezet en ik kan niet nalaten te vragen: Ik ben al veel minder bedeesd dan 2 weken geleden, en ik kan haast niet wachten om weer naar haar prachtige benen te kunnen kijken. Ze heeft deze keer zwarte nylons aan zie ik, en in mijn binnenste vind ik dat wat jammer. Ik kon laatst zoveel zien door het zachte grijs van haar panty. Maar ze stapt nu tot op de 5de trede. Ik zie dat haar nylons ophouden halfweg haar dijen en dan zie ik haar bleke, zijdezachte huid daarboven.

En in plaats van de panty van vorige keer voel ik…. Ik verken voorzichtig de rondingen van haar opgespannen billen en kont, ik glij met mijn vingers langs haar aars en met mijn linkerhand streel ik haar zijkant en glij ik verder door naar haar zachte buik.

Ieder spleetje en plooitje is voor jou! Nu laat ik mijn rechterhand langs haar achterste naar beneden glijden en voel wat verward, bevend van verwachting zelfs tussen haar benen langs achteren.

Dat zijn mijn schaamlippen.. En vooral lekker warm en nat … dat komt door jou, kereltje. Door jou hete vingers. Lekker kutje hé dat van mij? Glij daar eens met je vinger tussen naar voren toe…jaah nog, zover je kunt.. Voel je daar dat bultje…wrijf er eens zachtjes langs…jaaaah…nooog, doe maar wrijf maar rond en rond……ietsje harder drukken nu met je vingertop…. Laat je vingertop maar staan en beweeg nu het knobbeltje wat heen en weer als je kunt………….

En ik amuseer mij.. En ze kan nu niet meer stilstaan, haar bekken kantelt heen en weer, ze draait met haar kont…nijpt haar billen dicht, en lost de spanning weer. En ze blijft met me praten, soms heet en ruw, dan weer teder, smekend bijna. En ze windt mij op zoals ik het nog nooit eerder was.

Mijn broekje staat op springen en ik ben zeker als ik wat stoot, ik dan zeker gewoon in mijn onderbroek klaarkom. Ook mijn adem gaat nu heel snel.

Plots laat ze haar rechterhand tussen haar benen glijden en spert haar schaamlippen wijd open. Ah wat een zicht zo wijdbeens boven mij! Ik ruik weer die vreemde geur zoals vorige keer.

En zo diep mogelijk… jaaah, niet bang zijn. Dieper schatje…veel dieper…en beweeg je vingers nu in mij…goed zo…en ga nu heen en weer……. En ik beweeg mijn vingers in rondjes. Tegen de zijdezachte, vochtige rose binnenzijde van haar vagina. Maar intussen blijf ik met mijn linkerwijsvinger haar knobbeltje bespelen.

Ik ga wat hoger staan en in een opwelling begin ik haar prachtige kont te likken. Ik voel plots veel vocht langs de vingers van mijn rechterhand. Ze voelt dat ik schrik. Ik vinger haar tot ze helemaal gezwollen staat waarbij ik telkens mijn vingers helemaal uit haar haal en weer naar binnen glij en zoveel mogelijk van achteren naar voren beweeg. Zo passeer ik steeds weer haar plekje. En ze is er helemaal gek van. Ze buigt nu voorover en spert met één hand haar aars open. En haar geur windt me op.

Ze blijft haar onderbuik tegen mijn natte handen aanwrijven , rytmisch.. Nu zal ik je eens echt verwennen, nu krijg je echt alles te zien, ok? Ik zie het aan je mooie kontje……. Mmmmm, en wat een stevige billen.

Wij gaan ons eens lekker amuseren hé schat? Ik ben helemaal niet bedeesd zoals vorige keer. Ze heeft mij toen genomen maar toch vond ik het niet slecht.. Dat denk ik toch niet, voor zover ik nog kan denken natuurlijk. Leg je met je voeten naar de muur toe en met je hoofd net op de rand als je wilt…Ja, goed zo, prima. Langzaam trekt ze haar blouse uit. En daarna haar bh. Wat heeft ze machtige borsten!! Ze hangen echt stevig en gevuld boven mijn hoofd. Haar bruine tepels zijn zeker zo dik als mijn pink.

Dat hebben die meisjes in je klas nog niet. En wat ik straks met je doe, kunnen zij ook nog niet. Ze spreidt haar bruine schaamlippen uit elkaar, begroeid met donzig, rossig haar, en ik zie haar rose binnenkant.

Ik zie vocht glinsteren van binnen. Ik durf mij bijna niet veroeren, zo heet en hard is mijn piemel nu! Ik grijp naar haar. Kijk, hier van boven dit knobbeltje waar ik zo gevoelig was daarnet.. Wil je het allemaal eens goed betasten? Wacht ik kom naast je liggen…. Kijk, zoals wij nu liggen jij met je gezicht naar mijn kut toe en ik met je piemel voor mijn gezicht…dat wordt en genoemd. Soixante-neuf van het frans, weet je wel… Kom schatje, ik zie het bloed kloppen in je piemel!!

Sonja zal je eens verlossen zie…En doe jij intussen maar goed je zin daar van onderen…maar voorzichtig.. Dat is waar ik de voorbije dagen het meest van heb gedroomd… het afzuigen zoals zij het noemt. Ze likt mijn ballen en speelt met mijn eikel, ze slaat hem tegen haar tong, ze likt het plekje waar mijn voorhuid vastzit en mijn plasspleetje, ze duwt het open met haar tong en lippen.

En ze zuigt me leeg, ze duwt mijn lid diep in haar keel, masseert mijn balletjes en slikt. Ik spuit in harde halen… en ze kreunt. Intussen ben ik hetzelfde aan het proberen bij haar. Met een natte wijsvinger speel ik met haar aars en ik lik nu vanaf haar aars naar voren toe. Ik duw haar benen verder open en lik haar zijdezachte vlees in de lies. En dan werk ik naar voren toe met mijn tong langs de randen van haar volle, hete schaamlippen naar boven toe, tot aan haar klitje.

Daar trek ik wat rondjes, lik eens in alle richtingen zacht en soms harder met volle halen en de hele breedte van mijn tong of met korte harde prikken met het puntje van mijn tong, en dan weer helemaal terug. Hoe meer ik haar plaag, hoe heviger ze tekeer gaat met mijn arme piemel.

Ze duwt en trekt mijn huid nu helemaal terug bij het inzuigen, en bespeelt mijn eikel steeds heftiger met haar tong. Dan keert ze terug en neemt het topje van mijn voorhuid tussen haar opgespannen lippen of haar tanden.

Ik heb net weer een volledige likronde afgelegd en ze probeer haar kut tegen mijn mond te duwen. Haar klitje is nu helemaal opgezwollen en glinstert- en zeker niet van mijn speeksel alleen.

Ik zuig nu op haar klit en kus haar schaamlippen, en trek ze open met mijn mond. Ik kus haar onderkant nu zoals ik haar mond kuste daarnet. Ik vinger haar met mijn tong en ga zo diep mogelijk in haar vagina. Mijn vader verwijt mij soms dat ik een lange tong heb, en hij kon wel eens gelijk hebben!! Oooooh, jaaaaah dieper nog…. Het geeft mij een machtig gevoel dat ik deze geweldige vrouw mag bespelen. Ik ben nu de slaaf niet meer…neen dat is zij! Ze smeekt, kreunt, gromt diep vanuit haar keel en dreigt!

Ze is gek… En ze blijft mij intussen maar betasten, aftrekken, zuigen en kussen. Ze sabbelt op mijn lid en ballen en ik doe hetzelfde met haar klit. Ik bijt zachtjes in haar lippen en klitje, en haar adem stokt!! Ik laat mijn speeksel langs haar lies en bilnaad doorglijden naar haar aars en steek nu een vinger diep in haar kont.

Ik blijf likken en steek nu ook een paar vingers in haar kutje, waarna ik ritmisch in en uit beweeg. Ik spreid haar lippen en knabbel weer op haar klitje. En ik sla, eerst voorzichtig en daarna wat harder met volle hand. Ook tik ik lichtjes met mijn vingers op haar gespreidde kutje, waarbij ik ervoor zorg zeker haar klitje te beroeren. Ik verplaats mijn linkerarm en neem plots vol haar linkerborst vast en begin met mijn inmiddels natte vingers haar tepel te beroeren.

Ik draai rondjes op wat zij haar tepelhof noemt en tik dan lichtjes tegen haar stijve tepel. Ik duw die zachtjes zoveel mogelijk in met mijn wijsvinger en laat haar dan terug springen. Zij heeft inmiddels mijn voorhuid helemaal teruggetrokken en speelt met mijn donkerpaarse eikel in de holte van haar vochtige hand. Ze kan nu niet meer stil liggen en haar heupen bewegen schokkend.

Telkens wanneer ze vooruit beweegt met haar onderbuik, ga ik heel diep met mijn vingers en wanneer ze achteruit kantelt, verdwijnt mijn rechter wijsvinger heel diep in haar kont. Ze duwt haar kut nu in mijn gezicht en slaat haar benen rond mijn hoofd. Ik wordt drijfnat, maar blijf likken, kussen zuigen en vingeren. Jaaaah nog een beetje meer.

Ze krabt met een lange nagel van haar wijsvinger langs mijn bilspleet en trekt het vel van mijn teelbalzakje naar achteren. De laatste druppels worden uit mijn eikel geperst en ze likt mij helemaal schoon. Ik zit intussen met bijna mijn volledige rechterhand in haar kut, en beweeg al mijn vingers. Met mijn tong blijf ik haar klit bewerken, die nu echt veel groter is dan het knobbeltje van eerst. Ze kreunt nu luider en ik denk even aan mijn moeder boven, die gelukkig meestal in de keuken bezig is.

Ze heeft zich intussen op haar knieën gezet, en hangt nu echt boven mij. Ze laat zich op haar ellebogen zakken, en met mijn linkerhand grijp ik naar haar reuze borsten die nu heet en zacht op mijn buik drukken. Haar bilspleet staan nu helemaal open, en ik heb vrij baan in haar hele gleuf, en ik betast haar volop.

Ik glij van boven haar aars met mijn vingers naar beneden…. Dan glij ik verder door naar beneden tot aan haar grote, dik opgezwollen schaamlippen. Ik heb een kussen onder mijn hoofd gelegd en kan nu beter bij haar kutje, en zoen en lik dat het een lieve lust is. Dat hebben wij nog nooit gehad he samen? Ah ik verlang er al naar je in mij te voelen spuiten met je prachtige piemel! Ik voel het weeral trekken in mijn lies. En dan gaat ze met haar prachtige billen open op mij zitten. Wat een gevoel, al dat warme hete vlees tegen mijn onderbuik.

Het geschuur en gewriemel van haar natte kut tegen mijn ballen die waarschijnlijk haast verdwijnen in haar kont wanneer haar bekken naar achteren kantelt. Ik laat haar maar bewegen en kijk gefascineerd naar haar grote borsten die nu vlak voor mij op en neer dansen op haar bezeten ritme.

Ik sla ze wat met het topje van mijn tong en trek rondjes rond haar tepel. Na een paar seconden verander ik van richting. Ondertussen hef ik haar borsten zachtjes op en streel de huid aan de onderzijde. Nu bewerk ik haar tepels wat harder, ik zuig er nu echt aan of trek ze binnen in mijn mond met gespannen lippen. Daarna neem ik een tepel zachtjes tussen mijn tanden en trek er wat aan. Ondertussen blijf ik afwisselen met zuigen, steeds heftiger. Dan neem ik de hele tepelhof in de mond en wrijf er vol met mijn tong langs.

Met mijn handen ga ik nu langs onderen in de aanval…ik glijd tussen onze onderbuiken door en langs haar liezen en zoek haar klitje met een natte vinger. Ondertussen begin ik ook zelf te bewegen met mijn bekken. Ik open mijn benen wat bij het stoten, en ga zo veel dieper.

Ik hoor haar stokkend ademhalen. Nog zo… sneller asjeblieft!!! En hoe heftig zij ook beweegt bovenop, ik beweeg langzaam en om de paar stoten ga ik ééns heel diep met mijn benen helemaal open en knieën lichtjes opgetrokken. Ze laat zich dan heel diep zakken, alsof ze mijn lid helemaal wil opslokken. Ik hef haar op met mijn onderlichaam zodat ze als gespietst zit op mijn piemel, en daarna vang ik haar weer op met mijn bekken.

Ondertussen blijf ik haar vingeren, vooraan maar ook onderaan en soms grijp ik stevig naar haar borsten…ik laat ze liggen op mijn handen en laat ze dan plots doorhangen.. Ze gaat steeds sneller op en neer en beweegt haar bekken wild. Het vocht loopt langs mijn onderbuik, mijn liezen en vooral mijn ballen zijn helemaal nat. Ik glij nu zeer gemakkelijk in en uit en zij is helemaal door het dolle heen. Ze blijft mij aanvuren en ik ben nu helemaal geil!!

Intussen kust ze mij vurig. Ik ben haast jaloers op je vrouw later…! Mijn vingers glijden van aan haar klit tot in haar aars zonder de minste belemmering nu.

Wat is ze nat en heet! Eet me maar helemaal op…zuig me leeg! En zelf trekt ze mijn hele eikel bloot en begint mij hartstochtelijk schoon te likken waarbij ze mij telkens erg diep in de mond neemt. Ik voel haar gehemelte, de druk van haar soepele tong en begin steeds meer opgewonden te geraken. De aanblik van haar grote stevige kont, het geil dat nu van haar geopende, dikke vlezige lippen drupt, de smaak van haar sterk opgezwollen klit die nu helemaal naar buiten komt , de geur van haar zweet en vooral haar zwoele, diepe, smekende soms ook bevelende, hese stem…het feit dat ik haar diepe verlangen hoor, ruik, voel…dit is het einde.

Met hortende, stotende rukken kom ik klaar. Integendeel…daar is ze zelf ook weer! En ik doe wat ze heeft gevraagd….. Wij weten niet van ophouden.

Na wat een eeuwigheid lijkt, zucht ze diep, voldaan en komt met haar gezicht bij mij.. Ze kust me nu heel teder. Het mooiste geschenk dat een vrouw kan krijgen. En je voelt mij zo goed aan…. Vond je het prettig lieveling? Die tijd samen overtreft mijn heetste dromen. Het gevoel van haar lichaam gaat mijn verbeelding ver te boven…ik kan niet meer zonder haar..

Hoe kan ik haar vertellen dat ik nu weer dagenlang niet meer zal weten hoe recht te staan uit mijn bank zonder dat mijn paal opvalt!

Hoe kan ik kwijt dat ik soms naar de benen van de juffrouw van wiskunde en frans zit te loeren van boven mijn boek, en dat ik dan over haar fantaseer.

Ze leest het allemaal in mijn ogen en neemt mijn eikel tussen wijsvinger en duim en streelt mijn nu al weer wat slappere penis liefdevol. Maar ik kan het niet helpen, ik mag je nu eenmaal erg graag. We gaan ons stilletjes wat wassen, en dan laat ik je terug naar boven gaan. Je ma zal wel denken dat ik je laat werken als een dokwerker hier. Langzaam masseert ze mijn lichaam met haar washandje.

En ze praat met mij…kalmerend…als een grote zus. En ook ik mag haar wassen…en ik slaag erin dit even teder te doen… wel krijg ik weer een opstandje…maar wij doen er verder niets mee…we hebben het gehad en zijn moe maar gelukkig.

En wat wij samen hebben vind ik heel mooi.. Ik heb zoiets nog nooit gehad met een man. Eerlijk gezegd durf ik meer met een lieve jongen zoals jij dan met mijn eigen man. Mannen zijn ruw, hard en enkel uit op hun eigen bevrediging…. Jij bent lief, zacht, teder en voorzichtig…. Maar tegen die tijd zul je mij al lang vergeten zijn.. Intussen heeft ze mij aangekleed en mij naar de keukendeur geloodst.

Ik neem afscheid en ga stilletjes naar boven. Ik voel me fysiek moe en voldaan, maar in mijn hart is er iets veranderd… Ik begrijp het niet. Boven vraagt moeder honderduit wat wij allemaal hebben uitgepakt. En achter moeders rug knijpt ze snel eens in mijn hand en smijt een kushandje…Ooh, Sonjaaatje toch!

Mijn lieve, rosse stoot! Sonja of de verleiding — deel 3 In de weken die volgden kregen Sonja en ik elkaar bijna niet te zien. Om te beginnen was haar man 2 weken thuis in ziekteverlof. Daarna vond ook zij deeltijds werk zodat ze vaak weg was als ik thuis was. Tot overmaat van ramp zat moeder constant achter mijn vodden aan, want ik had de mevrouw van beneden zo goed geholpen, tot 2 keer toe, maar thuis deed ik echt niet veel in het huishouden.

Dus het werd tijd dat dit veranderde, en iedere week lag er een waslijst met karweitjes klaar die zoonlief moest opknappen. Iedere dag dat ik Sonja niet kon zien, groeide mijn verlangen naar een volgend intiem samenzijn.

Ik hield het bijna niet meer uit. Als ik alleen maar aan haar dacht, kreeg ik al een harde…en hoe langer het duurde, hoe meer ik aan Sonja moest denken. Beneden had ik al iets gehoord en ik ging eerst langs de keukendeur naar beneden, trapje af om een kit kolen te gaan scheppen. Zo kon ik vanuit het achterhuisje waar onze berging was, binnenkijken in de living van mijn buurvrouw. Alsof ze het wist kwam ze voor het raam staan. Ze was in een zwarte badjas, en het zwart contrasteerde prachtig met haar melkwitte, weelderige decolleté.

Het was een korte badjas, en ik kon haar welgevormde dijen zien. Plots raapte ze iets op van de lage vensterbank en ze gaf mij onbewust een prachtige inkijk op haar boezem die al meteen voor reactie zorgde beneden mijn broeksband!

Wauw, wat was Sonja toch mooi! En wat had ik haar gemist! Ik had nooit geweten dat iemand zo erg kon verlangen naar een ander…. Ik kreeg weer visioenen van de vorige keer en onwillekeurig gleed mijn rechterhand naar de bobbel in mijn broek en ik begon mijzelf te strelen.

Vlug deed ik mijn korte broekje uit en begon langzaam te masturberen in mijn slipje. De vrouw kijkt goedkeurend naar het lijf van het meisje en trekt het rokje nog verder omhoog. De zoom van het ding hangt nu ruim vijftien centimeter boven het kutje waardoor ze net zo goed in haar blote reet had kunnen staan.

De vrouw draait zich om naar de mannen. Het lijkt mij leuk als jullie mee gaan naar mijn huis. Neem mijn lakjas even mee wil je? Tijdens de wandeling voelt ze regelmatig aan de tietjes van het meisje. Wie zijn die twee mannen eigenlijk”. Monica verteld over haar problemen met haar vader en wat haar zo is overkomen. Tijdens haar verhaal zit Helga meerder malen aan haar eigen kut te voelen.

Mijn vader heeft dat vroeger ook gedaan en regelmatig kwam hij bij mij op mijn kamertje even goedenacht wensen. Meestal moest ik hem dan pijpen of hij wilde dat ik in zijn mond pieste. Jonge meisjes wijn noemde hij dat. Ik was pas twaalf toe hij voor de eerste keer zijn dikke leuter in mijn kleine kutje propte.

Later bleek dat mijn moeder overal van af wist en regelmatig toekeek als ik geneukt werd door mijn vader maar tot mijn zestiende heeft ze zich niet aan mij vergrepen. Op mijn verjaardag kreeg ik als kado dat ik voortaan bij hun in bed mocht slapen en vanaf die tijd moest ik met allebei mijn ouders geilen. Soms neukte ik mijn moeder met een voorbinddildo terwijl mijn vader me in mijn kontje naaide wat hij trouwens al heel snel bij mij deed”.

Al pratende kwamen ze bij een kleine boerderij aan met de mannen en de honden in hun kielzog. Potsierlijk stak de stijve pik nog uit de broek van Wim terwijl Bert zijn broek niet eens meer aanhad en hij dus ook het hele eind in zijn blote reet had gelopen.

Hij had gehoopt dat ze onderweg nog iemand tegen zouden komen maar helaas voor hem gebeurde dat niet. Helga toetste een code in op een electronisch nummerslot en liet iedereen binnen. Helga neemt de lakjas over van Bert en legt deze op een tafel. Ze doet koffie en water in het koffiezetapparaat en zet het ding aan. Ze zet vier bekers op een dienblad neer. Ook de suiker en melk krijgen naast de bekers een plaatsje. De mannen nemen plaats op de bank en kijken eens in het rond.

De vloer is betegeld en kleden liggen er niet. De bank heeft een soort kunstlederen bekleding en de rest van het meubilair is ook bekleed met datzelfde kunstleer of is gewoon kaal.

Kortom, een beetje Spartaans uiterlijk. Helga glimlacht als ze de wat verwonderde blikken ziet. Het koffiezetapparaat heeft zijn werk gedaan en al gauw zit iedereen van een dampende beker koffie te genieten. Op internet had hij een site gevonden van hondenbezitters die hun dieren beschikbaar hadden voor sex met mensen. Op een gegeven moment had hij op de site gevraagd of iemand hem geen vriendendienst kon leveren aangezien hij niet genoeg geld had om aan de vraagprijs van 1.

Degene die hem zou helpen mocht dan ook met Monica neuken. Wim had meegevoeld met Bert en zo was het gekomen. Helga zat zich te vingeren tijdens het verhaal en aan het einde trok ze kreunend haar vingers uit haar kut.

Zelf loop ik altijd naakt rond en als ik moet pissen doe ik dat waar ik op dat moment ben”. Ze zet haar worden kracht bij door haar benen te spreiden en met een boogje op de grond te plassen. Tijdens het plassen sluit ze haar benen waardoor het gele vocht niet meer weg kan en rijkelijk over de bank stroomt.

Monica voelt de warme pis onder haar billen lopen en van pure geiligheid begint zij ook haar urine te lozen. Bert ziet zijn kans schoon en gaat voor de vrouwen staan. Hij begint te persen en een dikke straal pis sproeit over de twee heen. Gretig opent Helga haar mond en weet de straal te vangen. Twee monden vol slikt ze door en de rest verdeeld ze gretig over haar lijf.

Ze neemt nog een mondje pis en geeft haar buurmeisje een tongzoen. Monica schrikt er niet van terug en langzaam slikt ze de haar aangeboden urine door.

Bert kan het niet langer aanzien en kleed zich geheel uit. Hij trekt de vrouwen overeind en gaat op de bank zitten om zichzelf daarna met de pis van de vrouwen in te smeren. Helga bukt zich over de stijve lul van Bert en begint hem te pijpen. Wim komt achter haar staan en duwt in een beweging zijn harde lul in het kutje van Helga.

Hij neukt haar een paar minuten en trekt dan zijn pik er weer uit. De dikke paarse eikel wordt tegen haar poepgat gezet. Langzaam perst hij zijn lul haar darmen binnen wat vrij gemakkelijk gaat. Hij begint haar in een hoog tempo te naaien tot hij onder het slaken van een soort oerkreet haar reet volspuit.

Bert zit met zijn kont nog in de urine te soppen en heeft het geile toneelstukje gadegeslagen. Zijn ballen doen onderhand pijn van het ingehouden orgasme. Helga heeft door de neukbeurt in haar kont de lul van Bert even gelaten voor wat hij is maar nu ze eenmaal volgespoten is grijpt ze de stijf overeind staande leuter weer beet. Zij trekt een paar keer aan zijn keiharde lul en bijna meteen vliegen de klodders sperma op de grond.

Monica knielt voor het neer en likt het laatste beetje sperma van zijn lul af. Bert staat meer en meer verbaasd over de geiligheid van zijn dochter. Hij pakt haar hoofd en geeft haar een tongzoen om zijn eigen sperma te kunnen proeven.

Helga ligt op haar knieën en likt het sperma van de vloer. Bert ziet haar onder zich, pakt zijn pik beet en pist Helga boven op haar blonde haren.

Zijn dochter ligt al gauw op haar rug onder Helga en vangt de pis van haar vader op zoveel ze kan. Helga gaat op haar liggen en de vrouwen beginnen elkaar te kussen, te vingeren en te likken. Hier heb je nog wat pis, drink het uit me kut sloerie.

Geile teef, hondehoer dat je bent. Gore rotslet, vaderneuker, geile pishoer”. Het schelden windt Helga zichtbaar op. Het duurt een minuutje of vier voordat ze weer tot haar positieven komt in de armen van de zeiknatte Monica. Geef me even je telefoonnummer want ik denk dat ik je later nog wel eens nodig heb” zegt Helga.

Hij kleedt zich weer netjes aan geeft Helga een kaartje. Helga laat Wim uit en komt weer terug de kamer in waar ze gelijk nog wat pis laat lopen. Een klein plasje urine vormt zich om hun voeten. Volgens mij zou het beter zijn als Monica het huis uitgaat en ik zou graag hebben dat ze bij mij kwam wonen. Ik ben nogal rijk en zal je goed betalen Bert, ik koop haar voor Je mag van mij, op afspraak, nu en dan eens langs komen om te kijken hoe het met haar is.

Je mag haar dan ook neuken als ze daar zelf zin in heeft en een enkele keer blijven slapen is heel misschien ook mogelijk. Voor de rest is ze dan voor mijn genot.

Ik maak er geen geheim van dat ik haar wil hebben voor ongeremde geile sex maar aan de andere kant mag ik Monica wel heel graag en ik zal dan ook goed voor haar zorgen. Hebben we een deal? Vanzelfsprekend moet Monica het ook willen maar volgens mij is dat geen probleem”. Bert weet even niet hoe hij het heeft maar Monica kijkt naar Helga. Ze blijft naar haar kijken terwijl ze zegt ”papa, ik weet niet waarom ik het zo voel maar ik wil graag bij Helga blijven wonen”.

Bert heeft ondertussen even nagedacht en hij kijkt Monica aan. Ik ken haar goed genoeg om te weten dat als ze dat zegt ze dit ook graag wil. Mogelijk voorkomt het ook dat er iets ergers kan gebeuren tussen ons. Voor de rest heb ik het idee dat ze bij jou wel in veilige handen is. Ik wil je wel eens per een of twee maanden een keertje zien schat”. Monica staat op en valt haar vader in de armen. Monica, uit die kleren. Hier in huis lopen we alleen naakt rond. Geef ze maar meteen hier”. Monica trekt het drijfnatte setje uit en geeft het aan Helga.

Met een boogje verdwijnen ze inde vuilnisbak. Trouwens , hier in huis heb je toch geen kleding nodig dus dat is alvast geen probleem.Thuisontvangst groningen video sex a

  • Opengesperde kut aangeboden sex
  • SEXCONTACT GAY ESCORT SERVICE GELDERLAND
  • Ik laat haar maar bewegen en kijk gefascineerd naar haar grote borsten die nu vlak voor mij op en neer dansen op haar bezeten ritme.
  • Opengesperde kut aangeboden sex
  • GRATIS AFTREK FILMS AFZUIGEN LUL
Gratis sexadressen plassex date


opengesperde kut aangeboden sex

Lekker gepijpt worden ero hengelo


De knoop is buiten haar kut gebleven dus de hond kan er meteen weer vanaf. Nog voordat de dikke lul tussen haar schaamlippen vandaan is ligt Monica er al onder om het sperma op te slobberen. Mondenvol druipt er uit de uitgewoonde kut en gretig slikt ze alles zoveel mogelijk door.

Ook haar gezicht wordt bedekt met een laagje glibberig zaad. Monica stopt met het uitlikken van de geile snee waarop de vrouw zich omdraait om de restanten sperma van het meisje af te likken. Het gezicht van Monica is schoongelikt en ze staan beide op. De vrouw kijkt goedkeurend naar het lijf van het meisje en trekt het rokje nog verder omhoog. De zoom van het ding hangt nu ruim vijftien centimeter boven het kutje waardoor ze net zo goed in haar blote reet had kunnen staan.

De vrouw draait zich om naar de mannen. Het lijkt mij leuk als jullie mee gaan naar mijn huis. Neem mijn lakjas even mee wil je? Tijdens de wandeling voelt ze regelmatig aan de tietjes van het meisje. Wie zijn die twee mannen eigenlijk”. Monica verteld over haar problemen met haar vader en wat haar zo is overkomen. Tijdens haar verhaal zit Helga meerder malen aan haar eigen kut te voelen. Mijn vader heeft dat vroeger ook gedaan en regelmatig kwam hij bij mij op mijn kamertje even goedenacht wensen.

Meestal moest ik hem dan pijpen of hij wilde dat ik in zijn mond pieste. Jonge meisjes wijn noemde hij dat. Ik was pas twaalf toe hij voor de eerste keer zijn dikke leuter in mijn kleine kutje propte. Later bleek dat mijn moeder overal van af wist en regelmatig toekeek als ik geneukt werd door mijn vader maar tot mijn zestiende heeft ze zich niet aan mij vergrepen.

Op mijn verjaardag kreeg ik als kado dat ik voortaan bij hun in bed mocht slapen en vanaf die tijd moest ik met allebei mijn ouders geilen.

Soms neukte ik mijn moeder met een voorbinddildo terwijl mijn vader me in mijn kontje naaide wat hij trouwens al heel snel bij mij deed”.

Al pratende kwamen ze bij een kleine boerderij aan met de mannen en de honden in hun kielzog. Potsierlijk stak de stijve pik nog uit de broek van Wim terwijl Bert zijn broek niet eens meer aanhad en hij dus ook het hele eind in zijn blote reet had gelopen. Hij had gehoopt dat ze onderweg nog iemand tegen zouden komen maar helaas voor hem gebeurde dat niet.

Helga toetste een code in op een electronisch nummerslot en liet iedereen binnen. Helga neemt de lakjas over van Bert en legt deze op een tafel. Ze doet koffie en water in het koffiezetapparaat en zet het ding aan. Ze zet vier bekers op een dienblad neer. Ook de suiker en melk krijgen naast de bekers een plaatsje. De mannen nemen plaats op de bank en kijken eens in het rond. De vloer is betegeld en kleden liggen er niet.

De bank heeft een soort kunstlederen bekleding en de rest van het meubilair is ook bekleed met datzelfde kunstleer of is gewoon kaal. Kortom, een beetje Spartaans uiterlijk. Helga glimlacht als ze de wat verwonderde blikken ziet. Het koffiezetapparaat heeft zijn werk gedaan en al gauw zit iedereen van een dampende beker koffie te genieten. Op internet had hij een site gevonden van hondenbezitters die hun dieren beschikbaar hadden voor sex met mensen.

Op een gegeven moment had hij op de site gevraagd of iemand hem geen vriendendienst kon leveren aangezien hij niet genoeg geld had om aan de vraagprijs van 1. Degene die hem zou helpen mocht dan ook met Monica neuken. Wim had meegevoeld met Bert en zo was het gekomen. Helga zat zich te vingeren tijdens het verhaal en aan het einde trok ze kreunend haar vingers uit haar kut. Zelf loop ik altijd naakt rond en als ik moet pissen doe ik dat waar ik op dat moment ben”.

Ze zet haar worden kracht bij door haar benen te spreiden en met een boogje op de grond te plassen. Tijdens het plassen sluit ze haar benen waardoor het gele vocht niet meer weg kan en rijkelijk over de bank stroomt. Monica voelt de warme pis onder haar billen lopen en van pure geiligheid begint zij ook haar urine te lozen. Bert ziet zijn kans schoon en gaat voor de vrouwen staan. Hij begint te persen en een dikke straal pis sproeit over de twee heen.

Gretig opent Helga haar mond en weet de straal te vangen. Twee monden vol slikt ze door en de rest verdeeld ze gretig over haar lijf. Ze neemt nog een mondje pis en geeft haar buurmeisje een tongzoen. Monica schrikt er niet van terug en langzaam slikt ze de haar aangeboden urine door. Bert kan het niet langer aanzien en kleed zich geheel uit. Hij trekt de vrouwen overeind en gaat op de bank zitten om zichzelf daarna met de pis van de vrouwen in te smeren.

Helga bukt zich over de stijve lul van Bert en begint hem te pijpen. Wim komt achter haar staan en duwt in een beweging zijn harde lul in het kutje van Helga. Hij neukt haar een paar minuten en trekt dan zijn pik er weer uit. De dikke paarse eikel wordt tegen haar poepgat gezet. Langzaam perst hij zijn lul haar darmen binnen wat vrij gemakkelijk gaat.

Hij begint haar in een hoog tempo te naaien tot hij onder het slaken van een soort oerkreet haar reet volspuit. Bert zit met zijn kont nog in de urine te soppen en heeft het geile toneelstukje gadegeslagen. Zijn ballen doen onderhand pijn van het ingehouden orgasme. Helga heeft door de neukbeurt in haar kont de lul van Bert even gelaten voor wat hij is maar nu ze eenmaal volgespoten is grijpt ze de stijf overeind staande leuter weer beet.

Zij trekt een paar keer aan zijn keiharde lul en bijna meteen vliegen de klodders sperma op de grond. Monica knielt voor het neer en likt het laatste beetje sperma van zijn lul af. Bert staat meer en meer verbaasd over de geiligheid van zijn dochter.

Hij pakt haar hoofd en geeft haar een tongzoen om zijn eigen sperma te kunnen proeven. Helga ligt op haar knieën en likt het sperma van de vloer. Bert ziet haar onder zich, pakt zijn pik beet en pist Helga boven op haar blonde haren. Zijn dochter ligt al gauw op haar rug onder Helga en vangt de pis van haar vader op zoveel ze kan. Helga gaat op haar liggen en de vrouwen beginnen elkaar te kussen, te vingeren en te likken. Hier heb je nog wat pis, drink het uit me kut sloerie. Geile teef, hondehoer dat je bent.

Gore rotslet, vaderneuker, geile pishoer”. Het schelden windt Helga zichtbaar op. Het duurt een minuutje of vier voordat ze weer tot haar positieven komt in de armen van de zeiknatte Monica.

Geef me even je telefoonnummer want ik denk dat ik je later nog wel eens nodig heb” zegt Helga. Hij kleedt zich weer netjes aan geeft Helga een kaartje. Helga laat Wim uit en komt weer terug de kamer in waar ze gelijk nog wat pis laat lopen.

Een klein plasje urine vormt zich om hun voeten. Volgens mij zou het beter zijn als Monica het huis uitgaat en ik zou graag hebben dat ze bij mij kwam wonen. Ik ben nogal rijk en zal je goed betalen Bert, ik koop haar voor Je mag van mij, op afspraak, nu en dan eens langs komen om te kijken hoe het met haar is. Je mag haar dan ook neuken als ze daar zelf zin in heeft en een enkele keer blijven slapen is heel misschien ook mogelijk. Voor de rest is ze dan voor mijn genot.

Ik maak er geen geheim van dat ik haar wil hebben voor ongeremde geile sex maar aan de andere kant mag ik Monica wel heel graag en ik zal dan ook goed voor haar zorgen.

Hebben we een deal? Vanzelfsprekend moet Monica het ook willen maar volgens mij is dat geen probleem”. Bert weet even niet hoe hij het heeft maar Monica kijkt naar Helga. Ze blijft naar haar kijken terwijl ze zegt ”papa, ik weet niet waarom ik het zo voel maar ik wil graag bij Helga blijven wonen”.

Bert heeft ondertussen even nagedacht en hij kijkt Monica aan. Ik ken haar goed genoeg om te weten dat als ze dat zegt ze dit ook graag wil.

Mogelijk voorkomt het ook dat er iets ergers kan gebeuren tussen ons. Voor de rest heb ik het idee dat ze bij jou wel in veilige handen is. Ik wil je wel eens per een of twee maanden een keertje zien schat”.

Monica staat op en valt haar vader in de armen. Elles ont juste envie de baiser vite fait. Accepteriez-vous d'utiliser un préservatif si vous couchez avec une partenaire rencontrée sur notre site? Et enfin, avez-vous 24 ans ou plus? Les femmes nous ont demandé de ne pas autoriser les moins de 24 ans à les contacter, parce qu'elles ont déjà subi le comportement grossier de certains hommes plus jeunes. Vous pouvez maintenant accéder à la liste et aux photos des femmes de votre région.

Encore une fois, soyez discret au sujet de leur identité. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal. Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux?

opengesperde kut aangeboden sex