— Posted in Tantrisk oslo best mature porn

Sex emmeloord grote natte schaamlippen

sex emmeloord grote natte schaamlippen

Tetten zuigen 65 plus sex

Tijdens de overgang daalt de hoeveelheid oestrogenen. Dit kan de balans in de vagina verstoren waardoor infecties gemakkelijker de kop op kunnen steken.

Door de hormonale veranderingen die tijdens de overgang plaatsvinden wordt de vaginawand dunner en gevoeliger. De huid verliest de cellagen die de zenuwen en bloedvaten beschermen. Hierdoor kunnen bij penetratie sneller irritaties en wondjes ontstaan. Ook wordt de clitoris gevoeliger waardoor onhandige aanrakingen sneller pijn kunnen veroorzaken. Een vrouwenlichaam heeft tijdens en na de overgang meer tijd nodig om zich klaar te maken voor seks.

Het kost meer tijd om voldoende bloed naar de vagina te stuwen en vochtig te worden. Maar ondanks dat het wat langer duurt, uiteindelijk maakt het lichaam dan voldoende vocht aan. Belangrijk is het dus om de extra tijd voor het voorspel te nemen. Een goed glijmiddel helpt in de meeste gevallen bij het voorkomen van wrijving en schuring, en dus pijn bij het vrijen. Helpt een goed glijmiddel zoals Pjur Med Premium niet, dan kan een zalf of zetpil met een lage dosering van het hormoon oestrogeen ook een oplossing zijn.

Dit zorgt voor herstel van de slijmvliezen. De toedieningsvorm is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Hiervoor moet u wel bij uw huisarts een recept halen. Die kan u ook meteen vertellen wat de eventuele bijwerkingen zijn. Seks is meer dan penetratie. Seks is ook masseren, zoenen, strelen et cetera. Als u pijn ervaart tijdens de penetratie, verken dan met elkaar andere mogelijkheden van seks en intimiteit.

Heb plezier, geniet van elkaars lichaam, ontspan, haal de prestatiedruk eraf. Waarschijnlijk gaat u na verloop van tijd, door de ontspannen en andere manier van vrijen, meer genieten en zo meer opwinding ervaren, ook lichamelijk.

Dit helpt weer bij het voorkomen van pijn bij de penetratie. Een vrouw kan na de menopauze nog minder dan vroeger een harde of onhandige benadering van de man verdragen. De clitoris wordt gevoeliger doordat de huid er omheen dunner wordt. Vandaar dat een al te directe stimulatie in plaats van prettige gevoelens eerder irritaties opwekt. Het werkt vaak beter om niet de clitoris zelf, maar vooral de streek er omheen te strelen. Veranderingen in seksualiteit na je 45ste. Een vaginale infectie kan ontstaan na een verstoring van de balans in de vaginaflora.

Dit kan bijvoorbeeld komen door het gebruik van zeep. Zeep verstoort namelijk de normale zuurgraad van de vagina, waardoor het evenwicht tussen nuttige en schadelijke bacteriën, gisten en schimmels verstoord wordt.

Door deze onbalans krijgen schimmels de kans zich te ontwikkelen en kunnen infecties makkelijker ontstaan. Ook hormoonveranderingen kunnen een onbalans in de vagina, en dus infecties veroorzaken. Oorzaken van hormoonveranderingen kunnen zijn: Andere oorzaken kunnen zijn: Ook kleine beschadigingen, die kunnen ontstaan als er gevreeën wordt terwijl de vagina nog niet vochtig genoeg is, kunnen de oorzaak zijn van een vaginale schimmelinfectie.

En heeft u een lage weerstand door bijvoorbeeld slaapgebrek of heeft u diabetes en uw suiker niet goed onder controle? Dan is de kans groter op een vaginale schimmelinfectie. Meestal zorgt het lichaam er zelf voor dat de balans weer herstelt. Verdwijnen de symptomen niet vanzelf? Of heeft u veel klachten?

Stap dan naar uw huisarts. Gaat het om een bactieriële infectie, dan helpt anti-biotica. Gaat het om een schimmelinfectie dat is de meest voorkomende , dan zal de huisarts een vaginale crème of tabletten voorschrijven om de schimmel te doden. Of u kunt zelf een crème kopen bij drogist of apotheek. Een schimmelinfectie is te herkennen aan de afscheiding; dat is dan vaak wit, niet ruikend en korrelig.

Vaginale infecties kunt u in veel gevallen ook voorkomen. Door bijvoorbeeld geen gewone zeep te gebruiken maar te wassen met lauw water of een speciale was-emulsie te gebruiken.

Was ook niet te vaak. Teveel wassen doodt ook de goede vaginale bacteriën. Blijf verder niet te lang doorlopen met natte badkleding en verwissel regelmatig tampons en inlegkruisjes. Het gebruik van inlegkruisjes heeft, in tegenstelling wat vaak wordt beweerd, geen negatieve invloed op de vagina flora. Zo blijkt uit recent internationaal onderzoek. Ook het type en het materiaal van het ondergoed maakt geen verschil. Wat wel helpt is om niet te vrijen met een droge vagina.

Als de vaginawand niet vochtig genoeg is bij het vrijen, kunnen kleine beschadigingen en irritaties ontstaan. Hierdoor raakt de vaginale flora uit evenwicht en krijgen schimmels de kans om te groeien en kunnen er vaginale infecties ontstaan. U heeft hierboven kunnen lezen dat angst voor pijn die komen gaat ook pijn kan veroorzaken. Als reactie op de pijn die wordt verwacht, worden de bekkenbodemspieren aangegespannen en deze aangespannen bekkenbodemspieren zorgen er voor dat penetratie pijnlijk wordt.

Om deze vervelende vicieuze cirkel te doorbreken, en om weer te kunnen ontspannen tijdens het vrijen en voorafgaand aan penetratie, kan een dilatorset of een vibrator heel goed helpen. Door het rustig experimenteren met de juiste vibrator kan de dame weer leren te genieten van het gevoel van opwinding en seks zonder spanning. En kan de angst rond penetratie weggehaald worden. Het experimenteren kan beginnen met stimulatie van de clitoris en rustig opbouwen naar het helemaal inbrengen van de vibrator.

Belangrijk is wel dat de dame voorafgaand de seksuele opwinding zoekt. Door het lezen van opwindende verhalen of het kijken naar een sexy film bijvoorbeeld. Zonder opwinding maakt het lichaam zich niet klaar voor penetratie en wordt de vagina niet vochtig genoeg.

Een goede vibrator om mee te experimenteren is de BGood. Een zachte vibrator met een toegankelijk formaat, goede trillingen en een vriendelijke prijs. En ook de Mikazuki super zachte buitenkant en de Pinky formaat zijn aanraders.

Een kijk ook eens naar de Weer Genieten van Vrijen Box. Het gebruik van een dilatorset een goede dilatorset die we getest hebben in samenwerking met bekkentherapeuten vindt u in onze winkel. Gebruik van dilators ook wel pelottes genoemd wordt meestal onder begeleiding van een bekkentherapeut uitgevoerd.

Een andere oplossing om pijn bij vrijen te voorkomen, is het aannemen van een andere positie tijdens de gemeenschap. Het kan voor de vrouw prettiger zijn om bovenop te zitten, of via een zijligging of van achteren. Deze posities geven in elk geval meer bewegingsvrijheid voor de vrouw zodat ze kan zoeken naar de gemakkelijkste houding. Ook kan het goed zijn te kiezen voor standjes waarbij de penis niet te diep in de vagina komt en de vrouw controle houdt over de penetratie.

Kijk hiervoor naar beste standjes voor een grote penis. Hierin ziet u een aantal duidelijke tekeningen. Als je wat ouder wordt kan het ook prettig zijn als de vrouw op het bed ligt terwijl de man met zijn knieën op de grond zit, zodat beide partners niet fysiek belast worden met het lichaamsgewicht van de ander. Misschien is het goed om de aandacht eens te verleggen naar aaien, strelen zonder gemeenschap.

Denk bijvoorbeeld aan het geven van een erotische massage. Of kijk eens naar de streeloefeningen van Sensate Focus.

Als er een tijdje niet wordt gevreeën zonder penetratie kunnen de pijnlijke plekjes helen en ontstaat er ruimte om elkaars lichaam op een andere manier te her ontdekken.

Als u pijn ervaart tijdens het vrijen kunt u, ongeacht wat de oorzaak is, de bekkenbodem onbewust aangespannen bij het vrijen. Dit als reactie op de angst voor de pijn die komen gaat. Door deze aangespannen bekkenbodemspieren wordt de vagina smaller en penetratie nog pijnlijker.

Goede bekkenbodem helpt bij pijn bij vrijen. Naast het bestrijden van de pijn, kunnen Ontspanningsoefeningen helpen om de vicieuze cirkel te doorbreken. En kijk ook eens naar de streeloefeningen van Sensate Focus waarmee u samen aan herstel kunt werken. Door seksueel actief te blijven zorgt u voor een goede doorbloeding en werking van de seksuele organen. Zorg dus dat u het plezier in seks niet verliest. Masturbatie is ook effectief om de vagina in goede conditie te houden.

De Je Joue Mimi is bijvoorbeeld een effectieve stimulator die ook nog eens erg mooi is. Praat over uw pijnklachten en zoek hulp! Vrijen doe je voor je plezier en niet omdat het moet. Pijn hoort niet bij vrijen! Als u pijn ervaart bij het vrijen, beleeft de partner daar meestal ook geen plezier aan.

Pijnklachten bij seks zijn een serieus probleem en komen vaker voor dan u denkt. Hoe moeilijk het ook kan zijn, praten over uw problemen met uw partner of huisarts is een eerste noodzakelijke stap voor het vinden van een oplossing. Met dank aan medisch seksuoloog W. Hieronder kunt u zien hoe zo'n eerste gesprek er uit ziet, en wat de werkwijze is van een seksuoloog. Overslaan en naar de inhoud gaan. En dat is zonde, want meestal is er wat aan deze pijnklachten te doen. Welke pijn bij vrijen ervaart u?

Diepe pijn tijdens het vrijen Sommige vrouwen ervaren pijn bij diep doorstoten van de penis. Buikpijn na seks Sommige vrouwen hebben buikpijn of bekkenbodempijn na de gemeenschap. Branderige of schrijnende pijn bij vagina: Jeuk rond en in de vagina, Branderig en schrijnend gevoel Pijn bij plassen Veel afscheiding   Aanhoudende jeuk en branderig gevoel en verdikking van huid: Symptomen van Lichen Sclerosus zijn: Wondjes Kloofjes of barstjes Verdikking van de huid Jeuk in en rond de vagina Branderig en schrijnend gevoel dat niet overgaat Witte glanzende plekjes op en rond de vulva   Het is niet altijd duidelijk direct of er sprake is van LS of een vaginale infectie.

Wat zijn de oorzaken? En wat kunt u doen tegen deze pijn? Oorzaken van oppervlakkige pijn. Onvoldoende vochtigheid 1 is de meest voorkomende oorzaak van pijn bij vrijen de oppervlakkige pijn die vaak gepaard gaat met branderige of schrijnende pijn bij de ingang van de pagina.

Angst voor pijnlijke seks Als er vaak gevreeën wordt zonder voldoende vochtig te zijn, kunnen de irritaties en de pijn verergeren, wat ook weer angst voor een nieuwe vrijpartij kan oproepen.

Tips en adviezen voor meer vocht en opwinding. Lichaam voorbereiden op seks Er is een goede Tantra oefening die helpt om het vrouwelijk lichaam, de vagina en de bekkenbodem voor te bereiden op seks. Volgorde bij vrijen omdraaien Als een dame opgewonden raakt, wordt haar vagina extra doorbloed en vochtig. Variatie en opwindende seks Neem met uw partner uw vrijrepertoire door en bekijk samen of het anders, gevarieerder en opwindender kan.

Ga op zoek naar erotische prikkels. Goed Glijmiddel Een goed glijmiddel voorkomt onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het directe gebied eromheen. Meer tijd Een langer voorspel zal ervoor zorgen dat de vagina vochtiger wordt, en het lichaam de tijd heeft om zich klaar te maken voor penetratie.

Goede seks begint bij jezelf Een goed seksleven met bijbehorende orgasmes begint bij jezelf. Raadpleeg een seksuoloog Negatieve ervaringen, remmende gedachten, spanning, stress en angst kunnen het ontstaan van seksuele opwinding flink in de weg zitten. Wel opgewonden, maar toch niet vochtig genoeg. Tips en adviezen voor meer vocht als er wel genoeg opwinding is. Goed glijmiddel Met een goed glijmiddel voorkomt u onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het direct gebied eromheen.

Geneesmiddelen Er zijn ook geneesmiddelen verkrijgbaar met en zonder hormonen. Onbewust aanspannen van bekkenbodemspieren. Tips en adviezen bij pijn bij vrijen door overgang. Meer tijd nemen Een vrouwenlichaam heeft tijdens en na de overgang meer tijd nodig om zich klaar te maken voor seks. Glijmiddel of Oestrogeen Een goed glijmiddel helpt in de meeste gevallen bij het voorkomen van wrijving en schuring, en dus pijn bij het vrijen.

Verken andere manieren van seks Seks is meer dan penetratie. Rekening houden met veranderingen in overgang Een vrouw kan na de menopauze nog minder dan vroeger een harde of onhandige benadering van de man verdragen.

Oorzaken en bestrijden van Vaginale infectie. Oorzaken van vaginale infecties Een vaginale infectie kan ontstaan na een verstoring van de balans in de vaginaflora. Bestrijden van vaginale infecties en schimmelinfectie Meestal zorgt het lichaam er zelf voor dat de balans weer herstelt. Voorkomen van vaginale infecties Vaginale infecties kunt u in veel gevallen ook voorkomen. Andere mogelijke lichamelijke oorzaken van pijn bij seks. Vibrator of Dilatorset U heeft hierboven kunnen lezen dat angst voor pijn die komen gaat ook pijn kan veroorzaken.

Andere positie, andere standjes Een andere oplossing om pijn bij vrijen te voorkomen, is het aannemen van een andere positie tijdens de gemeenschap.

Vrijen zonder gemeenschap Misschien is het goed om de aandacht eens te verleggen naar aaien, strelen zonder gemeenschap. Ontspanningsoefeningen Als u pijn ervaart tijdens het vrijen kunt u, ongeacht wat de oorzaak is, de bekkenbodem onbewust aangespannen bij het vrijen. Gesprek met seksuologe over pijn bij het vrijen. Nuttige adressen en websites. Reacties Op dit moment ben ik 26 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Op dit moment ben ik 26 jaar en ervaar sinds mijn 14e al pijn tijdens het vrijen.

Helaas is de oorzaak pas ontdekt en heet het endometriose en adenomyose. Wellicht interessant om dit ook te vermelden zodat meer vrouwen hulp kunnen krijgen op dit gebied. Meer info over endometriose is te vinden op: Daar kunt u ook een zelf-test doen. Veel voorkomende symptomen zijn: Ook worden lage rugpijn, prikkelbaarheid, gezwollen buik en pijn in de bovenbenen met endometriose geassocieerd.

Ik ben 17 en heb door zeer Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ik ben 17 en heb door zeer oneven binnenste schaamlippen na het vrijen dik een week last van jeuk en irritatie. De enige oplossing lijkt een schaamlipcorrectie, maar dat is niet echt een optie voor een jarige Na 2 keizersnedes ervaar ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Na 2 keizersnedes ervaar ik soms hevige buikpijn achteraf.

Ik voel het dan in m'n hele buik! Littekenweefsel kan over een groot gebied zitten. Ik zou graag meer willen strelen en genieten met m'n partner.

Zo is het vaak van een koude kermis thuiskomen. Google eens op Acnes, een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Google eens op Acnes, een relatief onbekende maar pijnlijke aandoening na buikoperaties. Ik heb er 8 jaar mee rondgelopen alvorens ik hier achter kwam. Het internet spreekt voor zich en als je jezelf erin herkent, gelijk een arts raadplegen. Ook ik heb heel lang veel Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ook ik heb heel lang veel pijn gehad Het werd soms letterlijk proppen, wat uiteraard helemaal niet bevorderlijk was.

Op aanraden mij gestort op meerdere soorten yoni massage. En echt, het werkt. Sindsdien kan ik mijn vriend 'hebben'. Ik was 19 toen ik er last van Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ik was 19 toen ik er last van kreeg, ik ben nu Ik heb er dus al heel lang last van. Ik ben er zo klaar mee! Ik heb echt van alles geprobeerd, maar niets werkte bij mij helaas. Ik heb heel internet afgezocht en ik heb geen oplossingen gevonden die bij mij helpen. Maar misschien helpen ze wel bij jou.

Beste, wat vervelend voor je Permalink Geschreven door admin op di, Beste, wat vervelend voor je dat je last hebt van een terugkerende schimmelinfectie. Het komt vaker voor helaas. Ik zou je toch allereerst aanraden om weer naar je huisarts te gaan. Je huisarts kan samen met je onderzoeken wat de oorzaken kunnen zijn.

Een artikel die je ook wat kan helpen: Ik ben ook 23 jaar en ik had Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben ook 23 jaar en ik had al sinds mijn 14 jaar last van schimmelinfecties. Zoals hierboven beschreven eet je het best volledig suiker en gistvrij, dat is het enige dat bij mij helpt, na het proberen van alles dat de dokter heeft voorgeschreven Daardoor vind ik vrijen jammer genoeg niet meer leuk, het doet eigenlijk altijd pijn, voor, tijdens, na Dus probeer vanaf het begin direct je dieet aan te passen.

Ik twijfelde geen moment en zei direct ja. Fijn, dan hoef ik niet te staan! We lachten naar elkaar. Ze nam plaats, maar hierna zeiden we een tijdje niks tegen elkaar. Na een tijdje in stilte te hebben gezeten merk ik dat haar knie tegen die van mij valt. Per ongeluk, of toch expres? Ik kijk haar richting op om te zien of ze misschien in slaap was gevallen. Dit was niet zo. Ze keek direct terug met weer dat zenuwachtige lachje en zie dat ze licht bloost.

Ik voelde mijn piemel harder worden van de gedachte dat ze misschien wel meer zou willen dan alleen naast elkaar zitten. Ik begon te denken "zou ze nat zijn? Het liefst dook ik direct onder haar rokje om dat uit de vinden. Onze knieën lagen nog steeds tegen elkaar toen ik besloot dat ik "jeuk" had op mijn knie die tegen die van haar lag en bewoog mijn hand richting onze knieën.

Ze schrok en trok haar knie weg. Ik baalde en dacht dat ik het misschien dan toch fout had. Ik keek even naar haar en zag dat zij ook baalde dat ze haar knie had weggetrokken. Ze keek weer naar mij op een hele geile manier en beet op haar lip om heel duidelijk te maken dat ze het wél wou en duwde haar knie terug. We keken elkaar diep aan. Haar tepels waren inmiddels keihard geworden. Haar dunne t-shirtje kon het niet langer verbergen.

Over hard gesproken, mijn broek werd inmiddels ook behoorlijk krap. Er was een beste bult te zien. Mijn piemel was niet al te groot, maar ook niet al te klein. Een goede 17cm en toch zag je vanaf de buitenkant hoe hard hij was. Hoeveel zin hij had in deze leuke en mooie meid. Het zenuwachtige lachje was weg. We waren allebei over die eerste zenuwen heen. De zenuwen hadden plaats gemaakt voor een ander gevoel.

Nadat haar knie weer tegen de mijne lag, besloot ik om haar knie aan te raken. Het was een zachte aanraking, maar het roerde ons allebei. Ik verschoof mijn hand langzaam maar zeker steeds verder op haar knie. Hierna legde ze haar hand op die van mij en wreef er zachtjes over. We kwamen dichterbij elkaar. Ik kon haar ruiken, ik kon haar warmte voelen. We kwamen dichter bij elkaar en zaten op zo een 10 cm van elkaar af. Ik fluisterde terug "ik doe wat jij wilt dat ik doe.

Ik gaf geen antwoord, maar kwam dichterbij. Ik deed mijn ogen dicht en voelde haar adem op mijn gezicht en voordat ik haar zoende had zij haar lippen al op die van mij geplant. Het begon rustig en simpel. Maar dit was niet genoeg en dat wisten we allebei. Na ongeveer 30 seconden deed ze haar mond wat open en hier maakte ik volop gebruik van. Mijn tong duwde tegen haar lippen en toen tussen haar lippen door. Mijn tong zat eindelijk in haar mond na alle spanning.

Onze tongen raakten elkaar en het was heerlijk. Ze smaakte naar kersen en ik kon er geen genoeg van krijgen. Steeds sneller worstelden onze tongen tegen elkaar. Mijn hand die op haar knie lag wreef steeds hoger over haar zachte been en haar hand die eerst op mijn hand lag deed nu hetzelfde op mijn been. Schuin tegenover ons zat een wat oudere man. Op gegeven moment keek hij om vanwege de smek geluiden, ondanks onze poging om stil te zijn.

Snel rukte ik mij van haar los en keek onschuldig uit het raam. Ze begreep even niet waarom, maar toen zag ze het. Toen de man weer wegkeek lachten we naar elkaar en direct gingen onze lippen en tongen weer tegen elkaar. Ik besloot niet langer te wachten.

Ik kon ook niet langer wachten. Mijn hand ging bijna helemaal omhoog naar haar slipje. Ik kon de warmte van haar kutje voelen, maar besloot niet helemaal naar boven te gaan. Wel wreef ik op en neer vlak voor haar heerlijke kutje waarbij ik het af en toe aanraakte met mijn vingertoppen, wat resulteerde in een nog intensere tongzoen. Haar hand ging nu ook richting mijn keihard geworden pik.

Ze legde haar hand erop en zocht naar mijn eikel. Toen ze deze had gevonden kneep ze er een paar keer in en begon mij door mijn broek heen af te trekken voor zover dit mogelijk was. Op dat moment besloot ik haar ook niet langer te laten wachten en duwde mijn vingers tegen haar slipje aan die dus echt wel nat was. Ze spreidde haar benen lichtjes en ik kon de vormen van haar kutje goed voelen. Het ademen was overgegaan in zachtjes hijgen. Ze maakte mijn gulp open en trok mijn harde pik er met mijn boxer overheen uit.

Dit was makkelijker aftrekken voor haar. Het topje van mijn boxer was nat geworden van het voorvocht. Ze wreef er overheen om wat voorvocht op haar vinger te krijgen waarna ze het naar haar mond bracht en het proefde. Wil je mij ook proeven? Mijn vinger, die inmiddels helemaal nat was geworden van het wrijven, bracht ik naar mijn mond. Ze smaakte heerlijk en besloot dat ik meer moest hebben.

Helaas zat ze aan het gangpad wat betekende dat als ik nu tussen haar benen zou gaan om dat lekkere kutje te likken mensen dat zouden kunnen zien.

Dit was dus geen optie op dit moment. We zouden daarmee moeten wachten tot mensen uitstapten. Ik vertelde haar dit, maar gelukkig was dit geen probleem. Om mij weer af te trekken. Althans dat dacht ik. Ze verbrak de innige kus en boog naar mijn piemel toe waarna ze haar tong uitstak en deze tegen de nat geworden plek in mijn boxer duwde. Het was ontzettend lekker om haar tong op mijn zaadgaatje te voelen en ik kreunde dan ook zachtjes.

Alleen een tong op mijn piemel was echter niet genoeg voor haar.
sex emmeloord grote natte schaamlippenDoor het rustig experimenteren met de juiste vibrator kan de dame weer leren te genieten van het gevoel van opwinding en seks zonder spanning. En kan de angst rond penetratie weggehaald worden. Het experimenteren kan beginnen met stimulatie van de clitoris en rustig opbouwen naar het helemaal inbrengen van de vibrator.

Belangrijk is wel dat de dame voorafgaand de seksuele opwinding zoekt. Door het lezen van opwindende verhalen of het kijken naar een sexy film bijvoorbeeld. Zonder opwinding maakt het lichaam zich niet klaar voor penetratie en wordt de vagina niet vochtig genoeg. Een goede vibrator om mee te experimenteren is de BGood. Een zachte vibrator met een toegankelijk formaat, goede trillingen en een vriendelijke prijs. En ook de Mikazuki super zachte buitenkant en de Pinky formaat zijn aanraders.

Een kijk ook eens naar de Weer Genieten van Vrijen Box. Het gebruik van een dilatorset een goede dilatorset die we getest hebben in samenwerking met bekkentherapeuten vindt u in onze winkel. Gebruik van dilators ook wel pelottes genoemd wordt meestal onder begeleiding van een bekkentherapeut uitgevoerd.

Een andere oplossing om pijn bij vrijen te voorkomen, is het aannemen van een andere positie tijdens de gemeenschap. Het kan voor de vrouw prettiger zijn om bovenop te zitten, of via een zijligging of van achteren. Deze posities geven in elk geval meer bewegingsvrijheid voor de vrouw zodat ze kan zoeken naar de gemakkelijkste houding. Ook kan het goed zijn te kiezen voor standjes waarbij de penis niet te diep in de vagina komt en de vrouw controle houdt over de penetratie.

Kijk hiervoor naar beste standjes voor een grote penis. Hierin ziet u een aantal duidelijke tekeningen.

Als je wat ouder wordt kan het ook prettig zijn als de vrouw op het bed ligt terwijl de man met zijn knieën op de grond zit, zodat beide partners niet fysiek belast worden met het lichaamsgewicht van de ander. Misschien is het goed om de aandacht eens te verleggen naar aaien, strelen zonder gemeenschap. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een erotische massage. Of kijk eens naar de streeloefeningen van Sensate Focus. Als er een tijdje niet wordt gevreeën zonder penetratie kunnen de pijnlijke plekjes helen en ontstaat er ruimte om elkaars lichaam op een andere manier te her ontdekken.

Als u pijn ervaart tijdens het vrijen kunt u, ongeacht wat de oorzaak is, de bekkenbodem onbewust aangespannen bij het vrijen. Dit als reactie op de angst voor de pijn die komen gaat.

Door deze aangespannen bekkenbodemspieren wordt de vagina smaller en penetratie nog pijnlijker. Goede bekkenbodem helpt bij pijn bij vrijen. Naast het bestrijden van de pijn, kunnen Ontspanningsoefeningen helpen om de vicieuze cirkel te doorbreken. En kijk ook eens naar de streeloefeningen van Sensate Focus waarmee u samen aan herstel kunt werken. Door seksueel actief te blijven zorgt u voor een goede doorbloeding en werking van de seksuele organen.

Zorg dus dat u het plezier in seks niet verliest. Masturbatie is ook effectief om de vagina in goede conditie te houden. De Je Joue Mimi is bijvoorbeeld een effectieve stimulator die ook nog eens erg mooi is. Praat over uw pijnklachten en zoek hulp! Vrijen doe je voor je plezier en niet omdat het moet.

Pijn hoort niet bij vrijen! Als u pijn ervaart bij het vrijen, beleeft de partner daar meestal ook geen plezier aan. Pijnklachten bij seks zijn een serieus probleem en komen vaker voor dan u denkt. Hoe moeilijk het ook kan zijn, praten over uw problemen met uw partner of huisarts is een eerste noodzakelijke stap voor het vinden van een oplossing.

Met dank aan medisch seksuoloog W. Hieronder kunt u zien hoe zo'n eerste gesprek er uit ziet, en wat de werkwijze is van een seksuoloog. Overslaan en naar de inhoud gaan. En dat is zonde, want meestal is er wat aan deze pijnklachten te doen. Welke pijn bij vrijen ervaart u? Diepe pijn tijdens het vrijen Sommige vrouwen ervaren pijn bij diep doorstoten van de penis. Buikpijn na seks Sommige vrouwen hebben buikpijn of bekkenbodempijn na de gemeenschap. Branderige of schrijnende pijn bij vagina: Jeuk rond en in de vagina, Branderig en schrijnend gevoel Pijn bij plassen Veel afscheiding   Aanhoudende jeuk en branderig gevoel en verdikking van huid: Symptomen van Lichen Sclerosus zijn: Wondjes Kloofjes of barstjes Verdikking van de huid Jeuk in en rond de vagina Branderig en schrijnend gevoel dat niet overgaat Witte glanzende plekjes op en rond de vulva   Het is niet altijd duidelijk direct of er sprake is van LS of een vaginale infectie.

Wat zijn de oorzaken? En wat kunt u doen tegen deze pijn? Oorzaken van oppervlakkige pijn. Onvoldoende vochtigheid 1 is de meest voorkomende oorzaak van pijn bij vrijen de oppervlakkige pijn die vaak gepaard gaat met branderige of schrijnende pijn bij de ingang van de pagina. Angst voor pijnlijke seks Als er vaak gevreeën wordt zonder voldoende vochtig te zijn, kunnen de irritaties en de pijn verergeren, wat ook weer angst voor een nieuwe vrijpartij kan oproepen.

Tips en adviezen voor meer vocht en opwinding. Lichaam voorbereiden op seks Er is een goede Tantra oefening die helpt om het vrouwelijk lichaam, de vagina en de bekkenbodem voor te bereiden op seks. Volgorde bij vrijen omdraaien Als een dame opgewonden raakt, wordt haar vagina extra doorbloed en vochtig. Variatie en opwindende seks Neem met uw partner uw vrijrepertoire door en bekijk samen of het anders, gevarieerder en opwindender kan.

Ga op zoek naar erotische prikkels. Goed Glijmiddel Een goed glijmiddel voorkomt onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het directe gebied eromheen. Meer tijd Een langer voorspel zal ervoor zorgen dat de vagina vochtiger wordt, en het lichaam de tijd heeft om zich klaar te maken voor penetratie. Goede seks begint bij jezelf Een goed seksleven met bijbehorende orgasmes begint bij jezelf.

Raadpleeg een seksuoloog Negatieve ervaringen, remmende gedachten, spanning, stress en angst kunnen het ontstaan van seksuele opwinding flink in de weg zitten. Wel opgewonden, maar toch niet vochtig genoeg. Tips en adviezen voor meer vocht als er wel genoeg opwinding is. Goed glijmiddel Met een goed glijmiddel voorkomt u onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het direct gebied eromheen. Geneesmiddelen Er zijn ook geneesmiddelen verkrijgbaar met en zonder hormonen.

Onbewust aanspannen van bekkenbodemspieren. Tips en adviezen bij pijn bij vrijen door overgang. Meer tijd nemen Een vrouwenlichaam heeft tijdens en na de overgang meer tijd nodig om zich klaar te maken voor seks. Glijmiddel of Oestrogeen Een goed glijmiddel helpt in de meeste gevallen bij het voorkomen van wrijving en schuring, en dus pijn bij het vrijen. Verken andere manieren van seks Seks is meer dan penetratie.

Rekening houden met veranderingen in overgang Een vrouw kan na de menopauze nog minder dan vroeger een harde of onhandige benadering van de man verdragen. Oorzaken en bestrijden van Vaginale infectie. Oorzaken van vaginale infecties Een vaginale infectie kan ontstaan na een verstoring van de balans in de vaginaflora. Bestrijden van vaginale infecties en schimmelinfectie Meestal zorgt het lichaam er zelf voor dat de balans weer herstelt.

Voorkomen van vaginale infecties Vaginale infecties kunt u in veel gevallen ook voorkomen. Andere mogelijke lichamelijke oorzaken van pijn bij seks.

Vibrator of Dilatorset U heeft hierboven kunnen lezen dat angst voor pijn die komen gaat ook pijn kan veroorzaken. Andere positie, andere standjes Een andere oplossing om pijn bij vrijen te voorkomen, is het aannemen van een andere positie tijdens de gemeenschap. Vrijen zonder gemeenschap Misschien is het goed om de aandacht eens te verleggen naar aaien, strelen zonder gemeenschap.

Ontspanningsoefeningen Als u pijn ervaart tijdens het vrijen kunt u, ongeacht wat de oorzaak is, de bekkenbodem onbewust aangespannen bij het vrijen. Gesprek met seksuologe over pijn bij het vrijen. Nuttige adressen en websites. Reacties Op dit moment ben ik 26 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Op dit moment ben ik 26 jaar en ervaar sinds mijn 14e al pijn tijdens het vrijen.

Helaas is de oorzaak pas ontdekt en heet het endometriose en adenomyose. Wellicht interessant om dit ook te vermelden zodat meer vrouwen hulp kunnen krijgen op dit gebied.

Meer info over endometriose is te vinden op: Daar kunt u ook een zelf-test doen. Veel voorkomende symptomen zijn: Ook worden lage rugpijn, prikkelbaarheid, gezwollen buik en pijn in de bovenbenen met endometriose geassocieerd.

Ik ben 17 en heb door zeer Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ik ben 17 en heb door zeer oneven binnenste schaamlippen na het vrijen dik een week last van jeuk en irritatie.

De enige oplossing lijkt een schaamlipcorrectie, maar dat is niet echt een optie voor een jarige Na 2 keizersnedes ervaar ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Na 2 keizersnedes ervaar ik soms hevige buikpijn achteraf.

Ik voel het dan in m'n hele buik! Littekenweefsel kan over een groot gebied zitten. Ik zou graag meer willen strelen en genieten met m'n partner. Zo is het vaak van een koude kermis thuiskomen. Google eens op Acnes, een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Google eens op Acnes, een relatief onbekende maar pijnlijke aandoening na buikoperaties.

Ik heb er 8 jaar mee rondgelopen alvorens ik hier achter kwam. Het internet spreekt voor zich en als je jezelf erin herkent, gelijk een arts raadplegen. Ook ik heb heel lang veel Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ook ik heb heel lang veel pijn gehad Het werd soms letterlijk proppen, wat uiteraard helemaal niet bevorderlijk was.

Op aanraden mij gestort op meerdere soorten yoni massage. En echt, het werkt. Sindsdien kan ik mijn vriend 'hebben'. Ik was 19 toen ik er last van Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ik was 19 toen ik er last van kreeg, ik ben nu Ik heb er dus al heel lang last van. Ik ben er zo klaar mee! Ik heb echt van alles geprobeerd, maar niets werkte bij mij helaas. Ik heb heel internet afgezocht en ik heb geen oplossingen gevonden die bij mij helpen. Maar misschien helpen ze wel bij jou.

Beste, wat vervelend voor je Permalink Geschreven door admin op di, Beste, wat vervelend voor je dat je last hebt van een terugkerende schimmelinfectie. Het komt vaker voor helaas. Ik zou je toch allereerst aanraden om weer naar je huisarts te gaan. Je huisarts kan samen met je onderzoeken wat de oorzaken kunnen zijn. Een artikel die je ook wat kan helpen: Ik ben ook 23 jaar en ik had Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben ook 23 jaar en ik had al sinds mijn 14 jaar last van schimmelinfecties.

Zoals hierboven beschreven eet je het best volledig suiker en gistvrij, dat is het enige dat bij mij helpt, na het proberen van alles dat de dokter heeft voorgeschreven Daardoor vind ik vrijen jammer genoeg niet meer leuk, het doet eigenlijk altijd pijn, voor, tijdens, na Dus probeer vanaf het begin direct je dieet aan te passen.

Ik heb er zolang mee rond gelopen dat ik nu zelf niet meer graag seks heb, ik voel me zelf niet meer comfortabel wanneer mijn vriend mij probeert op te winden.. Wacht niet te lang!!!! En wees niet bang om erover te praten We kunnen elkaar helpen om erover te komen! Idd ik mis dat ook het zijn Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Idd ik mis dat het ook allemaal andere dingen kunnen zijn. Ik hier ook ehlers danloss bindweefsel ziekte en endometriose er bij en dan heb je niets er aan met wat hier genoemd word Er zijn ook chronische ziekte die pijn en een uiterst pijnlijke vagina geven.

Ik scheur overal stuk, ook bij de anus, door de ehlers danlos en dan in combi met endometriose maakt vrijen een hel. Beste, u heeft helemaal Permalink Geschreven door admin op vr, Beste, u heeft helemaal gelijk. Er kunnen ook andere, gelukkig veel minder voorkomende ziekten en aandoeningen de oorzaak zijn van pijn bij het vrijen.

Echt heel erg vervelend voor u! Fijn dat u dit benoemt. Een andere aandoening die ik hierbij wil noemen is linchen sclerosus. Dit is een chronische huidaandoening die veel jeuk veroorzaakt. Dat kan goed bij de vulva zijn. Jeuk is de voornaamste klacht, maar deze wordt ook wel met branderigheid genoemd. De vulva kan rood en gezwollen zijn en later kan de huid wat harder aanvoelen. De kleine schaamlippen kunnen langzaam kleiner worden, de ingang van de schede vernauwen.

De aangedane huid kan gedeeltelijk rood en porcelein-wit zijn. Lichen sclerosus is vrij zeldzaam, komt voornamelijk voor bij vrouwen en het vaakst bij vrouwen die tussen de 50 en 60 jaar zijn. Meer informatie kunt u lezen op: Dank jullie wel, Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Dank jullie wel, mijn vrouw heeft waarschijnlijk PTSS op dat gebied en ik heb altijd maar één doel in mijn leven gehad ,,, haar daarvan te bevrijden Ik heb sinds kort een nieuwe Permalink Geschreven door admin op vr, Ik heb sinds kort een nieuwe relatie en hij heeft mij op het spoor gezet van De Paarse Keizerin.

Allereerst mijn complimenten met uw mooie website!! Ik heb er al veel goede informatie gevonden en verheug op een mooi liefdesleven met mijn nieuwe vriend! Ik heb zelf een hele tijd lopen tobben met een vermeende schimmelinfectie, tot uiteindelijk door een gynaecoloog de juiste diagnose werd gesteld: Ik zou graag willen dat deze aandoening meer bekendheid krijgt en uit de taboesfeer komt. Ik citeer de nvsh: Een verkeerde diagnose zoals 'schimmelinfectie ' is helaas nogal algemeen, evenals het toeschrijven aan 'psychische' oorzaken, die dan behandeld worden met anitidepressiva en tranquillizers.

Bij sommige mensen wordt de diagnose pas na jaren gesteld. Hen vroege diagnose zou het leed voor mensen die niet goed reageren op behandeling tegen infecties, zeer verminderen.

Er zijn mensen die door de soms pijnlijke seks aan eigenwaarde en zelfvertrouwen inboeten. Sommigen zijn totaal wanhopig en voelen zich verlaten. Ook als de diagnose LS gesteld is, hebben patiënten soms grote moeite met - en verdriet om - het invaliderende effect dat Lichen Sclerosus kan hebben op het dagelijks leven. Acceptatie van LS is vaak moeilijk. Relaties kunnen onder druk komen te staan, omdat ook de partner ermee in het reine moet komen.

Lichen Sclerosus kan goed herkend worden door een dermatoloog, gynaecoloog of uroloog. Op hun website kunt u alle info vinden, evenals links naar andere informatiebronnen: Zorg dat je de hele twee Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Zorg dat je de hele twee weken of zo blijft smeren anders komt het gelijk weer terug. Goede bekkenbodem helpt tegen pijn bij vrijen, bij vrouwen en mannen.

Vrijwel alle deskundigen zijn het er over eens: Voor zowel vrouwen als mannen. Verandering in seksualiteit na je 45ste.

Niemand heeft ooit een leeftijdsgrens kunnen bepalen waarna begeerte, lust of het vermogen om te beminnen zouden ophouden te bestaan. Oké, ouder worden gaat, zoals we allemaal weten, onverbiddelijk gepaard met lichamelijke veranderingen of aandoening Vaste rollen en gewoonten zijn beruchte passie-killers. En wie heeft ze niet? In het begin van een relatie ontwikkelt zich meestal een manier om de liefde met elkaar te bedrijven en elkaar te bevredigen. Wilt u een leuker, gepassioneerder seksleven?

Tip 6 is een hele goede. Hoe kies je de juiste vibrator? Overdonderd door alle opties? Eentje die bij u past. Wij versturen met Post. Ze had lang haar tot over haar schouders en een heel lief gezichtje met mooie bruine ogen. Toen ze binnen stapte keek ze wat rond in de hoop op een lege plek. Dit is het moment geweest dat ze mij zag.

Ik hoorde mensen langslopen en keek opzij om te zien of er misschien nog bekenden waren binnengekomen, maar zag niemand bekends. Wat mij wel opviel was deze ontzettende knappe en leuke brunette. We keken elkaar aan en in een split second beseften wij allebei dat we niet van elkaar weg konden kijken.

Wat zenuwachtig liep ze naar mij toe en vroeg of ze naast mij mocht zitten Haar stem was zacht, maar had een fijne toon. Ik twijfelde geen moment en zei direct ja.

Fijn, dan hoef ik niet te staan! We lachten naar elkaar. Ze nam plaats, maar hierna zeiden we een tijdje niks tegen elkaar. Na een tijdje in stilte te hebben gezeten merk ik dat haar knie tegen die van mij valt. Per ongeluk, of toch expres? Ik kijk haar richting op om te zien of ze misschien in slaap was gevallen. Dit was niet zo. Ze keek direct terug met weer dat zenuwachtige lachje en zie dat ze licht bloost. Ik voelde mijn piemel harder worden van de gedachte dat ze misschien wel meer zou willen dan alleen naast elkaar zitten.

Ik begon te denken "zou ze nat zijn? Het liefst dook ik direct onder haar rokje om dat uit de vinden. Onze knieën lagen nog steeds tegen elkaar toen ik besloot dat ik "jeuk" had op mijn knie die tegen die van haar lag en bewoog mijn hand richting onze knieën.

Ze schrok en trok haar knie weg. Ik baalde en dacht dat ik het misschien dan toch fout had. Ik keek even naar haar en zag dat zij ook baalde dat ze haar knie had weggetrokken. Ze keek weer naar mij op een hele geile manier en beet op haar lip om heel duidelijk te maken dat ze het wél wou en duwde haar knie terug. We keken elkaar diep aan. Haar tepels waren inmiddels keihard geworden. Haar dunne t-shirtje kon het niet langer verbergen.

Over hard gesproken, mijn broek werd inmiddels ook behoorlijk krap. Er was een beste bult te zien. Mijn piemel was niet al te groot, maar ook niet al te klein. Een goede 17cm en toch zag je vanaf de buitenkant hoe hard hij was.

Hoeveel zin hij had in deze leuke en mooie meid. Het zenuwachtige lachje was weg. We waren allebei over die eerste zenuwen heen. De zenuwen hadden plaats gemaakt voor een ander gevoel. Nadat haar knie weer tegen de mijne lag, besloot ik om haar knie aan te raken.

Het was een zachte aanraking, maar het roerde ons allebei. Ik verschoof mijn hand langzaam maar zeker steeds verder op haar knie.

Hierna legde ze haar hand op die van mij en wreef er zachtjes over. We kwamen dichterbij elkaar. Ik kon haar ruiken, ik kon haar warmte voelen. We kwamen dichter bij elkaar en zaten op zo een 10 cm van elkaar af. Ik fluisterde terug "ik doe wat jij wilt dat ik doe. Ik gaf geen antwoord, maar kwam dichterbij.

Ik deed mijn ogen dicht en voelde haar adem op mijn gezicht en voordat ik haar zoende had zij haar lippen al op die van mij geplant.

Het begon rustig en simpel. Maar dit was niet genoeg en dat wisten we allebei. Na ongeveer 30 seconden deed ze haar mond wat open en hier maakte ik volop gebruik van.

Mijn tong duwde tegen haar lippen en toen tussen haar lippen door. Mijn tong zat eindelijk in haar mond na alle spanning. Onze tongen raakten elkaar en het was heerlijk. Ze smaakte naar kersen en ik kon er geen genoeg van krijgen. Steeds sneller worstelden onze tongen tegen elkaar. Mijn hand die op haar knie lag wreef steeds hoger over haar zachte been en haar hand die eerst op mijn hand lag deed nu hetzelfde op mijn been.

Schuin tegenover ons zat een wat oudere man. Op gegeven moment keek hij om vanwege de smek geluiden, ondanks onze poging om stil te zijn. Snel rukte ik mij van haar los en keek onschuldig uit het raam. Ze begreep even niet waarom, maar toen zag ze het. Toen de man weer wegkeek lachten we naar elkaar en direct gingen onze lippen en tongen weer tegen elkaar.

Ik besloot niet langer te wachten. Ik kon ook niet langer wachten. Mijn hand ging bijna helemaal omhoog naar haar slipje.

Ik kon de warmte van haar kutje voelen, maar besloot niet helemaal naar boven te gaan. Wel wreef ik op en neer vlak voor haar heerlijke kutje waarbij ik het af en toe aanraakte met mijn vingertoppen, wat resulteerde in een nog intensere tongzoen. Haar hand ging nu ook richting mijn keihard geworden pik. Ze legde haar hand erop en zocht naar mijn eikel. Toen ze deze had gevonden kneep ze er een paar keer in en begon mij door mijn broek heen af te trekken voor zover dit mogelijk was.

Op dat moment besloot ik haar ook niet langer te laten wachten en duwde mijn vingers tegen haar slipje aan die dus echt wel nat was. Ze spreidde haar benen lichtjes en ik kon de vormen van haar kutje goed voelen.

Het ademen was overgegaan in zachtjes hijgen. Ze maakte mijn gulp open en trok mijn harde pik er met mijn boxer overheen uit. Dit was makkelijker aftrekken voor haar. Het topje van mijn boxer was nat geworden van het voorvocht. Ze wreef er overheen om wat voorvocht op haar vinger te krijgen waarna ze het naar haar mond bracht en het proefde.

Wil je mij ook proeven? Mijn vinger, die inmiddels helemaal nat was geworden van het wrijven, bracht ik naar mijn mond. Ze smaakte heerlijk en besloot dat ik meer moest hebben.

Helaas zat ze aan het gangpad wat betekende dat als ik nu tussen haar benen zou gaan om dat lekkere kutje te likken mensen dat zouden kunnen zien. Dit was dus geen optie op dit moment.

Oma ssex sex met komkommer

  • Vrouw zoekt massage naakte meisjes seks
  • WEDERZIJDSE MASSAGE KOPPEL ZOEKT HUISVRIEND
  • Sex emmeloord grote natte schaamlippen

Sex maatje gezocht grote tieten likken


Zo ook een brunette. Ze was klein van postuur en schatte haar 18 jaar oud. Ze had een kort rokje en een strak t-shirtje aan, allebei zwart. Haar strakke t-shirtje liet de vormen van haar borsten goed zien. Ze had lang haar tot over haar schouders en een heel lief gezichtje met mooie bruine ogen. Toen ze binnen stapte keek ze wat rond in de hoop op een lege plek. Dit is het moment geweest dat ze mij zag.

Ik hoorde mensen langslopen en keek opzij om te zien of er misschien nog bekenden waren binnengekomen, maar zag niemand bekends. Wat mij wel opviel was deze ontzettende knappe en leuke brunette. We keken elkaar aan en in een split second beseften wij allebei dat we niet van elkaar weg konden kijken. Wat zenuwachtig liep ze naar mij toe en vroeg of ze naast mij mocht zitten Haar stem was zacht, maar had een fijne toon. Ik twijfelde geen moment en zei direct ja. Fijn, dan hoef ik niet te staan!

We lachten naar elkaar. Ze nam plaats, maar hierna zeiden we een tijdje niks tegen elkaar. Na een tijdje in stilte te hebben gezeten merk ik dat haar knie tegen die van mij valt. Per ongeluk, of toch expres?

Ik kijk haar richting op om te zien of ze misschien in slaap was gevallen. Dit was niet zo. Ze keek direct terug met weer dat zenuwachtige lachje en zie dat ze licht bloost. Ik voelde mijn piemel harder worden van de gedachte dat ze misschien wel meer zou willen dan alleen naast elkaar zitten.

Ik begon te denken "zou ze nat zijn? Het liefst dook ik direct onder haar rokje om dat uit de vinden. Onze knieën lagen nog steeds tegen elkaar toen ik besloot dat ik "jeuk" had op mijn knie die tegen die van haar lag en bewoog mijn hand richting onze knieën. Ze schrok en trok haar knie weg. Ik baalde en dacht dat ik het misschien dan toch fout had.

Ik keek even naar haar en zag dat zij ook baalde dat ze haar knie had weggetrokken. Ze keek weer naar mij op een hele geile manier en beet op haar lip om heel duidelijk te maken dat ze het wél wou en duwde haar knie terug.

We keken elkaar diep aan. Haar tepels waren inmiddels keihard geworden. Haar dunne t-shirtje kon het niet langer verbergen. Over hard gesproken, mijn broek werd inmiddels ook behoorlijk krap.

Er was een beste bult te zien. Mijn piemel was niet al te groot, maar ook niet al te klein. Een goede 17cm en toch zag je vanaf de buitenkant hoe hard hij was. Hoeveel zin hij had in deze leuke en mooie meid. Het zenuwachtige lachje was weg.

We waren allebei over die eerste zenuwen heen. De zenuwen hadden plaats gemaakt voor een ander gevoel. Nadat haar knie weer tegen de mijne lag, besloot ik om haar knie aan te raken. Het was een zachte aanraking, maar het roerde ons allebei. Ik verschoof mijn hand langzaam maar zeker steeds verder op haar knie. Hierna legde ze haar hand op die van mij en wreef er zachtjes over. We kwamen dichterbij elkaar.

Ik kon haar ruiken, ik kon haar warmte voelen. We kwamen dichter bij elkaar en zaten op zo een 10 cm van elkaar af. Ik fluisterde terug "ik doe wat jij wilt dat ik doe. Ik gaf geen antwoord, maar kwam dichterbij. Ik deed mijn ogen dicht en voelde haar adem op mijn gezicht en voordat ik haar zoende had zij haar lippen al op die van mij geplant. Het begon rustig en simpel.

Maar dit was niet genoeg en dat wisten we allebei. Na ongeveer 30 seconden deed ze haar mond wat open en hier maakte ik volop gebruik van. Mijn tong duwde tegen haar lippen en toen tussen haar lippen door. Mijn tong zat eindelijk in haar mond na alle spanning. Onze tongen raakten elkaar en het was heerlijk. Ze smaakte naar kersen en ik kon er geen genoeg van krijgen. Steeds sneller worstelden onze tongen tegen elkaar. Mijn hand die op haar knie lag wreef steeds hoger over haar zachte been en haar hand die eerst op mijn hand lag deed nu hetzelfde op mijn been.

Schuin tegenover ons zat een wat oudere man. Op gegeven moment keek hij om vanwege de smek geluiden, ondanks onze poging om stil te zijn. Snel rukte ik mij van haar los en keek onschuldig uit het raam. Ze begreep even niet waarom, maar toen zag ze het. Toen de man weer wegkeek lachten we naar elkaar en direct gingen onze lippen en tongen weer tegen elkaar. Ik besloot niet langer te wachten. Ik kon ook niet langer wachten. Mijn hand ging bijna helemaal omhoog naar haar slipje.

Ik kon de warmte van haar kutje voelen, maar besloot niet helemaal naar boven te gaan. Wel wreef ik op en neer vlak voor haar heerlijke kutje waarbij ik het af en toe aanraakte met mijn vingertoppen, wat resulteerde in een nog intensere tongzoen. Haar hand ging nu ook richting mijn keihard geworden pik. Ze legde haar hand erop en zocht naar mijn eikel. Toen ze deze had gevonden kneep ze er een paar keer in en begon mij door mijn broek heen af te trekken voor zover dit mogelijk was.

Op dat moment besloot ik haar ook niet langer te laten wachten en duwde mijn vingers tegen haar slipje aan die dus echt wel nat was. Ze spreidde haar benen lichtjes en ik kon de vormen van haar kutje goed voelen.

Het ademen was overgegaan in zachtjes hijgen. Ze maakte mijn gulp open en trok mijn harde pik er met mijn boxer overheen uit. Dit was makkelijker aftrekken voor haar.

Het topje van mijn boxer was nat geworden van het voorvocht. Ze wreef er overheen om wat voorvocht op haar vinger te krijgen waarna ze het naar haar mond bracht en het proefde. Wil je mij ook proeven? Gaat het om een schimmelinfectie dat is de meest voorkomende , dan zal de huisarts een vaginale crème of tabletten voorschrijven om de schimmel te doden.

Of u kunt zelf een crème kopen bij drogist of apotheek. Een schimmelinfectie is te herkennen aan de afscheiding; dat is dan vaak wit, niet ruikend en korrelig. Vaginale infecties kunt u in veel gevallen ook voorkomen. Door bijvoorbeeld geen gewone zeep te gebruiken maar te wassen met lauw water of een speciale was-emulsie te gebruiken. Was ook niet te vaak. Teveel wassen doodt ook de goede vaginale bacteriën. Blijf verder niet te lang doorlopen met natte badkleding en verwissel regelmatig tampons en inlegkruisjes.

Het gebruik van inlegkruisjes heeft, in tegenstelling wat vaak wordt beweerd, geen negatieve invloed op de vagina flora. Zo blijkt uit recent internationaal onderzoek. Ook het type en het materiaal van het ondergoed maakt geen verschil.

Wat wel helpt is om niet te vrijen met een droge vagina. Als de vaginawand niet vochtig genoeg is bij het vrijen, kunnen kleine beschadigingen en irritaties ontstaan.

Hierdoor raakt de vaginale flora uit evenwicht en krijgen schimmels de kans om te groeien en kunnen er vaginale infecties ontstaan. U heeft hierboven kunnen lezen dat angst voor pijn die komen gaat ook pijn kan veroorzaken. Als reactie op de pijn die wordt verwacht, worden de bekkenbodemspieren aangegespannen en deze aangespannen bekkenbodemspieren zorgen er voor dat penetratie pijnlijk wordt.

Om deze vervelende vicieuze cirkel te doorbreken, en om weer te kunnen ontspannen tijdens het vrijen en voorafgaand aan penetratie, kan een dilatorset of een vibrator heel goed helpen.

Door het rustig experimenteren met de juiste vibrator kan de dame weer leren te genieten van het gevoel van opwinding en seks zonder spanning.

En kan de angst rond penetratie weggehaald worden. Het experimenteren kan beginnen met stimulatie van de clitoris en rustig opbouwen naar het helemaal inbrengen van de vibrator. Belangrijk is wel dat de dame voorafgaand de seksuele opwinding zoekt. Door het lezen van opwindende verhalen of het kijken naar een sexy film bijvoorbeeld. Zonder opwinding maakt het lichaam zich niet klaar voor penetratie en wordt de vagina niet vochtig genoeg. Een goede vibrator om mee te experimenteren is de BGood.

Een zachte vibrator met een toegankelijk formaat, goede trillingen en een vriendelijke prijs. En ook de Mikazuki super zachte buitenkant en de Pinky formaat zijn aanraders. Een kijk ook eens naar de Weer Genieten van Vrijen Box. Het gebruik van een dilatorset een goede dilatorset die we getest hebben in samenwerking met bekkentherapeuten vindt u in onze winkel.

Gebruik van dilators ook wel pelottes genoemd wordt meestal onder begeleiding van een bekkentherapeut uitgevoerd. Een andere oplossing om pijn bij vrijen te voorkomen, is het aannemen van een andere positie tijdens de gemeenschap.

Het kan voor de vrouw prettiger zijn om bovenop te zitten, of via een zijligging of van achteren. Deze posities geven in elk geval meer bewegingsvrijheid voor de vrouw zodat ze kan zoeken naar de gemakkelijkste houding. Ook kan het goed zijn te kiezen voor standjes waarbij de penis niet te diep in de vagina komt en de vrouw controle houdt over de penetratie. Kijk hiervoor naar beste standjes voor een grote penis.

Hierin ziet u een aantal duidelijke tekeningen. Als je wat ouder wordt kan het ook prettig zijn als de vrouw op het bed ligt terwijl de man met zijn knieën op de grond zit, zodat beide partners niet fysiek belast worden met het lichaamsgewicht van de ander. Misschien is het goed om de aandacht eens te verleggen naar aaien, strelen zonder gemeenschap. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een erotische massage. Of kijk eens naar de streeloefeningen van Sensate Focus. Als er een tijdje niet wordt gevreeën zonder penetratie kunnen de pijnlijke plekjes helen en ontstaat er ruimte om elkaars lichaam op een andere manier te her ontdekken.

Als u pijn ervaart tijdens het vrijen kunt u, ongeacht wat de oorzaak is, de bekkenbodem onbewust aangespannen bij het vrijen. Dit als reactie op de angst voor de pijn die komen gaat. Door deze aangespannen bekkenbodemspieren wordt de vagina smaller en penetratie nog pijnlijker.

Goede bekkenbodem helpt bij pijn bij vrijen. Naast het bestrijden van de pijn, kunnen Ontspanningsoefeningen helpen om de vicieuze cirkel te doorbreken. En kijk ook eens naar de streeloefeningen van Sensate Focus waarmee u samen aan herstel kunt werken.

Door seksueel actief te blijven zorgt u voor een goede doorbloeding en werking van de seksuele organen. Zorg dus dat u het plezier in seks niet verliest. Masturbatie is ook effectief om de vagina in goede conditie te houden. De Je Joue Mimi is bijvoorbeeld een effectieve stimulator die ook nog eens erg mooi is. Praat over uw pijnklachten en zoek hulp! Vrijen doe je voor je plezier en niet omdat het moet. Pijn hoort niet bij vrijen! Als u pijn ervaart bij het vrijen, beleeft de partner daar meestal ook geen plezier aan.

Pijnklachten bij seks zijn een serieus probleem en komen vaker voor dan u denkt. Hoe moeilijk het ook kan zijn, praten over uw problemen met uw partner of huisarts is een eerste noodzakelijke stap voor het vinden van een oplossing. Met dank aan medisch seksuoloog W. Hieronder kunt u zien hoe zo'n eerste gesprek er uit ziet, en wat de werkwijze is van een seksuoloog. Overslaan en naar de inhoud gaan. En dat is zonde, want meestal is er wat aan deze pijnklachten te doen. Welke pijn bij vrijen ervaart u?

Diepe pijn tijdens het vrijen Sommige vrouwen ervaren pijn bij diep doorstoten van de penis. Buikpijn na seks Sommige vrouwen hebben buikpijn of bekkenbodempijn na de gemeenschap. Branderige of schrijnende pijn bij vagina: Jeuk rond en in de vagina, Branderig en schrijnend gevoel Pijn bij plassen Veel afscheiding   Aanhoudende jeuk en branderig gevoel en verdikking van huid: Symptomen van Lichen Sclerosus zijn: Wondjes Kloofjes of barstjes Verdikking van de huid Jeuk in en rond de vagina Branderig en schrijnend gevoel dat niet overgaat Witte glanzende plekjes op en rond de vulva   Het is niet altijd duidelijk direct of er sprake is van LS of een vaginale infectie.

Wat zijn de oorzaken? En wat kunt u doen tegen deze pijn? Oorzaken van oppervlakkige pijn. Onvoldoende vochtigheid 1 is de meest voorkomende oorzaak van pijn bij vrijen de oppervlakkige pijn die vaak gepaard gaat met branderige of schrijnende pijn bij de ingang van de pagina. Angst voor pijnlijke seks Als er vaak gevreeën wordt zonder voldoende vochtig te zijn, kunnen de irritaties en de pijn verergeren, wat ook weer angst voor een nieuwe vrijpartij kan oproepen.

Tips en adviezen voor meer vocht en opwinding. Lichaam voorbereiden op seks Er is een goede Tantra oefening die helpt om het vrouwelijk lichaam, de vagina en de bekkenbodem voor te bereiden op seks. Volgorde bij vrijen omdraaien Als een dame opgewonden raakt, wordt haar vagina extra doorbloed en vochtig. Variatie en opwindende seks Neem met uw partner uw vrijrepertoire door en bekijk samen of het anders, gevarieerder en opwindender kan.

Ga op zoek naar erotische prikkels. Goed Glijmiddel Een goed glijmiddel voorkomt onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het directe gebied eromheen. Meer tijd Een langer voorspel zal ervoor zorgen dat de vagina vochtiger wordt, en het lichaam de tijd heeft om zich klaar te maken voor penetratie.

Goede seks begint bij jezelf Een goed seksleven met bijbehorende orgasmes begint bij jezelf. Raadpleeg een seksuoloog Negatieve ervaringen, remmende gedachten, spanning, stress en angst kunnen het ontstaan van seksuele opwinding flink in de weg zitten. Wel opgewonden, maar toch niet vochtig genoeg. Tips en adviezen voor meer vocht als er wel genoeg opwinding is.

Goed glijmiddel Met een goed glijmiddel voorkomt u onprettige wrijving en schuring bij de aanraking van de vagina en het direct gebied eromheen. Geneesmiddelen Er zijn ook geneesmiddelen verkrijgbaar met en zonder hormonen.

Onbewust aanspannen van bekkenbodemspieren. Tips en adviezen bij pijn bij vrijen door overgang. Meer tijd nemen Een vrouwenlichaam heeft tijdens en na de overgang meer tijd nodig om zich klaar te maken voor seks. Glijmiddel of Oestrogeen Een goed glijmiddel helpt in de meeste gevallen bij het voorkomen van wrijving en schuring, en dus pijn bij het vrijen. Verken andere manieren van seks Seks is meer dan penetratie.

Rekening houden met veranderingen in overgang Een vrouw kan na de menopauze nog minder dan vroeger een harde of onhandige benadering van de man verdragen. Oorzaken en bestrijden van Vaginale infectie. Oorzaken van vaginale infecties Een vaginale infectie kan ontstaan na een verstoring van de balans in de vaginaflora.

Bestrijden van vaginale infecties en schimmelinfectie Meestal zorgt het lichaam er zelf voor dat de balans weer herstelt. Voorkomen van vaginale infecties Vaginale infecties kunt u in veel gevallen ook voorkomen.

Andere mogelijke lichamelijke oorzaken van pijn bij seks. Vibrator of Dilatorset U heeft hierboven kunnen lezen dat angst voor pijn die komen gaat ook pijn kan veroorzaken. Andere positie, andere standjes Een andere oplossing om pijn bij vrijen te voorkomen, is het aannemen van een andere positie tijdens de gemeenschap. Vrijen zonder gemeenschap Misschien is het goed om de aandacht eens te verleggen naar aaien, strelen zonder gemeenschap.

Ontspanningsoefeningen Als u pijn ervaart tijdens het vrijen kunt u, ongeacht wat de oorzaak is, de bekkenbodem onbewust aangespannen bij het vrijen. Gesprek met seksuologe over pijn bij het vrijen. Nuttige adressen en websites. Reacties Op dit moment ben ik 26 jaar Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Op dit moment ben ik 26 jaar en ervaar sinds mijn 14e al pijn tijdens het vrijen. Helaas is de oorzaak pas ontdekt en heet het endometriose en adenomyose.

Wellicht interessant om dit ook te vermelden zodat meer vrouwen hulp kunnen krijgen op dit gebied. Meer info over endometriose is te vinden op: Daar kunt u ook een zelf-test doen. Veel voorkomende symptomen zijn: Ook worden lage rugpijn, prikkelbaarheid, gezwollen buik en pijn in de bovenbenen met endometriose geassocieerd. Ik ben 17 en heb door zeer Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ik ben 17 en heb door zeer oneven binnenste schaamlippen na het vrijen dik een week last van jeuk en irritatie.

De enige oplossing lijkt een schaamlipcorrectie, maar dat is niet echt een optie voor een jarige Na 2 keizersnedes ervaar ik Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Na 2 keizersnedes ervaar ik soms hevige buikpijn achteraf. Ik voel het dan in m'n hele buik!

Littekenweefsel kan over een groot gebied zitten. Ik zou graag meer willen strelen en genieten met m'n partner. Zo is het vaak van een koude kermis thuiskomen. Google eens op Acnes, een Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op zo, Google eens op Acnes, een relatief onbekende maar pijnlijke aandoening na buikoperaties.

Ik heb er 8 jaar mee rondgelopen alvorens ik hier achter kwam. Het internet spreekt voor zich en als je jezelf erin herkent, gelijk een arts raadplegen. Ook ik heb heel lang veel Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ook ik heb heel lang veel pijn gehad Het werd soms letterlijk proppen, wat uiteraard helemaal niet bevorderlijk was.

Op aanraden mij gestort op meerdere soorten yoni massage. En echt, het werkt. Sindsdien kan ik mijn vriend 'hebben'. Ik was 19 toen ik er last van Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op di, Ik was 19 toen ik er last van kreeg, ik ben nu Ik heb er dus al heel lang last van.

Ik ben er zo klaar mee! Ik heb echt van alles geprobeerd, maar niets werkte bij mij helaas. Ik heb heel internet afgezocht en ik heb geen oplossingen gevonden die bij mij helpen. Maar misschien helpen ze wel bij jou. Beste, wat vervelend voor je Permalink Geschreven door admin op di, Beste, wat vervelend voor je dat je last hebt van een terugkerende schimmelinfectie.

Het komt vaker voor helaas. Ik zou je toch allereerst aanraden om weer naar je huisarts te gaan. Je huisarts kan samen met je onderzoeken wat de oorzaken kunnen zijn. Een artikel die je ook wat kan helpen: Ik ben ook 23 jaar en ik had Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op vr, Ik ben ook 23 jaar en ik had al sinds mijn 14 jaar last van schimmelinfecties.

Zoals hierboven beschreven eet je het best volledig suiker en gistvrij, dat is het enige dat bij mij helpt, na het proberen van alles dat de dokter heeft voorgeschreven Daardoor vind ik vrijen jammer genoeg niet meer leuk, het doet eigenlijk altijd pijn, voor, tijdens, na Dus probeer vanaf het begin direct je dieet aan te passen. Ik heb er zolang mee rond gelopen dat ik nu zelf niet meer graag seks heb, ik voel me zelf niet meer comfortabel wanneer mijn vriend mij probeert op te winden..

Wacht niet te lang!!!! En wees niet bang om erover te praten We kunnen elkaar helpen om erover te komen! Idd ik mis dat ook het zijn Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Idd ik mis dat het ook allemaal andere dingen kunnen zijn. Ik hier ook ehlers danloss bindweefsel ziekte en endometriose er bij en dan heb je niets er aan met wat hier genoemd word Er zijn ook chronische ziekte die pijn en een uiterst pijnlijke vagina geven. Ik scheur overal stuk, ook bij de anus, door de ehlers danlos en dan in combi met endometriose maakt vrijen een hel.

Beste, u heeft helemaal Permalink Geschreven door admin op vr, Beste, u heeft helemaal gelijk. Er kunnen ook andere, gelukkig veel minder voorkomende ziekten en aandoeningen de oorzaak zijn van pijn bij het vrijen. Echt heel erg vervelend voor u! Fijn dat u dit benoemt. Een andere aandoening die ik hierbij wil noemen is linchen sclerosus. Dit is een chronische huidaandoening die veel jeuk veroorzaakt. Dat kan goed bij de vulva zijn. Jeuk is de voornaamste klacht, maar deze wordt ook wel met branderigheid genoemd.

De vulva kan rood en gezwollen zijn en later kan de huid wat harder aanvoelen. De kleine schaamlippen kunnen langzaam kleiner worden, de ingang van de schede vernauwen. De aangedane huid kan gedeeltelijk rood en porcelein-wit zijn. Lichen sclerosus is vrij zeldzaam, komt voornamelijk voor bij vrouwen en het vaakst bij vrouwen die tussen de 50 en 60 jaar zijn.

Meer informatie kunt u lezen op: Dank jullie wel, Permalink Geschreven door Anoniem niet gecontroleerd op ma, Dank jullie wel, mijn vrouw heeft waarschijnlijk PTSS op dat gebied en ik heb altijd maar één doel in mijn leven gehad ,,, haar daarvan te bevrijden Ik heb sinds kort een nieuwe Permalink Geschreven door admin op vr, Ik heb sinds kort een nieuwe relatie en hij heeft mij op het spoor gezet van De Paarse Keizerin.

Allereerst mijn complimenten met uw mooie website!! Ik heb er al veel goede informatie gevonden en verheug op een mooi liefdesleven met mijn nieuwe vriend! Ik heb zelf een hele tijd lopen tobben met een vermeende schimmelinfectie, tot uiteindelijk door een gynaecoloog de juiste diagnose werd gesteld: Ik zou graag willen dat deze aandoening meer bekendheid krijgt en uit de taboesfeer komt.

Ik citeer de nvsh: Een verkeerde diagnose zoals 'schimmelinfectie ' is helaas nogal algemeen, evenals het toeschrijven aan 'psychische' oorzaken, die dan behandeld worden met anitidepressiva en tranquillizers. Bij sommige mensen wordt de diagnose pas na jaren gesteld. Hen vroege diagnose zou het leed voor mensen die niet goed reageren op behandeling tegen infecties, zeer verminderen.

Er zijn mensen die door de soms pijnlijke seks aan eigenwaarde en zelfvertrouwen inboeten. Sommigen zijn totaal wanhopig en voelen zich verlaten.

Ook als de diagnose LS gesteld is, hebben patiënten soms grote moeite met - en verdriet om - het invaliderende effect dat Lichen Sclerosus kan hebben op het dagelijks leven. Acceptatie van LS is vaak moeilijk. Relaties kunnen onder druk komen te staan, omdat ook de partner ermee in het reine moet komen. Lichen Sclerosus kan goed herkend worden door een dermatoloog, gynaecoloog of uroloog. Op hun website kunt u alle info vinden, evenals links naar andere informatiebronnen: