— Posted in Tantrisk oslo best mature porn

Streepje hoerige slet

streepje hoerige slet

..

Vrouwen betalen voor sex sekscontact gezochtstreepje hoerige slet

..

Achter de bar staat een man van een jaar of 40 en ik bestel een biertje. Weer verbaas ik me om de belachelijk lage prijzen hier. Verder zit er een stelletje aan een tafeltje, en een stukje verderop zit een meisje een boekje te lezen. Ik ga in de buurt van het meisje zitten. Ik probeer zo achteloos mogelijk naar haar te kijken en denk wat heeft ze weinig kleren aan, en dat terwijl het eind november is, en neem een grote slok bier, en denk even aan mijn vrouw en kinderen en voel me wat alleen.

Het meisje ziet me nu zitten en glimlacht naar me. Ze heeft halflang zwart haar, een rood jurkje aan, waarin haar vormen goed uitkomen, en een schattig gezichtje. Het meisje glimlacht terug en staat op. Ze gaat zitten waarbij haar flinke zeker voor haar leeftijd! Ik gebaar naar de ober en hij komt al snel met nog 2 flessen bier. Ik geef de ober omgerekend anderhalve euro en gebaar dat hij de rest mag houden.

Ik leg mijn handen op tafel waarop Katia de hare op de mijne legt. Ik knik en vertel dat ik hier een paar dagen voor mijn werk ben. Mijn adem stokt even in mijn keel. Katia gaat met haar vinger langs mijn wang en veegt het bier weg.

Vervolgens begint ze sensueel het bier van haar vinger te likken. Haar tongetje cirkelt rond het topje van haar vinger. Katia geeft niet op en ze schuift haar stoel dichterbij. Katia buigt zich nu verder naar me toe en ik voel haar blote been over mijn linkerbeen vallen, en omdat ze zo naar me toegeboegen zit, zie ik haar ene blote tiet in een plasje bier vlak voor mn hand liggen. No one needs to know". Ze pakt mijn hand en legt die op haar been.

Met een rood hoofd knik ik. Katia besluit dat ze mij overwonnen heeft en staat op, ze trekt mij overeind aan mijn arm. Ik laat mijn protest varen en sta op. De barman geeft me een begrijpende knipoog. We lopen de gang in, op weg naar mijn kamer. Ik schat haar niet ouder dan 16 jaar, eerlijk gezegd. Als we bij mijn kamer zijn en ik de deur openmaak, knijpt ze me in mn kruis en zegt "Ah, I feel mister likes me".

Ik stap snel de kamer in en Katia stapt ook binnen. Snel sluit ik, toch met een gevoel van schuld en schaamte, de deur. Katia zit al op bed en kijkt me lief aan. Ik grom wat en draai me weg van de foto’s. Katia ziet me twijfelen en staat op en hangt even over het raam en doet dr bevallige kontje zo ver naar achteren dat ik haar blote billen zie Ze pakt het geld aan en stopt het in haar tasje. Ze loopt naar de gordijnen en sluit deze. Ze komt langzaam op me afgelopen en zegt "you beautiful mister", en een voor een begint ze de knopen van mijn bloes open te doen.

Ik draai nog snel even de foto van mijn gezin om en geef me dan echt over. Ik voel haar handjes over mn borst glijden en langzaam maar zeker valt mijn bouse van mijn lijf. Inderdaad niemand hoeft dit te weten te komen, en even schiet door mijn hoofd dat ze niet veel ouder kan zijn dan mijn eigen dochter en gek genoeg maakt me dat nog geiler en ik druk dan even snel mijn tong op de hare terwijl ik mijn vingers door haar haar haal.

Ze heeft mijn lul te pakken voel ik dan. Door het hele gebeuren was deze al halfstijf en vakkundig knijpt ze hierin. Ze trekt nu mijn broek en boxer uit en vervolgens mijn schoenen. Daar sta ik dan, een naakte veertiger, tegenover een Roemeens tienerhoertje. Allerlei gedachten gaan door mijn hoofd, ergens voel ik mij heel slechts, maar mijn keiharde pik laat duideljk zien welk gevoel overheerst.

Ik, de brave huisvader en echtgenoot, die op het punt staat een nacht door te gaan brengen met een hoertje van een jaar of 16". Ik kreun van mijn eigen gedachten en stoot ineens hard in haar mond. Ervaren als ze blijbaar al is, schrikt Katia hier niet van. Ze pakt mijn pik beet en begint me te pijpen, en al snel heeft zij de controle weer in handen. Ik sluit mijn ogen en geniet van het warme, zachte tongetje dat langs mijn eikel rondjes draait.

Als ik niet uitkijk, kom ik zodadelijk al klaar, en ik moet nog de hele nacht door. Ik probeer het tempo wat te minderen en Katia begrijpt de hint direct. Ze doet een stapje terug en staat op. Ze doet langzaam het bandje van haar jurk opzij, en vervolgens de ander. Haar jurkje glijdt op de grond en ze toont me haar slanke lichaam. Twee prachtige volle borsten komen te voorschijn, met daaronder een prachtig strak wit buikje, en daaronder een heerlijk kaal spleetje.

Ik knik, en verbaas me erover hoe hard en dik mijn lul is - kennelijk is het lang geleden dat ik echt iets geils deed. Katia grijpt mijn lul vast en dirgeert me mee naar de douche en ze gaat eronder staan terwijl ze over haar streepje wrijft.

Dan gaat mijn mobiele telefoon en ik loop naar de kamer en ga bij Katia in de buurt staan en neem op en ik zie dat het mijn vrouw is.

Is het goed als ik je morgen bel? Ik stap bij haar in de cabine. Ze wacht het antwoord niet af, en drukt een paar keer op de soapdispenser. Ze begint mijn borstkas in te zepen om vervolgens af te dalen.

Zodra ze bij mijn gezwollen geslacht gekomen is, houdt ze op en draait ze me om. De inzeping vindt nu plaats op mijn rug en billen. Wat een heerlijke zachte handen heeft dat meisje.

Ze stapt opzij en zet me onder de douchestraal. Mijn eikel tikt soms tegen haar buikje. Ik laat mijn handen afglijden en voel haar heerlijk zachte tienerborsten. Vanzelfsprekend geef ik deze erg veel aandacht, en Katia geeft te kennen dat ze erg geniet van mijn behandeling. Als ik haar buik ingezeept heb, draait ze zich om en bukt een klein beetje voorover. Ik begin haar rug in te zepen en geeft ook haar borsten de nodige aandacht.

Daarna ben ik al snel bij haar billen aanbeland. Ik masseer en kneed ze uitgebreid en Katia kreunt "this is good mister". Ze draait zich om, duwt haar jonge lichaam dicht tegen me aan.

Terwijl het douchewater over onze vertrengelde lichamen klettert, begint ze me heerlijk te tongen. Ze zegt dat ik haar overal mag zoenen, en ik daal af en neem een tepel in mijn mond.

Zachtjes bijt en sabbel ik er op, en ik merk dat Katia’s gespeelde genot van eerder overgegaan is in echt genieten. Ik kniel neer en Katia opent haar benen wat, door haar ene been op de rand van de cabine te plaatsen.

Ik ga met mijn tongetje naar haar kale lipjes, en Katia moet sidderen bij de eerste aanraking. Ik laat mijn tong tussen haar lipjes glijden en proef haar heerlijke meisjesgeil. Met mijn handen streel ik de boterzachte billen en Katia moet zich ondertussen beethouden aan de douchestang als ondersteuning. Mijn tong flitst nu langs haar clitje, en na een paar minuten beleeft Katia haar eerste hoogtepunt van de nacht.

Ik lik de extra straaltjes vocht uit haar kutje en kom overeind. Katia draait de douche uit en pakt een handdoek. Ze begint me af te drogen. Ik dacht dat ik zijn vriend met een lapdance zou moeten verrassen, dus vandaar. Natuurlijk deed ik dit voor hem en zag er geil uit nadat ik mij heerlijk hoerig had opgemaakt en omgekleed had, je zag zo mijn borsten zitten door mijn blouse heen, en als ik mij bukte keek je tegen mijn heerlijke zojuist geschoren kut aan.

Wij vertrokken rond negen uur met de auto richting Roosendaal waar zijn vriend Martin woont, en onder het rijden merkte ik dat Chris zich behoorlijk aan het opgeilen was, en streelde af en toe mijn kale spleetje en masseerde mijn borsten…. Bij zijn vriend Martin aangekomen wachtte mij een totale verassing, ik moest van Martin gelijk bij binnenkomst een blinddoek omdoen en hij begeleide mij naar de woonkamer waar het lekker behaaglijk was en onder het lopen zat hij steeds aan mijn kutje te voelen en ik hoorde hem daarna zijn vinger aflikken en kreeg de opmerking dat ik lekker smaakte.

Ik moest van mijn vriend voorover tegen een soort pilaar mezelf vasthouden dan konden de mannen zich aan mij voorstellen wat wel op een heel aparte manier gebeurde. Om de beurt stoten de mannen even hun pik achterlangs in mijn al natte kutje en vertelde hun naam. Nadat ze alle acht zich hadden voorgesteld wilde ze mijn lichaam even bewonderen en moest allerlei standjes aannemen om hun van het uitzicht te laten genieten en ondertussen maakte ik een showtje om mijn rokje en blouse uit te doen, zodat ik naakt op mijn jarretel, kousen en pumps na was.

Er volgden opmerkingen uit alle hoeken dat ik er geil uitzag, en een geile hoer en slet was met een heerlijke kale spleet. Een stem vertelde dat ik op mijn rug op het tapijt moest gaan liggen reikte mij een lange en dikke kaars aan waarmee ik een show aan hen moest geven onder het gejuich van de rest.

Het kon mij niet veel meer schelen en begon aan mijn zelfbevrediging act en langzaam begon ik de kaars te likken en ermee over mijn borsten te strelen en door naar beneden naar mijn al druipende spleetje, ik streel ermee langs mijn kale en al gezwollen lipjes en drukte af en doe het topje van de kaars bij mij naar binnen.

De mannen juichte om meer en ik neukte mezelf lekker diep in mij natte kut met de kaars en voelde overal handen over mij lichaam heen strelen, zo worden mijn harde tepels, tieten en kutje bewerkt, het is heerlijk om door zoveel handen betast te worden en ik voel mij steeds heter en heter worden.

Een stevige hand nam de kaars uit mijn handen en begon mij er hard mee te neuken, ik gilde het uit dat ik meer en meer wilde. De mannen gaan hier natuurlijk direct op in en ik kreeg een pik in mijn mond gestopt, ik likte langs zijn stevige pik en daarna naar boven om zijn eikel te bewerken met mijn tong, ik draai er rondjes omheen en neem hem daarna in mijn pijpmondje en begin er zachtjes op te zuigen en diep te pijpen.

Ik voel nog meer pikken om mij heen en neem ze in mijn handen, streel hun ballen en maak zachtjes trekbewegingen. Mmmm ze waren allemaal heerlijk hard en voelde mij op dit moment een slet die genomen moest worden. Als ik mezelf weer even omdraai op mijn rug om te rusten, voelde ik de mannen om mij heen staan en hoorde allerlei zinnen tegen mij vriend dat ik een geile hoer was, en een zaadslet, ik voelde mij helemaal afgeragd en voel dat mijn lippen ruw zijn, het sperma blijft er uit lopen en dit moet een mooi gezicht zijn geweest want ik hoorde de mannen hierover praten.

Nadat de mannen hun ballen geleegd hadden in mijn zaadmondje en alles weggeslikt had moest ik van mijn vriend Chris mijzelf weer aankleden om naar huis te gaan, ik kleedde mezelf op de tast aan en voelde al mijn kleding plakken aan mijn lijf en voelde terwijl ik ging staan het sperma uit mijn kut lopen langs mijn dijen verder naar beneden. Ik moest de blinddoek omhouden toen ik vroeg af deze af mocht, want ik wilde wel eens zien hoe de mannen eruit zagen maar mijn vriend trok mij aan een arm mee naar de auto.

Nog voelde ik sperma uit mijn kutje lopen en voelde de stoel onder mij nat worden. Thuis aangekomen gooide mijn vriend mij op de bank en stopte zijn alweer harde paal in mij nog druipende kut en spoot zich leeg, zo nu mag je genieten van de rust. Mijn kutje deed nu echt helemaal pijn, en ging me lekker douchen en ontspannen. Wat een geile avond was dat.

Ik denk er nog vaak aan terug en was direct verkocht aan sex met meerdere mannen. Na deze avond gebeurde het steeds vaker dat mijn vriend Chris een groepje mannen regelde om met mij sex te hebben. Gedurende de laatste periode van onze relatie, welke een 3 jaar geduurd heeft, waarvan we 1,5 jaar hebben samengewoond, gebeurde het zelfs iedere week. Het kwam zelfs voor dat we op vrijdagavond een gangbang hielden en op zaterdagavond mezelf in een discotheek door een of meerdere mannen met toestemming van mijn vriend liet neuken.

Hij vond het namelijk bijzonder geil om na thuiskomst met mij te neuken, terwijl kort daarvoor een andere man in mijn kut was klaargekomen. Dit hebben we dit zo een klein jaartje tot volle tevredenheid volgehouden toen we samenwoonden, maar na een ¾ jaar kreeg ik steeds meer zin in gewone sex als in groepssex met andere mannen, ook als Chris er niet bij was. Als ik de kans had, had ik ook sex met andere mannen of vrouwen wat gelukkig regelmatig voorkwam, minimaal een paar keer per week.

Het begon met alleen sex met een vrouw, wat Chris nog wel leuk vond en me daarin zelfs aanmoedigde. Maar toen ik hem vertelde dat ik samen met mijn sexvriendin en haar vriend met een paar vrienden fantastisch geneukt had, kon ik toch merken dat hij het liever niet had. Ik kon het toch niet laten en ben er op verschillende manieren mee doorgegaan.

Het was bijvoorbeeld iedere donderdagavond raak als ik met mijn vriendin op stap ging, we gingen dan namelijk uit met maar 1 doel en dat was neuken. Chris probeerde me wel over te halen er mee te stoppen, maar daar had ik gewoon geen zin in en daarnaast had hij me zelf er kennis mee laten maken.

Ik vond dat ik zelf mijn grenzen bepaalde en niet hij. Op een gegeven moment trok ik me ook niets meer aan van wat hij ervan zei en ging ik gewoon mijn gang.

Onze wekelijkse gangbangs met zijn vrienden en kennissen gingen gewoon iedere week door, aangezien hij geen gezichtsverlies wilde lijden ten opzichte van zijn vrienden. Ik wilde dat zelf ook aangezien ik er erg van genoot. Voor de overige sex werd het met Chris steeds moeilijker. Hij had er steeds meer moeite mee.

En ik trok me er steeds minder van aan van wat hij voelde. Op een gegeven moment was ik met een vriendin uitgeweest op donderdagavond en had ik 2 leuke mannen van eind in de 20 ontmoet. Ze waren allebei getrouwd dus ik kon niet met hun meegaan, dus heb ik ze bij mij thuis uitgenodigd, waarbij ik ze wel verteld heb dat mijn vriend ook thuis was en lag te slapen. Door de opwinding hadden ze daar geen van beiden een probleem mee. Ik heb de heren in de bank gezet, een muziekje aangezet en daarna heb ik me strippend en uitdagend uitgekleed.

Ik had een kort spijkerrokje aan met daarboven een kort wit doorschijnend bloesje. Onder het bloesje had ik een mooie sexy bh aan en onder mijn rokje had ik niets meer aan.

Mijn string had ik in de bar al uit gedaan nadat ik deze spetters ontmoet had. Eerst deed ik al strippend mijn bloesje uit, op het bloesje volgde mijn rokje.

Ze werden alle twee flink opgewonden toen ik al dansende op de muziek, met mijn benen uit elkaar, ze een blik op mijn kale kut gunde. Er tekende zich twee grote bobbels af in hun broek. Ik werd hier zelf ook bloedgeil van en trok bij beiden hun broek en short uit. De ene overtrof mijn verwachtingen en had zeker een pik van 23, 24 cm, de andere had een pik van een dikke 20 cm wat ook niet verkeerd was. Ik stortte me snel op de grootste pik en pijpte hem tot diep in mijn keel, terwijl de andere mijn kut heerlijk aan het likken was.

Ik wilde op een gegeven moment niets meer dan geneukt te worden. Wat daarop natuurlijk ook gebeurde. Na een tijdje zo bezig geweest te zijn, was ik zo geil geworden vooral door die heerlijke pik van 24 cm dat ik meer wilde dan alleen geneukt te worden, terwijl ik de ander pijpte.

Ik zette degene met de pik van 20 op de bank en ik ging met mijn rug naar hem toe zitten, en liet zijn harde pik in mijn kontgaatje schuiven. Na zijn pik een paar keer op en neer in mijn kont geschoven te hebben, liet ik Mr. Het was hemels om 2 zulke lekkere pikken geneukt te worden. Ik werd dan ook steeds luidruchtiger en kreunde en gilde er lustig op los. Blijkbaar was Chris daar wakker van geworden en op het moment dat ik voor de tweede keer klaar kwam en de heren mijn kut en kont volspoten met hun sperma, kwam Chris de kamer binnenlopen.

Hij was duidelijk niet blij en wilde weten wat ik van plan was. Ik had geen zin om in discussie te gaan en begon mijn neukberen om beurt te pijpen, terwijl Chris zich druk stond te maken.

Blijkbaar wond ze dit zo op dat ze al snel weer klaarkwamen en mij allebei hun sperma in mijn gezicht en mond spoten. Toen ik Chris met mijn gezicht onder het sperma en zaad lopend uit mijn mondhoeken aankeek, draaide hij zich om en liep boos naar boven.

Nadat ik mijn heerlijke neukberen had uitgelaten, ben ik naar boven gegaan en bij Chris in bed gekropen, terwijl mijn gezicht nog helemaal onder het sperma zat. Ik ben toen onder de lakens gekropen en heb hem met veel inspanning stijf gepijpt. Toen zijn pik eindelijk lekker stijf was, ben ik bovenop hem gekropen en heb hem op een heftige manier geneukt. Hij kwam pas klaar toen ik zijn harde pik in mijn nog van het sperma druipende kont gestopt had en mezelf klaar vingerde, terwijl ik met zijn pik in mijn kont bovenop hem zat.

Zonder iets te zeggen spoot hij zijn warme sperma in mijn kont, hierop werd ik zo geil dat ik hevig gillend, maar ook superheerlijk klaarkwam. Toen ik beneden kwam, was hij een heerlijk ontbijtje voor mij aan het maken. Tijdens het ontbijt vertelde hij mij dat hij er niet meer tegen kon en dat hij bij mij wegging. Hij had zijn koffers al gepakt, ze stonden al in de hal. Na het ontbijt zou hij vertrekken. Hij verweet mij niets, maar hij kon er gewoon niet meer tegen.

Ik heb alles stilzwijgend aangehoord en begreep al snel dat hij niet meer op andere gedachten gebracht kon worden. En eerlijk gezegd diep in mijn binnenste wilde ik dat ook niet meer. Nadat we opgeruimd hadden vroeg hij mij nog wel wat ik met onze wekelijkse gangbangs met zijn vrienden ging doen. Ik heb hem gezegd dat ik daar ook mee zou stoppen aangezien het zijn vrienden waren en ik het voor een groot gedeelte ook voor Chris deed, ofschoon ik het zelf ook heerlijk vond.

Maar ik vond dat ik ook een beetje respect voor Chris moest hebben. Hij vroeg mij wel om die avond nog wel een gangbang te doen met zijn vrienden en hun te vertellen dat wij uit elkaar waren. Hij wilde daar zelf niet meer bij zijn. Daar had ik alle begrip voor. Toen hij mijn huis verliet heb ik hem wel gezegd dat hij altijd bij mij langs mocht komen en dat ik hem altijd als een vriend zal blijven zien.

Gelukkig gingen we dus als vrienden uit elkaar. Dit alles is nu ongeveer 20 jaar geleden en we kunnen nog steeds met elkaar door één deur. We zien en spreken elkaar nog regelmatig. Ik heb hem voor het laatst een maand of 2 geleden nog heerlijke, hete sex gehad waarbij hij me ouderwets in al mijn gaatjes geneukt heeft. Onder andere heeft hij me weer heerlijk in mijn kont geneukt, terwijl ik bovenop hem zat en mezelf heerlijk kon vingeren. Ik kwam weer ontzettend heftig en heerlijk klaar, evenals 20 jaar geleden, de laatste keer dat we als koppel samen geneukt hadden.

Hij zegt dat hij het wel wat vindt hebben dat ik nu als amateurhoer wat bijverdien en daardoor een vrij luxe levensstijl er op na kan houden. Eigenlijk heeft hij mijn leven een duwtje in de juiste richting gegeven. Chris is nu getrouwd met Lisette en samen hebben ze 2 kindjes.

En toeval of niet, Lisette is ook gek op sex en wilde ook graag haar horizon verbreden, maar Chris wil daar na zijn ervaringen met mij niet bij zijn. Lisette doet het af en toe met een goede huisvriend als Chris niet thuis, maar ze wilde meer. Een aantal jaren geleden, na zijn vrijpartij met mij, vroeg Chris of ik Lisette niet eens een keertje wilde meenemen naar een van mijn sexfeestjes. Hij vertrouwd me echt en daarom leek het hem het beste dat Lisette met of via mij wat andere ervaringen op zou doen.Body to body massage voor vrouwen oma neukt tiener

  • Hij had er steeds meer moeite mee. Terwijl ik opstond liep hun zaad uit mijn kut en kont. Dutch milf sletje met kaal geschoren kutje.
  • Streepje hoerige slet
  • Zijn dikke lul penetreert haar kut en anus.