— Posted in Tantrisk oslo best mature porn

Zoek slaaf gespierde kut

zoek slaaf gespierde kut

..

Gay sex date stiekem sex gefilmd

Zo ook laatst het was vrijdagmiddag en ik kreeg een smsje van Meneer en Mevrouw waarin stond hoe laat ik me moest melden en hoe ik me moest kleden. Ik las het smsje aandachtig en toen ik thuis was gekomen deed dan ook gelijk wat ze me hadden op gedragen. Het was al rond 6 uur en ik moest me om half 8 melden dus ik ging als een speer naar de badkamer en scheerde mijn pik en ballen en mijn slaven kontje mooi glad,want als ik me meld bij hun controleren ze altijd of ik mooi glad ben en zo niet dan kan het goed zijn dat ze me er gelijk van langs geven met het zweepje.

Maar goed toen ik me geschoren had trok ik een string aan waar mijn ondertussen stijf geworden pik maar net in paste. Ik pakte een paar tepelklemmen uit de kast met van die kleine gewichtjes eraan want in het smsje stond dat ik me met klemmen moest melden aan de achterdeur bij hun.

Nadat ik even met mijn tepels had gespeeld zodat ze lekker hard waren deed ik de klemmen erop,het gaf een geil gevoel die bijtende tandjes op mijn harde tepels,en toen ik de gewichten losliet voelde ik pas goed hoe de tandjes hun werk deden,ik trok snel een t shirt aan en vertrok richting Meneer en Mevrouw. Klok slag 8 uur belde ik aan bij hun en er werd opgedaan door Meneer hij liet me binnen en commandeerde mij om me maar gelijk uit te trekken op mijn string na. Op de strenge en dwingende toon van hem begon er al wat te groeien tussen mijn benen en ik voelde hoe mijn pik langzaam keihard werd en dat er zich al een natte plek in de slip begon te vormen.

Ook wist ik dat het voor mij ten strengste verboden was om ongevraagd een stijve te krijgen was en meestal als dat gebeurde moest ik een pik huls om. Meneer ging verder met zijn verhaal en zij dat ik op de knieen de woonkamer binnen moest kruipen en naar Mevrouw gaan die op de bank zat.

Dus ik kroop met mijn harde pik tussen mijn benen iets wat ongemakkelijk naar de bank waar Mevrouw zich wijdsbeens zat te vingeren bij een pornofilm. Ah ben je daar eindelijk kut slaaf dat je bent begon ze haar relaas tegen mij je bent 2 minuten te laat zegt ze tegen mij,ik weet uit ervaring dat het maar beter is om haar niet tegen te spreken,dus ik hoor haar relaas met mijn gezicht naar beneden aan.

Terwijl zij ongestoord doorgaat om haar kale zwarte pruim te vingeren,de aanblik van de vingerende geile Mevrouw doet mijn pik alleen maar harder worden in mijn slip,en ik hoop dat zij de bult in mijn slip dan ook niet ziet,maar het is la te laat en ze staat kwaad op.

Ondertussen komt Meneer al binnen met de pikhuls,de pikhuls is een zelfgemaakt dingetje van Meneer Het is een dikke ijzer draad die een kromgebogen is onder een hoek van 90 graden en aan die draad zitten allemaal ringen vast van groot naar steeds kleiner en voorop zit een spits puntje. Als mijn pik slap is past hij er makkelijk in maar asl ik dan een stijve krijg dan zijn de ringen net te klein en trekken zij zich vast in het vel van mijn lul. Het puntige uiteinde van de huls prikt das precies in het pisgaatje van mijn eikel wat een heel onaangenaam gevoel geeft.

Door de schrik van de reactie van Mevrouw is mijn pik al weer heel aardig gekrompen en Meneer doet de pikhuls stevig om mijn pik. Door het gefriemel van Meneer aan mijn lul en het uitzicht op Mevrouw haar prachtige kale kut is het moeilijk om een slappe te houden en het duurt dan ook niet lang of mijn pik zit pijnlijk bekneld in de pikhuls,en mijn eikel wordt gekweld door het puntige uit einde.

Ga op je knieen met die slaven reet van je naar boven hoor ik een Mevrouw schreeuwen,ik doe direct wat er gevraag wordt en steek mijn reet in de lucht. Ik hoef niet lang te wachten op wat er komen gaat want gelijk voel ik een snerpende pijn op mijn billen,en ik weet dat Mevrouw me aan het slaan is met het kleine rijzweepje.

Na een 10 slagen voelt mijn reet zich aan als een oven zo heet en ik voel de striemen op mijn bilvlees staan. Ik trek ineen van de pijn maar dat maakt Mevrouw schijnbaar niks uit want ze gaat gewoon door met slagen geven onder mijn ballen. Ik denk dan was ik maar hoer. Met een pooier die zorgt dat ik bezig blijf om zoveel mogelijk te verdienen.

De hele dag pijpen en geneukt worden. Elke vent die me ziet pakt me. Oh man wat word ik geil bij die gedachte.

Maar ja dat doe je niet he. Toch heb ik er iets op gevonden. Laatst zag ik een aankondiging van een slavenveiling in een homo tent. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en een slavenlijst ingevuld en opgestuurd. En ondanks dat ik geen ervaring heb als slaaf heb ik ingevuld dat ze alles met me mochten doen. Ik kreeg al snel een reactie dat ik me eerst door de veilingmeester moest laten keuren. Dus ik naar die homo tent. Ik melde me bij de ingang en zij dat ik voor de keuring kwam.

Ik werd eens goed bekeken en er werd veelbetekenend gegrijnsd achter de balie. De veilingmeester werd er bij gehaald. Een boom van een man, gespierd met een kale kop.

Ik werd meegenomen naar een kantoortje. Dus ik kleedde me uit. Dus die ging ook uit. Ik stond naakt voor hem. Hoe zit het met je lul en kont slaaf? Kom hier, buig je voorover en trek je lul stijf’. Ik boog me voorover zodat hij mijn kont kon inspecteren en trok ondertussen aan mijn al harde lul.

Ik werd hier al enorm geil van. Hij duwde mijn billen uit elkaar en duwde met zijn dikke duim tegen mijn anus. En toen er in. Ik maakte onwillekeurig een geluidje toen hij binnendrong. Ik bepaal wel wat je doet’. Hij liep naar het bureau, rommelde wat in papieren en kwam toen met een blad naar me toe.

Weet je dat heel zeker, want eenmaal slaaf is er geen weg terug’. Ik weet het zeker zei ik, maar door zijn toon was ik zo zeker niet meer. Ik was nog nooit van mijn leven gefist en had gedacht dat dat toch niet zou gebeuren, maar voor ik iets kon zeggen werd ik voorover geduwd en werd mijn kunt ingespoten.

Hij duwde direct 3, 4 vingers naar binnen. Ik werd opgerekt en voelde een pijnscheut, maar daar kwam zijn duim er al bij en hij duwde zonder pardon door. Ik wist niet dat mijn kut zover uitgerekt kon worden maar alles ging er in. Het deed flink pijn, maar daar trok de veilingmeester zich niets van aan. Hij duwde door tot zijn hele hand in mijn kont zat. Misschien houd ik je wel voor mezelf. Dus jij wilt graag op de slavenveiling staan slet, wat heb je er voor over?

Want ik ben niet gek, voor wat hoort wat’. Ik had geen flauw idee wat hij bedoelde, dus ik vroeg of ik hem moest betalen. Dus wat ga je voor me doen’? Ik dacht dat ik hem moest pijpen of me laten neuken dus ik zei dat ik hem wel wilde verwennen. Hij trok zijn broek omlaag en haalde zijn mega lul te voorschijn.

Zo groot had ik er nog nooit een gezien. Hij pakte mijn hoofd beet en duwde het omlaag. Of ben je bang dat ie te groot is? Maakt niet uit, pijp mijn lul’. Ik nam zijn enorme paal in mijn mond die daarop direct in mijn keel werd gestoten. De veilingmeester begon me in mijn mond te neuken. En wanneer ik tevreden ben zet ik je op de slavenveiling. Wanneer ik straks klaar met je ben gaan we naar binnen en laat ik je door iedereen die er voor wil betalen gebruiken.

En je doet precies wat ik zeg. Al had ik wat willen zeggen, ik kon het niet want nog steeds beukte hij zijn lul in mijn keel terwijl hij mijn hoofd klem had in zijn handen. Ik moest af en toe kokhalzen, maar dat kon hem niets schelen. Hij ging maar door. Na wat een eindeloze tijd leek, haalde hij zijn dikke lul uit mijn mond en duwde mij richting bureau. Ik werd voorover geduwd en zonder pardon ramde hij in een keer die enorme paal naar binnen.

Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont kletsen terwijl hij zich terug trok om vervolgens nog harder in me te stoten. Hij was kennelijk ook enorm geil want al na een stoot of 10 kwam hij grommend klaar en spoot hij zich leeg in mijn kut.

Nu gaan we eens kijken hoeveel je voor me kunt verdienen. Laat je kleren maar hier, die heb je voorlopig niet meer nodig’. En we gingen de club binnen. De man bij de balie keek naar ons en haalde vragend zijn wenkbrauwen op.

Dat wilde de man wel. En na wat biljetten aan de veilingmeester gegeven te hebben nam hij me mee de club in. Het was donker en ik zag niet zoveel. We kwamen in een hoekje waar een sling hing. Ik kroop er in en werd prompt aan enkels en polsen vastgemaakt, terwijl ik met mijn benen wijd open lag en mijn kut klaar was om geneukt te worden.

Kennelijk had de man al een stijve, want hij deed zijn broek uit en duwde direct zijn lul naar binnen. Gelukkig was deze een stuk minder fors dan die van de veilingmeester. Omdat ik nog vol zaad van de veilingmeester zat en glijmiddel van zijn fistsessie gleed deze lul soepel in en uit mijn kut. De man leefde zich helemaal uit en hield het erg lang vol. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit me en spoot zich over me heen leeg.

Het zaad zat in mijn haar en op mijn gezicht en buik, lekker warm en ik vond het eigenlijk wel geil. Hij maakte me los en nam me weer mee naar de ingang. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd. Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar.

Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten. Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam. Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm.

Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd. Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond. Aan het gekreun te horen vond hij het lekker.

Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard. Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me.

In en uit mijn kut ging zijn lul.
zoek slaaf gespierde kut

..

Meneer is een donker negerman van 36 jaar met een vrij atletisch gebouwd lichaam dat vrijwel onbehaard is hij heeft een mooie gespierde borstkas met van die kleine mannen tepels erop.

Door dat hij vrij veel aan sport doet heeft hij een lekker bol kontje dat eveneens altijd mooi glad is omdat ik dat 2 keer in de week moet scheren. Aan de voorkant van dat heerlijke kontje zit een heerlijke besneden zwarte pik van een centimeter of 22 met een donkerrode zwartachtige eikel die als hij stijf is altijd gelijk begint te druppen van het geil.

Voornamelijk in de weekenden omdat ik door de week bijna altijd weg ben voor mijn werk. Zo ook laatst het was vrijdagmiddag en ik kreeg een smsje van Meneer en Mevrouw waarin stond hoe laat ik me moest melden en hoe ik me moest kleden. Ik las het smsje aandachtig en toen ik thuis was gekomen deed dan ook gelijk wat ze me hadden op gedragen. Het was al rond 6 uur en ik moest me om half 8 melden dus ik ging als een speer naar de badkamer en scheerde mijn pik en ballen en mijn slaven kontje mooi glad,want als ik me meld bij hun controleren ze altijd of ik mooi glad ben en zo niet dan kan het goed zijn dat ze me er gelijk van langs geven met het zweepje.

Maar goed toen ik me geschoren had trok ik een string aan waar mijn ondertussen stijf geworden pik maar net in paste. Ik pakte een paar tepelklemmen uit de kast met van die kleine gewichtjes eraan want in het smsje stond dat ik me met klemmen moest melden aan de achterdeur bij hun. Nadat ik even met mijn tepels had gespeeld zodat ze lekker hard waren deed ik de klemmen erop,het gaf een geil gevoel die bijtende tandjes op mijn harde tepels,en toen ik de gewichten losliet voelde ik pas goed hoe de tandjes hun werk deden,ik trok snel een t shirt aan en vertrok richting Meneer en Mevrouw.

Klok slag 8 uur belde ik aan bij hun en er werd opgedaan door Meneer hij liet me binnen en commandeerde mij om me maar gelijk uit te trekken op mijn string na. Op de strenge en dwingende toon van hem begon er al wat te groeien tussen mijn benen en ik voelde hoe mijn pik langzaam keihard werd en dat er zich al een natte plek in de slip begon te vormen. Ook wist ik dat het voor mij ten strengste verboden was om ongevraagd een stijve te krijgen was en meestal als dat gebeurde moest ik een pik huls om.

Meneer ging verder met zijn verhaal en zij dat ik op de knieen de woonkamer binnen moest kruipen en naar Mevrouw gaan die op de bank zat. Dus ik kroop met mijn harde pik tussen mijn benen iets wat ongemakkelijk naar de bank waar Mevrouw zich wijdsbeens zat te vingeren bij een pornofilm. Ah ben je daar eindelijk kut slaaf dat je bent begon ze haar relaas tegen mij je bent 2 minuten te laat zegt ze tegen mij,ik weet uit ervaring dat het maar beter is om haar niet tegen te spreken,dus ik hoor haar relaas met mijn gezicht naar beneden aan.

Terwijl zij ongestoord doorgaat om haar kale zwarte pruim te vingeren,de aanblik van de vingerende geile Mevrouw doet mijn pik alleen maar harder worden in mijn slip,en ik hoop dat zij de bult in mijn slip dan ook niet ziet,maar het is la te laat en ze staat kwaad op. Ondertussen komt Meneer al binnen met de pikhuls,de pikhuls is een zelfgemaakt dingetje van Meneer Het is een dikke ijzer draad die een kromgebogen is onder een hoek van 90 graden en aan die draad zitten allemaal ringen vast van groot naar steeds kleiner en voorop zit een spits puntje.

Als mijn pik slap is past hij er makkelijk in maar asl ik dan een stijve krijg dan zijn de ringen net te klein en trekken zij zich vast in het vel van mijn lul. Het puntige uiteinde van de huls prikt das precies in het pisgaatje van mijn eikel wat een heel onaangenaam gevoel geeft.

Door de schrik van de reactie van Mevrouw is mijn pik al weer heel aardig gekrompen en Meneer doet de pikhuls stevig om mijn pik. Door het gefriemel van Meneer aan mijn lul en het uitzicht op Mevrouw haar prachtige kale kut is het moeilijk om een slappe te houden en het duurt dan ook niet lang of mijn pik zit pijnlijk bekneld in de pikhuls,en mijn eikel wordt gekweld door het puntige uit einde.

Ik kreeg al snel een reactie dat ik me eerst door de veilingmeester moest laten keuren. Dus ik naar die homo tent. Ik melde me bij de ingang en zij dat ik voor de keuring kwam. Ik werd eens goed bekeken en er werd veelbetekenend gegrijnsd achter de balie. De veilingmeester werd er bij gehaald. Een boom van een man, gespierd met een kale kop. Ik werd meegenomen naar een kantoortje. Dus ik kleedde me uit. Dus die ging ook uit.

Ik stond naakt voor hem. Hoe zit het met je lul en kont slaaf? Kom hier, buig je voorover en trek je lul stijf’. Ik boog me voorover zodat hij mijn kont kon inspecteren en trok ondertussen aan mijn al harde lul. Ik werd hier al enorm geil van. Hij duwde mijn billen uit elkaar en duwde met zijn dikke duim tegen mijn anus.

En toen er in. Ik maakte onwillekeurig een geluidje toen hij binnendrong. Ik bepaal wel wat je doet’. Hij liep naar het bureau, rommelde wat in papieren en kwam toen met een blad naar me toe. Weet je dat heel zeker, want eenmaal slaaf is er geen weg terug’. Ik weet het zeker zei ik, maar door zijn toon was ik zo zeker niet meer. Ik was nog nooit van mijn leven gefist en had gedacht dat dat toch niet zou gebeuren, maar voor ik iets kon zeggen werd ik voorover geduwd en werd mijn kunt ingespoten.

Hij duwde direct 3, 4 vingers naar binnen. Ik werd opgerekt en voelde een pijnscheut, maar daar kwam zijn duim er al bij en hij duwde zonder pardon door. Ik wist niet dat mijn kut zover uitgerekt kon worden maar alles ging er in. Het deed flink pijn, maar daar trok de veilingmeester zich niets van aan. Hij duwde door tot zijn hele hand in mijn kont zat. Misschien houd ik je wel voor mezelf.

Dus jij wilt graag op de slavenveiling staan slet, wat heb je er voor over? Want ik ben niet gek, voor wat hoort wat’. Ik had geen flauw idee wat hij bedoelde, dus ik vroeg of ik hem moest betalen. Dus wat ga je voor me doen’? Ik dacht dat ik hem moest pijpen of me laten neuken dus ik zei dat ik hem wel wilde verwennen.

Hij trok zijn broek omlaag en haalde zijn mega lul te voorschijn. Zo groot had ik er nog nooit een gezien. Hij pakte mijn hoofd beet en duwde het omlaag. Of ben je bang dat ie te groot is? Maakt niet uit, pijp mijn lul’. Ik nam zijn enorme paal in mijn mond die daarop direct in mijn keel werd gestoten. De veilingmeester begon me in mijn mond te neuken. En wanneer ik tevreden ben zet ik je op de slavenveiling. Wanneer ik straks klaar met je ben gaan we naar binnen en laat ik je door iedereen die er voor wil betalen gebruiken.

En je doet precies wat ik zeg. Al had ik wat willen zeggen, ik kon het niet want nog steeds beukte hij zijn lul in mijn keel terwijl hij mijn hoofd klem had in zijn handen. Ik moest af en toe kokhalzen, maar dat kon hem niets schelen.

Hij ging maar door. Na wat een eindeloze tijd leek, haalde hij zijn dikke lul uit mijn mond en duwde mij richting bureau. Ik werd voorover geduwd en zonder pardon ramde hij in een keer die enorme paal naar binnen. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont kletsen terwijl hij zich terug trok om vervolgens nog harder in me te stoten. Hij was kennelijk ook enorm geil want al na een stoot of 10 kwam hij grommend klaar en spoot hij zich leeg in mijn kut. Nu gaan we eens kijken hoeveel je voor me kunt verdienen.

Laat je kleren maar hier, die heb je voorlopig niet meer nodig’. En we gingen de club binnen. De man bij de balie keek naar ons en haalde vragend zijn wenkbrauwen op. Dat wilde de man wel. En na wat biljetten aan de veilingmeester gegeven te hebben nam hij me mee de club in. Het was donker en ik zag niet zoveel. We kwamen in een hoekje waar een sling hing.

Ik kroop er in en werd prompt aan enkels en polsen vastgemaakt, terwijl ik met mijn benen wijd open lag en mijn kut klaar was om geneukt te worden. Kennelijk had de man al een stijve, want hij deed zijn broek uit en duwde direct zijn lul naar binnen. Gelukkig was deze een stuk minder fors dan die van de veilingmeester. Omdat ik nog vol zaad van de veilingmeester zat en glijmiddel van zijn fistsessie gleed deze lul soepel in en uit mijn kut.

De man leefde zich helemaal uit en hield het erg lang vol. Uiteindelijk trok hij zijn lul uit me en spoot zich over me heen leeg. Het zaad zat in mijn haar en op mijn gezicht en buik, lekker warm en ik vond het eigenlijk wel geil. Hij maakte me los en nam me weer mee naar de ingang. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd.

Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar. Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten.

Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam. Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm. Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd.

Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond. Aan het gekreun te horen vond hij het lekker.

Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard.

Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me. In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten. Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven.

Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit. Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast. Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg.

Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man. Mijn volgende klant bleek. Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne.
Sensuele massage aan huis erotische massage goedkoop

  • Hij piste me helemaal onder. Elke vent die me ziet pakt me. Weer moest ik alles doorslikken.
  • Sex date apeldoorn heete vrouwen
  • Zoek slaaf gespierde kut
  • 300

Biman zoekt biman geile wijven sex


Meneer ging verder met zijn verhaal en zij dat ik op de knieen de woonkamer binnen moest kruipen en naar Mevrouw gaan die op de bank zat. Dus ik kroop met mijn harde pik tussen mijn benen iets wat ongemakkelijk naar de bank waar Mevrouw zich wijdsbeens zat te vingeren bij een pornofilm. Ah ben je daar eindelijk kut slaaf dat je bent begon ze haar relaas tegen mij je bent 2 minuten te laat zegt ze tegen mij,ik weet uit ervaring dat het maar beter is om haar niet tegen te spreken,dus ik hoor haar relaas met mijn gezicht naar beneden aan.

Terwijl zij ongestoord doorgaat om haar kale zwarte pruim te vingeren,de aanblik van de vingerende geile Mevrouw doet mijn pik alleen maar harder worden in mijn slip,en ik hoop dat zij de bult in mijn slip dan ook niet ziet,maar het is la te laat en ze staat kwaad op.

Ondertussen komt Meneer al binnen met de pikhuls,de pikhuls is een zelfgemaakt dingetje van Meneer Het is een dikke ijzer draad die een kromgebogen is onder een hoek van 90 graden en aan die draad zitten allemaal ringen vast van groot naar steeds kleiner en voorop zit een spits puntje. Als mijn pik slap is past hij er makkelijk in maar asl ik dan een stijve krijg dan zijn de ringen net te klein en trekken zij zich vast in het vel van mijn lul.

Het puntige uiteinde van de huls prikt das precies in het pisgaatje van mijn eikel wat een heel onaangenaam gevoel geeft. Door de schrik van de reactie van Mevrouw is mijn pik al weer heel aardig gekrompen en Meneer doet de pikhuls stevig om mijn pik.

Door het gefriemel van Meneer aan mijn lul en het uitzicht op Mevrouw haar prachtige kale kut is het moeilijk om een slappe te houden en het duurt dan ook niet lang of mijn pik zit pijnlijk bekneld in de pikhuls,en mijn eikel wordt gekweld door het puntige uit einde. Ga op je knieen met die slaven reet van je naar boven hoor ik een Mevrouw schreeuwen,ik doe direct wat er gevraag wordt en steek mijn reet in de lucht.

Ik hoef niet lang te wachten op wat er komen gaat want gelijk voel ik een snerpende pijn op mijn billen,en ik weet dat Mevrouw me aan het slaan is met het kleine rijzweepje. Na een 10 slagen voelt mijn reet zich aan als een oven zo heet en ik voel de striemen op mijn bilvlees staan. Ik trek ineen van de pijn maar dat maakt Mevrouw schijnbaar niks uit want ze gaat gewoon door met slagen geven onder mijn ballen.

Als ik een beetje op kijk zie ik dat Meneer lekker onderuit gezakt op de bank aan zijn pik aan het trekken is genietend van mijn straf. Sla hem maar goed hard Naomi hoor ik hem nog zeggen hij moet weten wie baas is hier. Na nog een slag of 10 stopt ze ermee om mijn nu bijna blauwe ballen te pijningen en zegt je zult nu voorlopig geen harde meer krijgen. Ik keek voorzicht tussen mijn benen en zie een paars blauwe zak tussen mijn benen bungelen en een klein slap pikkie in de pikhuls zitten.

Sta op en ga boven de wc poetsen kutslaaf hoor ik ineens tegen me schreeuwen,ik sta voorzichtig op en loop naar de trap bij iedere stap die ik neem voel ik mijn pijnlijke ballen tegen mijn benen kletsen.

Verslag van een slaaf Bdsm verhalen , Erotische verhalen. Heerlijk is dat, vanavond nog neuken met een geile jonge meid. Heb jij daar ook zo'n ontzettende zin in? Volgende verhaal SM ontdekking. Daar werd ik weer aan de veilingmeester toevertrouwd. Die had waarschijnlijk al wat rond gevraagd want ik direct met een volgende klant mee. Deze man was flink behaard. Had een baard en snor en ook zijn borst en rug zaten vol haar.

Hij was niet groot. Hij was gekleed in een leren gilet en droeg een leren broek en laarzen. Hij nam me mee naar een rustig hoekje en ging op een bank zitten.

Dus ik knielde voor hem neer en knoopte zijn broek open en stroopte die omlaag. Ik schrok van wat er te voorschijn kwam.

Ik had de paardenlul van de veilingmeester gehad en dacht dat die wel zo’n beetje de maximale grootte had, maar deze lul was ook enorm. Voor ik verder nog iets kon denken werd mijn hoofd vastgepakt en naar de lul geduwd.

Ik begon te pijpen. Wat je noemt een mond vol. Maar ik klaagde niet, ik wilde pijpen en ik kon me uitleven. Ik liet mijn tong lekker over zijn eikel glijden en zoog zijn lul diep in mijn mond. Aan het gekreun te horen vond hij het lekker. Ik leefde me uit en pijpte zo goed als ik kon. Het duurde niet lang of hij kwam overeind. Hij duwde me voorover en nam me ruw en hard. Zijn lul werd keer op keer in me gebeukt en hij hield op geen enkele manier rekening met me.

In en uit mijn kut ging zijn lul. Steeds sneller neukte hij me en hij greep mijn haren vast zodat hij harder kon stoten. Hij naderde nu snel zijn climax en onder luid gebrul voelde ik zijn warme zaad in mijn darmen golven. Hij spoot enorm veel en toen hij dan eindelijk zijn lul uit mijn kut trok liep het zaad er uit. Hij draaide mij om en stopte zijn lul in mijn mond en hield mijn hoofd stevig vast. Zonder me nog een blik te gunnen liep hij daarna weg. Ongemerkt was de veilingmeester ook er bij komen staan met nog een andere man.

Mijn volgende klant bleek. Hij nam me mee naar een ruimte met zeil op de grond. Kus me’ zei hij. Ik liep op hem toe en hij pakte mijn hoofd en duwde zijn mond op de mijne. Al vlug kwam zijn tong tussen mijn lippen en begon hij me te tongen. Na een tijdje geil tongen moest ik hem pijpen. Hij had een lekkere lul, eindelijk een met een normale maat. Ik pijpte hem lekker nat en hoerig terwijl ik hem aankeek. Hij gromde van genot. Na een tijdje haalde hij zijn lul uit mijn mond.

Ik dacht dat hij wilde neuken, maar nee. Hij kwam boven me staan en richtte zijn lul op mijn mond. Ik dacht nog hij gaat lekker in me spuiten. Maar wat hij spoot was niet wat in verwachtte. Een harde straal urine werd in mijn open mond gespoten.

Omdat ik het niet verwachtte moest ik wel slikken. Hij piste me helemaal onder. Ik pijpte hem verder. Hij maar grommen, ik zuigen en likken. Tot hij klaar kwam en nu zijn zaad in mijn keel spoot. Zuigen en slikken jij. Alles moet er uit’. En ik slikte zijn zaad door en zoog daarna zijn lul helemaal leeg. Weer werd ik achtergelaten en kwam de veilingmeester me halen. Nog een klant en je mag op de slavenveiling komen.

Maar eerst pijp je mij nog even want je maakt me enorm geil. Je bent een echte hoer. En omdat je zo’n goede hoer bent zal ik vanaf nu je pooier zijn. En een ding moet duidelijk voor je zijn.

Mijn hoeren pijpen me wanneer ik dat wil en ik neuk mijn hoeren wanneer ik dat wil. En voordat je naar een klant gaat zorg ik dat je goed ingereden bent. Je moet elke lul kunnen hebben’.

Vervolgens duwde hij zijn paardenlul in mijn mond en begon me weer in mijn bek te neuken. Zijn lul gleed in en uit mijn mond. Ik had moeite me adem krijgen, zij enorme paal blokkeerde me gewoon. Ik hield me stevig vast aan zijn billen, terwijl hij mijn hoofd beet had. Hij bleef zijn lul in me rammen tot hij klaar kwam en ik de zoveelste lading in mijn keel kreeg.

Weer moest ik alles doorslikken. Ik had even nodig om op adem te komen. Maar veel tijd kreeg ik niet. De veilingmeester nam me mee de zaak in en leidde me naar een kamertje. Ik moest op mijn knieen en ellebogen op de grond gaan liggen. De veilingmeester schoof een soort kussen onder mijn borst. In de hoeken van het kussen zaten grote lussen. Ik kreeg banden om mijn polsen en enkels en die werden aan de lussen bevestigd. Mij achterlatend met mijn naakte kont omhoog gestoken in een ongemakkelijke houding.

Na enige tijd hoorde ik geluiden bij de ingang. Doordat ik met mijn gezicht naar de andere kant vastzat kon ik echter niet zien wat er achter me gebeurde. Totdat meerdere handen over me heen gleden. Mijn billen werden gestreeld, mijn rug, mijn ballen en tenslotte ook mijn lul. Die werd flink stijf van alle aandacht. Af en toe voelde ik iets glibberigs langs me strijken. Mijn billen werden uit elkaar geduwd en een tong begon mijn anus te likken.

En voor me verscheen ook een lekkere lul die in mijn mond werd gestoken. En ik voelde zeker 2 pikken die tegen mijn billen werden geduwd. Na al het voorafgaande kon een kleine gang bang er ook nog wel bij. En dat werd het. Nadat mijn anus lekker was gerimd en zachtjes door een aantal tongen was geneukt begon daar het echte werk.

De eerste lul werd in mijn nog altijd geile kontje gestopt en ik werd weer heerlijk genomen. Voor me wisselden de mannen af en kreeg ik de ene lekkere pik na de andere in mijn geile pijpbekje. Ik pijpte er flink op los, lekker zuigend op elke aangeboden lul, lekker likkend en ze lekker nat makend zodat ze soepel in mijn neukgaatje gingen. Ik heb nog steeds geen idee hoeveel mannen me gebruikt hebben, ik heb er in ieder geval 5 geteld.

Het is heerlijk geneukt te worden terwijl je tegelijkertijd lekker aan het pijpen bent. Ik word er zo geil van dat ik alles met me laat doen. Ik was elk gevoel van tijd kwijt. Het maakte me ook niet meer uit. Met regelmaat kwam iemand klaar en spoot zijn warme lading in of over mijn kont. Ook de mannen die ik pijpte kwamen af en toe klaar en ik kreeg de nodige ladingen binnen en over mijn gezicht heen. Het duurde niet lang of ik droop van het sperma en zweet. Mijn kut was inmiddels zo soepel dat elke lul er met gemak in ging.